FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kao je ovaj Dujmović uspio ovoliko da napreduje? Baš nije obećavao dok je kod nas bio.
Kod nas nije mogao od Kjosevskog...
- svrakino1921
- Kontakt:
https://sportsport.ba/fudbal/osim-prijava-fsbih/382407
Daj im, Osime, vise nego sto te kazne da ne kmece svako kolo trazeci bilo sta da se uhvate da kazne klubove, ljude jer nema baklji i ostalog od cega su ubirali pare.
Daj im, Osime, vise nego sto te kazne da ne kmece svako kolo trazeci bilo sta da se uhvate da kazne klubove, ljude jer nema baklji i ostalog od cega su ubirali pare.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- lijevapolutka
- Kontakt:
kaže begić slijedeće o vremenu korone: “ Nije bilo lako donijeti odluku da se nastavi takmičenje u Premijer ligi”
čuj donijeli odluku o nastavku takmičenja .... ovo ko da je trump napisao!
čuj donijeli odluku o nastavku takmičenja .... ovo ko da je trump napisao!
Begićeva pudlica prijavio a on lično raspored pravio,još malo keru 5etarski!
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Koliko dobro rade najbolje govori podatak da je danas tacno godinu dana od zadnje pobjede reprezentacije. Jos kad Italijani veceras zaplesu na Grbavici ima da ih na aparate posalju sve.
I ovaj Begic tacno oslikava drustvo tj. ljude koji su na nekim funkcijama. Lafo malo prizna krivicu, ali odmah u nastavku ide neko opravdanje.
I ovaj Begic tacno oslikava drustvo tj. ljude koji su na nekim funkcijama. Lafo malo prizna krivicu, ali odmah u nastavku ide neko opravdanje.
Joj dodje mi da uzmem kalas i pocnem pucati po savezu.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Jel nam se nasekirao babuka zbog prijave Begicevih kerica ?
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Nije oka sklopio 

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Nisu igrali oba Zeca, Hajric, Hajdarevic, Stilic, Blazevic, EricFudbaleri Željezničara su u okviru trening-utakmice savladali Famos u Hrasnici sa 5:0.
Golove za naš tim postigli su Subašić, Bojo, Kosorić, Juričić i Alispahić.
Željezničar prvo poluvrijeme: Fejzić – Vrhovac, Miletić, Beća, Šehić – Jamak, Duraković – Kulašin, Subašić, Veselinović – Nargalić.
Željezničar drugo poluvrijeme: Muftić – Stevanović, Kosorić, Ikić, Milićević – Alispahić, Bojo, Mujezinović, Bekrić – Lendrić, Juričić.
- Merakk1921
- Kontakt:
Imal' kakve šanse Danilovica na pauzi dovesti?
nikakve, lik tek napravio transfer u Portugal. Ne vjerujem da ce se odmah vracati. Mozda na ljeto, ako se ne ustali tamo.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- MocMahale444
Kako da nesto napravis?
Savez lopovski nas kasapi dugi niz godina, izdajnici medju nama, drugi dusmanski klubovi. Dodas jos da nemas za kifle
VtŽ.
Savez lopovski nas kasapi dugi niz godina, izdajnici medju nama, drugi dusmanski klubovi. Dodas jos da nemas za kifle

VtŽ.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Prijatelju samo mi reci kako ti ovo pitanje pade na pamet? Jesi zamislio da si dobio 100 miliona na američkom lotu, pa u glavi već kontaš kako ćeš Želji dati barem 4-5 miliona i onda gledaš kako bi sastavio ekipu?
Kakve mi debile imamo u upravi,**** li vam Koldzo sve sto imate !
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Ako se vec islo da se cestita Tanovicu i novom vijecu glupo bi bilo da se nije napisao ovaj dio za Koldzu i to prijasnje vijece cisto radi neke kulture i jer ovaj jos nije predao mandat. Da je zasluzio "hvala" u punom smislu te rijec ne vise ovako reda radi.elevenblues je napisao/la: ↑18 nov 2020, 19:20Lik nas gusio kad god je mogao, ucjenjivao, igrao se i koristio u svojim prljavim kombinacijama nas klub i imovinu.
Sad kad odlazi porazen ko pasce mi se zahvaljujemo tom kretenu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 38 gostiju.