Migrantska kriza u BiH
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Migrantska kriza u BiH
Kod nas se cigani i migranti bore za prevlast 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Selmo Cikotić, Svevlad Hoffman, Zoran Galić i Slobodan Ujić su sve IOM-ove kujice, nemaju dvije čiste u glavi. Budu li oni rješavali migrantsku krizu USK će biti pun k'o Lesbos ako već nije.
100% sportski i krajnje opušten potpis
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
- Kontakt:
Vidi se da je kriminalcina. Policija se treba dobro opremiti dugim cijevima kad ovakve bude hapsila.
Gle čuda - opet Marokonac. Baš me zanima statistički gledano iz koje zemlje su migranti počinili najviše krivičnih dijela. Mislim da su ovi Badr Hariji #1 pogotovo kad se radi u ubistvima, pokušajima ubistva i silovanjima.
100% sportski i krajnje opušten potpis
Maroko, Alzir i Afganistan su najgori. Pakistanci su haman najmanji problem a ostalih je bas malo.
Poslušajte pjesmu od raja casablanca ultrasa, against The goverment, kritikuju svoju vladu da su legalizovali drogu i alkohol i iskrivili omladinu. Veliki problem kako za nas tako i za čitav svijet su navedene supstance koje ubijaju zdrav razum ljudima, kao da mi nismo imali ubistava i prije migranata pa da se sad svo zlo pripisuje njima.
- ASD
- Kontakt:
Sve to i treba legalizovati jer se ne može zabraniti.chily-rz je napisao/la: ↑18 nov 2020, 22:54Poslušajte pjesmu od raja casablanca ultrasa, against The goverment, kritikuju svoju vladu da su legalizovali drogu i alkohol i iskrivili omladinu. Veliki problem kako za nas tako i za čitav svijet su navedene supstance koje ubijaju zdrav razum ljudima, kao da mi nismo imali ubistava i prije migranata pa da se sad svo zlo pripisuje njima.
Samo je pitanje, hoćeš li to kupovati u trgovini ili od narko kartela.
-
- Kontakt:
Kritikuju vladu za drogu i alkohol a locu i drogiraju se kao zivotinje. Price 

Još desetak naših treba biti ubijeno da bi se naši digli. Srbi i Hrvati ovo sebi ne bi dozvolili.
Ništa se nismo promijenili, kad je gorila Bijeljina 92. ljude van Bijeljine je bolio ****. Nek nije pred mojom kucom.
Ništa se nismo promijenili, kad je gorila Bijeljina 92. ljude van Bijeljine je bolio ****. Nek nije pred mojom kucom.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Uvijek neka generalizacija, svaki čovjek je za sebe i dužan je odgovarati za svoje postupke. Poenta je da se najveći broj ubistava, ranjavanja, samoubistava, saobraćajnih nesreća dešava pod dejstvom narkotika ili alkohola što je slučaj i sa ovim zadnjim, liku se na faci vidi da su ga droga i alkohol pojeli.
- ASD
- Kontakt:
Ok si momak, ali priča ti je nigdje veze.
Znam ljude koje je alkohol pojeo, oni su baš rijetkost u našem društvu i opet ne prave ove probleme. (rijetkost je jer moraš biti baš debil za tako nešto).
Najviše probleme prave oni koji preprodaju drogu na crnom tržištu.
Znam ljude koje je alkohol pojeo, oni su baš rijetkost u našem društvu i opet ne prave ove probleme. (rijetkost je jer moraš biti baš debil za tako nešto).
Najviše probleme prave oni koji preprodaju drogu na crnom tržištu.
Mene samo zanima kako su dosli do zakljucka da je ovaj lik u pitanju? Kazu bio sinoc tu negdje. Kako su to saznali bas me zanima
Zadnja izmjena: Kaunas, dana/u 18 nov 2020, 23:33, ukupno mijenjano 1 put.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Suština je u tome da se ne mogu svi svrstati u isti koš, evo ja znam čovjeka koji je dvojici migranata dao ključeve od auta da mogu prespavati, već noćima spavaju u njegovom autu i nikakvih problema nije imao s njima.
- ASD
- Kontakt:
U kontekstu da su nelegalno ušli u državu se naravno svi mogu staviti u isti koš.
-
- Kontakt:
Koliko znam priliv novca ide preko IOM i država sa tim nema ništa. Kako nam se država postavila a i narod u jeku ovakvog globalnog problema je sramotno. Naime ,migranti se nalaze u PRIVATNIM kampovima gdje o našoj zaštiti brinu PRIVATNE agencije. Svi se oni dobro naplate i po nekoliko desetaka hiljada maraka mjesečno.I dok privatnici (vlasnici nekretnina i agencija) uzimaju ogroman novac i bogate se u isto vrijeme ne mogu garantovati mir u kampu i mir van kampa.Zato brinemo za svoju , familijarnu i sigurnost imovine.
Na dalje , čuo sam i da pojedini uposlenici zdravstvenih ustanova napuštaju iste ,tj. imaju mogućnost "zalediti" status radnika u državnim ustanovama i idu pomagati IOM u humantiranom radu.Za isti se rad naplate nekoliko hiljada maraka mjesecno s tim da nisu osigurani.
IOM kao ni OHR nece i ne zeli rijesiti migrante jer su u pitanju ekonomski interesi njihovih uposlenih.Cilj je da potraje
Ako imate rodjaka/prijatelja koji tamo radi znajte da radi protiv Vas i nema tu nikakvog humanitarnog rada .
Vojska se može izvesti u kampove , a kampove praviti na DRŽAVNIM povrsinama.Sve sto je PRIVATNO maximalno distacirati od DRZAVNOG jer ta 2 pojma makar u BIH ne mogu ici skupa.Nadleznosti sa IOM prenijeti na drzavu.IOM zabraniti rad u BiH ako je moguće ili dati rok da riješavaju.
-
- Kontakt:
Tacno, IOM je veliko zlo, ali nemoj biti naivan i misliti da vlada ne radi s njima i da i oni imaju svoj udio u tome 

Otići će sve u ****. Migranti, korona, pm...
-
- Kontakt:
PRIVATNICI upravo preko vladajućih struktura "guraju" sebi u dzep."Traze se pogodne lokacije.Mos mislitiBundesliga je napisao/la: ↑19 nov 2020, 00:14Tacno, IOM je veliko zlo, ali nemoj biti naivan i misliti da vlada ne radi s njima i da i oni imaju svoj udio u tome![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.