Migrantska kriza u BiH

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

FoSte95
Kontakt:

Re: Migrantska kriza u BiH

Post Postao/la FoSte95 » 18 nov 2020, 10:00

Ako sam dobro shvatio brat ubijenog ih postao u laganu da piju gdje su mu redovno probleme pravili o O

bart
Kontakt:

Post Postao/la bart » 18 nov 2020, 10:20

Treba pronac te i odmah ih streljat.ako ne nadju te ubice onda uzet 10 bilo kojih i povjesat. Ostalu bagru pokupit s ulica i smjestit u kakav kavez i nema izlaska.povremeno im ubacit kakvog smeca da nesto pojedu, i to onako radi EU da ne kazu da smo ih pustili da krepaju od gladi
naše malo je mnogo onima koji nemaju nimalo

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 18 nov 2020, 10:53

Treba Dzaferovica i Komsica deportovati. Oni su im i obezbijedili da ostanu kad ih se trebalo deportovati. Podmazale ambasade bandu zelenu i pijanice.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 18 nov 2020, 10:57

Ovo je sramotan čin, šta treba da se plašimo za naše majke, sestre, tetke, braću, očeve?
Da ne smijemo izaći na ulicu, u svojoj državi i svom gradu, ali neka tu je glupi Bošnjo, da redovno kupuje maramice, da tlači i sažaljeva te iste razbojnike, fuj!
Krenuli su i novac iznuđivati od starijih, te to znam provjereno. Što neko ovdje kaže MASOVNI PROTESTI, ljudi izgleda ne shvataju koliko je ogroman ovaj problem.

Tako da, kod mene nema pojedinaca, generaliziram ih to su kriminalci, narkomani i neradnici koji religiju koriste kao farsu da luduju, a ova država im to apsolutno omogućava.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 18 nov 2020, 11:01

FoSte95 je napisao/la:
18 nov 2020, 10:00
Ako sam dobro shvatio brat ubijenog ih postao u laganu da piju gdje su mu redovno probleme pravili o O
Ovo je muškarac ubijen u Otesu: Branio brata od migranata i platio glavom

Poznat je identitet muškarca kojeg su sinoć u Otesu na Ilidži brutalno ubili migranti. Kako saznaje „Avaz“, radi se o Jasminu Beroviću (36) iz Hadžića.

Krvavi napad se dogodio sinoć oko 22:25 sati u ulici Barska u naselju Otes. Izvor blizak istrazi otkrio nam je da su migranti pravili probleme u kafiću, čiji je vlasnik brat Berovića. Budući da nije mogao izaći na kraj s migrantima, u pomoć je pozvao brata.

- U jednom trenutku nastradali je okrenuo leđa te je izboden. U napadu je teško povrijeđen i njegov brat kojem se ljekari bore za život – kaže naš sagovornik.

Migranti su i ranije pravili probleme u kafiću. Pijančili su, a onda ne bi platili račun. I tako danima.

Oni koji su bolje poznavali Berovića kažu da ne bi mrava zgazio i da nije bio problematičan. Društvene mreže preplavile su brojne emotivne poruke u kojima se prijatelji opraštuju od ubijenog 36-godišnjaka.

Jackk
Kontakt:

Post Postao/la Jackk » 18 nov 2020, 11:07

Izbjeglice, treba im pomoći.

Mrš u pm, majku vam je.bem narkomansku.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović

'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 18 nov 2020, 11:08

Ne može biti bratimljenja između nas i divljih istočnih plemena, koja žive u najzadrtijim srednjovjekovnim pripizdinama u kojima su prava žena nepromijenjena već 1000 godina.
Potrpat ih u teretni avion i istovarit ih nazad u njihove prčijeje jedini spas.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

slusalica
Kontakt:

Post Postao/la slusalica » 18 nov 2020, 11:10

najgore tek dolazi...
tz tz tz tz tz tz

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 18 nov 2020, 11:13

I mi smo ovako boli po Minkenu '92
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 18 nov 2020, 11:13

Sjecam se u Sarajevu na zeljeznickoj skupili se migranti i lokalne propalice sto ne mogu skupiti za bambuce. Bas se osjecas nesigurno kad vidis takve prizore, tacno razumijem da ljudi ne smiju u svome gradu izaci opusteno.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 18 nov 2020, 11:27

Hajmo Ilidza izadjite na proteste napravite pritisak

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Baboon
Kontakt:

Post Postao/la Baboon » 18 nov 2020, 11:27

bart je napisao/la:
18 nov 2020, 10:20
Treba pronac te i odmah ih streljat.ako ne nadju te ubice onda uzet 10 bilo kojih i povjesat. Ostalu bagru pokupit s ulica i smjestit u kakav kavez i nema izlaska.povremeno im ubacit kakvog smeca da nesto pojedu, i to onako radi EU da ne kazu da smo ih pustili da krepaju od gladi
Apsolutno, koliko ovo na prvu zvučalo radikalno ovo je jedini način za rj. ovu bagru. Znači pokupiti 10 random kerova i izvršiti vješanje kao što oni rade u svojim državama.
it's football day

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 18 nov 2020, 11:28

Dati lokalnim klošarima po cenera nek ih šutaju po ulici. Drugačije neće otići.

