Tako je kolega Hamza, samo ih laticama ruza posipati i pousiti im racku onako nabrzaka kao odgovor na nasilje. Oni nas kamenom, mi njih pušom.hamzaTM87 je napisao/la: ↑18 nov 2020, 11:42Pa.kakva je razlika između tebe sa takvom idejom i ovih kozo.****? Je li to naše civilizacijsko dostignuće i napredak u odnosu na njih?
Zgrožavamo se na njihovo nasilje, a odgovorili bi naravno nasiljem :bih
Da ne bude bilo kakve zabune,apsolutno sam protiv njih i za njihovu što hitniju deportaciju. Ali mi trebamo sistemsko rješenje koje nismo ni na pragu da imamo
Migrantska kriza u BiH
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Beduin
- Kontakt:
Re: Migrantska kriza u BiH
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Može li se kako zakonski zabraniti pomaganje migrantima, od običnih građana što im daju po pet maraka do Crvenog Križa čije sam crvene prsluke do pojave migranata viđao samo na svjetski dan dijabetesa.
-
- Kontakt:
Ukoliko Dodik koci slanje vojske na granicu ko koci angazovanje BH Rendzera da se zastiti narod u BiH. Sve migrante vojnom intervencijom skloniti sa ulica i drzati ih u centrima pod kontrolom vojske. Sa bojevom municijom. Nesto se mora poduzeti i trebalo je davno. Yebes vise demagogiju i spinovanje "onda smo isti ".Neka smo i trebamo jos gori biti. Cemu sluzi ta vojska u pm. Koliko naseg naroda treba bez glave ostati ....Ovo se mora rijesiti po kratkom postupku ili neka narod uzme stvari u svoje ruke.
Neka ti protestanti uzmu palije i protestvuju pred migrantskim kampom vidices onda reakcije nadleznih.
Neka ti protestanti uzmu palije i protestvuju pred migrantskim kampom vidices onda reakcije nadleznih.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
kakvu li će glupost na sve ovo da izvali sexy selmo
naše malo je mnogo onima koji nemaju nimalo
-
- Kontakt:
Sta cemo sa napadnutim policajcima i teskim povredama prekucer. Prebili ih migranti sipkama i sakama. Pa zasta nose oruzje policija rokni ga ko mu yebe mater.
Izjavio je da nemaju ingerencije i da su im ruke vezane. Pa sta je ovo jbt TLN......
Izjavio je da nemaju ingerencije i da su im ruke vezane. Pa sta je ovo jbt TLN......
-
- Kontakt:
Ne smije ih niko dirnuti jer ih stiti sto nekih organizacija a nas ne stiti niko. Njih da neko ustine citava drzava bi imala problem zato su ih i doveli kod nas. Da radw sta hoce jer ni nemamo drzave. Protesti u cijeloj BiH ne samo dva grada. Dignuti narod ali to je u Bosni nemoguce jer narod je glavni samo na fb. Najgora drzava u europi a svi sjede po fb i komentarisu
Pa to znači da smo ista go.vna kao i oni, da nam je krvna osveta okej, da je nasilje rješenje ili? Pa zašto nam onda oni smetaju, konkurenciju nam prave ili?Beduin je napisao/la: ↑18 nov 2020, 15:44Tako je kolega Hamza, samo ih laticama ruza posipati i pousiti im racku onako nabrzaka kao odgovor na nasilje. Oni nas kamenom, mi njih pušom.hamzaTM87 je napisao/la: ↑18 nov 2020, 11:42Pa.kakva je razlika između tebe sa takvom idejom i ovih kozo.****? Je li to naše civilizacijsko dostignuće i napredak u odnosu na njih?
Zgrožavamo se na njihovo nasilje, a odgovorili bi naravno nasiljem :bih
Da ne bude bilo kakve zabune,apsolutno sam protiv njih i za njihovu što hitniju deportaciju. Ali mi trebamo sistemsko rješenje koje nismo ni na pragu da imamo![]()
Ima milion drugih nivoa koji to trebaju riješavati prije običnih građana.
Srž migrantske krize nije što migranti ubijaju naše građane, već što migranti ulaze u našu zemlju bez ikakve kontrole. Kada to riješiš, onda ćeš i sve ostalo. Ovako možeš samo kozmetičke promjene
ZELJEZNICAR 1921!
-
- Kontakt:
Sve stoji ali mene cudi da u Krajini se to nije uradilo...Da nema na ulicama 4 ili 5 hiljada ljudi koji se bude jer vi ste najgore prosli.nebeskasila je napisao/la: ↑18 nov 2020, 16:27Ne smije ih niko dirnuti jer ih stiti sto nekih organizacija a nas ne stiti niko. Njih da neko ustine citava drzava bi imala problem zato su ih i doveli kod nas. Da radw sta hoce jer ni nemamo drzave. Protesti u cijeloj BiH ne samo dva grada. Dignuti narod ali to je u Bosni nemoguce jer narod je glavni samo na fb. Najgora drzava u europi a svi sjede po fb i komentarisu
Najjaci su mi ovi "sta mislite da su nase ljude tako '92.
Pod broj 1 nasi ljudi su otisli iz rata, ova kozojebska bagra (vecina njih) rata nije vidjelo.
