Benjamin Tatar
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Benjamin Tatar
Imamo 5 boljih krila od Tatara koji nisu iz opravdanih i neopravdanih(jer nisu pozvani) razloga tu. Nije Tatar problem nego racunanje na njega nakon sto se vidjelo da nema kvaliteta(Holandija donekle i pogotovo Iran).
Hahahaha,koji kompleksi.
Čitava ekipa bila očajna i naravno tema od Benjamina je najaktivnija.
Čitava ekipa bila očajna i naravno tema od Benjamina je najaktivnija.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Dudlač crijeva najobičniji
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Trka i zalaganje mu definitvno nisu problem..
Ma ne zaslužuje on poziv vise nikad.
- HerrEngelbert
- Kontakt:
Neću pretjerati ako kažem da nikad nijedan naš igrač nije trčao koliko Tatar.
"U životu postoje ljudi koji mogu i koji ne mogu, ja mogu!"
Celtic-Rangers 0:2
Inter-Milan 1:2
17.oktobar 2020.
Celtic-Rangers 0:2
Inter-Milan 1:2
17.oktobar 2020.
- egocentrik
- Kontakt:
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Odličan igrač za našu ligu, ali nije materijal za reprezentaciju. Fali mu kvalitetne igre, duel igra vrlo loša, trkački odličan i nIšta više od toga. Sve najbolje u nastavku karijere, ali on treba da bude završena priča.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Upravo tako<3 LiMes <3 je napisao/la: ↑18 nov 2020, 22:52Odličan igrač za našu ligu, ali nije materijal za reprezentaciju. Fali mu kvalitetne igre, duel igra vrlo loša, trkački odličan i nIšta više od toga. Sve najbolje u nastavku karijere, ali on treba da bude završena priča.

Kao decko mislim da nije los Ali nezna nije mi jasno da mu se toliko daje sansa.... Ni u ofanzivi i defanzivi nigdje ga...
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Hibrid Ronalda i Messija za BiHPL uslove, a u reprezentaciji tanak, da tanji ne može bit.
On nam je lakmus papir za stanje BiHPL i fubala koji se igra na našim terenima.
On nam je lakmus papir za stanje BiHPL i fubala koji se igra na našim terenima.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- MocMahale444
Zato sto je amaterska liga. Kad vidis ko igra u njoj sve je jasno. Samo ko nema opcija negdje drugo igra tu
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Zatvoriti temu. Igrač za našu ligu.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Da nije onda zabio ona 2,3 eurogola pred oktobarske utakmice, a nekima je prisustvovao i Cviko uzivo, nikada Tatar poziv ne bi dobio.
Invalid
-
- Kontakt:
jel on fakat Rom?
-
- Kontakt:
Kojih 5 , baš me interesuje ?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Duljević, Menalo, Hotić i Hajrović su sigurno kvalitetniji. Znam da Duljević i Hajrović imaju mizernu minutažu u klubovima, ali su realno kvalitetniji igrači. Ima tu još par igrača koji su u 5 deka sa Benjaminom tipa Kvržić i Zakarić.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.