Baboon
Kontakt:

Post Postao/la Baboon » 18 nov 2020, 11:35

ASD je napisao/la:
18 nov 2020, 11:28
Neloša ideja kolega ASD. Recimo onim lokalnim klošarima što bi trebali odrobijati godinu, dvije dati palije da odrade prljavi posao u zamjenu za ležanje. To bi se smatralo kao društveno-korisnim radom.
it's football day

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 18 nov 2020, 11:42

ASD je napisao/la:
Pa.kakva je razlika između tebe sa takvom idejom i ovih kozo.****? Je li to naše civilizacijsko dostignuće i napredak u odnosu na njih?

Zgrožavamo se na njihovo nasilje, a odgovorili bi naravno nasiljem :bih

Da ne bude bilo kakve zabune,apsolutno sam protiv njih i za njihovu što hitniju deportaciju. Ali mi trebamo sistemsko rješenje koje nismo ni na pragu da imamo
ZELJEZNICAR 1921!

Celtic
Kontakt:

Post Postao/la Celtic » 18 nov 2020, 11:44

Još se jednom pokazuje ono što sam pisao a to je da su ovo divljaci, bivši ISILOVCI, Narkomani i da im nije mjesto u Europi ali ni kod nas. Čitao sam komentare po društvenim mrežama prije 3 4 godine, naši su pisali za pojedine EU zemlje da su fašisti, da mrze muslimane kuknjava jer ih nisu puštali preko granice i slične stvari. Jedna Poljska nema ni jednog terorističkog napada ili slučaja ubistva kao kod nas od jučer za ne znam koliko godina, jer nema "braće".
Mi isto što prije moramo shvatiti da ako je neko iste "religije" ni ti je dobar čovjek ni ti ga treba braniti, treba se ograditi od divljaka jer prije ili kasnije i mi ćemo najebati. Ja mislim da smo mi jedini Europski narod koji se loži na te Arape, Turke i to samo zbog neke te religije.

Uglavnom ako se nešto ne promjeni ubrzo, ovo nije ništa šta će još toga biti. A naše glupe nepismene "nene" one iste koje pare i pare ostavljaju na Grand Paradu i glasanje za "naše" prije slanja poruke za neku humanitarnu akciju, neka i dalje nastave hraniti i davati pare ovima po ulici i govoriti "I naši su bili izbjeglice, nije im lako, neka im se dragi Allah smiluje".
Gori smo mi, nego oni...

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 18 nov 2020, 12:57

Diversity is our strength!
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

bart
Kontakt:

Post Postao/la bart » 18 nov 2020, 13:01

hamzaTM87 je napisao/la:
18 nov 2020, 11:42
ASD je napisao/la:
Pa.kakva je razlika između tebe sa takvom idejom i ovih kozo.****? Je li to naše civilizacijsko dostignuće i napredak u odnosu na njih?

Da ne bude bilo kakve zabune,apsolutno sam protiv njih i za njihovu što hitniju deportaciju. Ali mi trebamo sistemsko rješenje koje nismo ni na pragu da imamo
I sta treba sad, da zatvorimo oci pred ovim dok se ne pojavi neko rjesenje koje kako sam kazes nije ni na pragu
Dosta nam nasih klosara i kabadahija sad trebamo jos trpit shranja i od ovih mutanata
naše malo je mnogo onima koji nemaju nimalo

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 18 nov 2020, 13:12

bart je napisao/la:
18 nov 2020, 13:01
hamzaTM87 je napisao/la:
18 nov 2020, 11:42
ASD je napisao/la:

I sta treba sad, da zatvorimo oci pred ovim dok se ne pojavi neko rjesenje koje kako sam kazes nije ni na pragu
Dosta nam nasih klosara i kabadahija sad trebamo jos trpit shranja i od ovih mutanata
Upravo je to problem. Malog Memića nisu ubili migranti. Dvije cure kod muzeja nisu zgazili migranti. Dva policajca na AP nisu ubili migranti. Migranti su samo vrh ledenog brijega nemoći ove države i sistema.

Svako od nas zna bar nekoliko 'klošara', 'kabadahija', dilera, kamatara, švercera i slično oko sebe i u svom gradu/selu, ali očigledno oni nam ne smetaju i bolje da nas oni ubijaju nego migranti? Ili?

Država konačno mora krenuti u obračun protiv mafije na svim nivoima. Samo je zanimljivo kako ovo ostalo rijetko koga dotiče, a migranti su 'in' tema.
ZELJEZNICAR 1921!

Zulumcar

Post Postao/la Zulumcar » 18 nov 2020, 13:45

Ja, iz dijaspore, pozivam Horde Zla, Manijake i Mancinija da organizuju stalne ili makar povremene Narodne patrole/Neighbourhood watch/Nachbarschaftswache na Ilidzi. Kad moze Beograd, moze i novo-oslobodjena Ilidza. :kafa:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: bavariapivo i 8 gostiju.