Pod broj 2 nasi ljudi su tamo otisli i odmah poceli radit, privrjedjivat.
Ova bagra prodaje maramice (a debilni Bosanci kupuju)
Pod broj 3 za nase ljude se znalo ko su, imali su dokumente vecina valjda,o ovim kozojebima se ne zna nista.
Odkud znas ko je pobjego od cega i od koje kazne.
Odkud znas koliko njih su ubice, silovatelji, pedofili i sve drugo sto je najgore odkad je covjecanstva?
Da se mene licno pita, sreca za njih pa ne pita, stavio bih sve u par kontenjera i odvezo na neku deponiju.
Nek struhnu ko im **** mater.
Pod broj 1 nasi ljudi su otisli iz rata, ova kozojebska bagra (vecina njih) rata nije vidjelo.
Pod broj 3 za nase ljude se znalo ko su, imali su dokumente vecina valjda,o ovim kozojebima se ne zna nista.
Odkud znas koliko njih su ubice, silovatelji, pedofili i sve drugo sto je najgore odkad je covjecanstva?
Da se mene licno pita, sreca za njih pa ne pita, stavio bih sve u par kontenjera i odvezo na neku deponiju.
AmenDzoni je napisao/la: ↑18 nov 2020, 16:45Najjaci su mi ovi "sta mislite da su nase ljude tako '92.
Pa radije bih primio stotinu ljudi iz BiH nego jednog iz bliskoistocnih pripizdina
- JohnCleese
- Kontakt:
Nista mi nismo bolji od njih
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Dzoni istinu zbori i ove usporedbe nas kao izbjeglica 92 i ove bagre je van pameti.Nisu našli ljudi otišli u Njemačku da napadaju djecu i žene po ulicama i da ubijaju.
Ovo što je došlo kod nas je od zla oca i gore majke, cijeli šljam sa Bliskog istoka je završio kod nas.
Ovo što je došlo kod nas je od zla oca i gore majke, cijeli šljam sa Bliskog istoka je završio kod nas.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Govori u svoje ime.
@John
@John
Šuti, lijepo je misliti da smo superiorni makar u odnosu na nekoga.
Nemoj ti sad kvariti....
tz tz tz tz tz tz
Pomozi psu lutalici, ne migrantu.
Vala i niste, na Macelju i Bregani treba zid podignut
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Istina, naravno zayebavao sam se gore. Ali kao sto sam i rekao, normalna stvar su migracije, seobe naroda. Kar.at ce nam zene a mi cemo za Njemacku. Tako nece padati natalitet.Pitagora je napisao/la: ↑18 nov 2020, 16:47AmenDzoni je napisao/la: ↑18 nov 2020, 16:45Najjaci su mi ovi "sta mislite da su nase ljude tako '92.
Pa radije bih primio stotinu ljudi iz BiH nego jednog iz bliskoistocnih pripizdina

27.10.2020
I odkud im **** pravo da hodaju ulicama bez bilo kakvog dokumenta?
Ja koliko znam nas, gradjane ove drzave, policija sankcionise ukoliko nemamo kod sebe licnu ili neki drugi dokument.
I sta se desi s njima kad naprave neko sranje?
Policija ih privede i sta?
Naprave prekrsajni nalog?
Kome?
Ja koliko znam nas, gradjane ove drzave, policija sankcionise ukoliko nemamo kod sebe licnu ili neki drugi dokument.
I sta se desi s njima kad naprave neko sranje?
Policija ih privede i sta?
Naprave prekrsajni nalog?
Kome?
+1
Cak bih se usudio reci da su i nesto napredniji od nas.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
-
- Kontakt:
Građani su i previše strpljivi. Migrantima ne fali dlaka s glave. Čuo sam možda jednu priču da je neki dobio batine zbog svojih nedjela. Ako vlast neće rješavati probleme onda ne ostaje ništa drugo nego da ljudi zaštite sebe, svoje prijatelje, rodbinu i sugrađane. To drugo što govoriš je nemoguće uraditi jer Dodik kontroliše granicu sa Srbijom i svjesno ih pušta unutra. A zelenoj bandi očigledno odgovara da dolaze jer im stiže još para od EU-a. Zbog toga ih treba sve pozatvarat u kampove i dobro ograditi, a policiju i vojsku opremiti da im ne daju vani dok se ne vrate odakle su došli. Kao što sam rekao, ti ljudi nemaju dokumente, većina ih uopšte ne dolaze iz ratom zahvaćenih zemalja, mnogi su prestupnici, mladi i sposobni za rad. Ne ide to tako, onda su svi ljudi iz BiH budale što čekaju vize. Trebali su ilegalno ulaziti u evropske zemlje.hamzaTM87 je napisao/la: ↑18 nov 2020, 16:28Ima milion drugih nivoa koji to trebaju riješavati prije običnih građana.
Srž migrantske krize nije što migranti ubijaju naše građane, već što migranti ulaze u našu zemlju bez ikakve kontrole. Kada to riješiš, onda ćeš i sve ostalo. Ovako možeš samo kozmetičke promjene
Od Justina i ovog Cleesea jesu sigurno napredniji i bolji, tu se slažem.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.