Novi selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Kako navodi Avaz, uspostavljeni su kontakti čelnika NSBiH sa Marcom Simoneom, nekadašnjim italijanskim fudbalerom, koji je, između ostalog, nekada nosio dres Milana, PSG-a, Monaca…, a igrao je i za reprezentaciju Italije.
Simoneu bi se u stručnom štabu trebao naći Branimir Krunić, nekadašnji bh. reprezentativac i trener banjalučkog Borca.
Inače, 51-godišnji Simone trenersku karijeru je počeo u Monacu, a na nakon toga je radio kao sportski direktor, a zatim i trener u švicarskoj Lausannei. Potom je radio u Francuskoj, ali ne u klubovima iz najvišeg ranga, da bi se otisnuo u Tunis.
Posljednji angažman mu je bio marokanski Shabab, klub s kojim se rastao tačno prije godinu dana.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Poslije toga, idemo birati selektora.
- JohnCleese
- Kontakt:
Sad kad smo ispali u 4. sesir nema niti jednog razloga da novi selektor ne dobije mandat od 4 godine i napravi ekipu za Euro 2024. Dakle bez pritiska rezultata prve dvije godine.
Svabo je to...
- InatSilniBosanski
- Kontakt:

Monaco u sezoni 11/12
pa Lausanne do 14, onda timovi iz cetvrte i pete lige Francuske, pa na kraju Ratchaburi sa Thajlanda i Mohammedia iz Maroka

1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Ovo je problem sto Vaha i ostali imalo kvalitetniji ljudi neće da preuzmu repku jer ljudi nece mijesanje u poso
- AlfredNobel
- Kontakt:

- InatSilniBosanski
- Kontakt:
HAHAHAAHHAAH to to
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
- Beduin
- Kontakt:
075 ❤
Iskreno se nadam Muslinu ili Milojeviću.
Samo da izbjegnemo cirkusante tipa Krstajić, Musemić, Nalić i sl.
Moja vječita želja je Halilhodžić, ali od toga nema ništa.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Milojević teško ima čovjek milione u Al Ainu
Muslin - realniji
Vaha - nema priče o tome to je želja svih nas ali samo ŽELJA
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ne volim brkatu foku, niti ga narocito cijenim, ali bar sam siguran da ima neki integritet i da nece biti menadzerska lutka.
- Beduin
- Kontakt:
Ma toliko ga ne mogu smisliti da mi ruka drhti kad mu ime pisem na forumu, ali da je baraba i ima neki stav karakteristican nama tipican, to je cinjenica. Koliko bi to znacilo nasim reprezrntativcima, to ne znam.BuffonGigi je napisao/la: ↑19 nov 2020, 09:55Ne volim brkatu foku, niti ga narocito cijenim, ali bar sam siguran da ima neki integritet i da nece biti menadzerska lutka.
075 ❤
Ko ce ozbiljan trenirati ovu splačinu od ekipe ?
Niko se ni ne sjeca zadnje pobjede.
Mozda protiv Finske u Zenici jel?
4 šešir
Daj morža kad je bal nek je maskenbal idemo u 5 šešir sa San Marinom i Andorom
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
U tom kontekstu polumrtvi Muslin ili mrski Osim ne dolaze u obzir.
Barbarez mi jedini naumpada kao neko cije bi prisustvo napunilo stadion u slijedecem ciklusu. Budimo realni, nismo ovoliko nisko bili jos od pred Sliskoviceve ere.
Barbarez - head coach,
Spahic (muda do poda) i Trifunovic (skolovan trenercic, najbolji Srbin u historiji bosanskih Srba, poslije Kocica i Mese Selimovica

Piplica- trener golmana (da se imamo kome smijati)

Vico, ne moras mi zahvaljivati.

Kad se sjetimo imena poput radeljica, nadarevica, damjanovica, muratovica itd.
Tuta Petrov
-
- Kontakt:

Ajde ne sramoti se djecko.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Činjenica je da je poraz od Iraca i neplasiranje na EP sigurno najveći neuspjeh BH selekcije od osnivanja nezavisne Bosne i Hercegovine. Toliko loših poteza u zadnje dvije godine, od Prosinečkog i Bajevića, pa do poziva raznoraznim igračima amaterima, baš su cirkus i pijacu od simbola države napravili.
Sa druge prazne treba priznati da igra u A ligi nacija nije nešto čemu smo mi mogli odgovoriti. I kvalitetom, i znanjem i organizacijom. Italija, Holandija, Poljska, pa zar smo mogli očekivati više? Gledam sinoć desna strana Ćorluka-Tatar... pa realno ni za šta više od premijerligaške kombinacije.
Dva boda u ovakvoj grupi nisu loš rezultat.
Sa druge strane siguran sam da uz ozbiljnog profesionalnog selektora, profesionalniju organizaciju u i oko reprezentacije, ima potencijala u ovim momcima. Nekoliko njih je i pokazalo u ovakvoj lošoj atmosferi i rezultatskoj krizi da mogu odgovoriti i donijeti nešto novo i svježe ovoj ekipi. Moramo biti realni, naši ponajbolji igrači nisu igrali na nivou, posebno Višća, Džeko i Pjana. Višća posebno. Ne mogu vjerovati da onako ubija u Turskoj a ovdje meda ne može. Ili ga ne koristimo na pravi način, ne znam.
Nisam optimističan šta nas čeka, i čemu se možemo nadati u budućnosti. Savez preuzima čovjek koji i ne navija za svoju državu. Na šta će ovo sve izaći, samo Bog dragi zna.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amarinho, AmirBvB, ANamelessGhoul, Anoniman, Balorda, bavarian_bk, Blackwargreymon, bordobijeli, Confiance, Cwirek, DanijelTZ, darker10, eaglebvb09, FranckRibery, HariTz, Hazre, Hrammm1921, HZbec, JackW, Jegres, JimmyPage, Jurica95, Kaunas, lakilone, Lavcina, Lynx, Maestro^^, maho_sa, Majstorinho, MaroonBjelave, Mostarska, MrPink, Principatus, Proximic, Quartararo, RaZuti, s4mke, Shogun, signalidunapark, Smaja, smajke, tajsamja, totasef1, TrueBlue, VensanKasel, xinxee, zastitaIdentiteta i 334 gosta.