Holandija-BiH/BiH-Italija (15.11/18/11)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Holandija-BiH/BiH-Italija (15.11/18/11)
Sehic i Kolasinac pozitivni na koronu, znaci sutra Piric i Nastic startaju 

Opet znaci treba treceg golmana zvati,mogao bi Gušo dobiti poziv 
Hej ostali na Piricu i Adilovicu

Hej ostali na Piricu i Adilovicu

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- feniksptica
- Kontakt:
Ako bude igro Rahmanovic imamo sanse
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Da hoce i Piric bit pozitivan pa da Adi brani koja sprdancija od saveza i reprezentacije
mosa lošmi stićko tit-ula!
znaci piric brani a adi i brasnic na klupi 
kako je krenulo, do vikenda ce ih jos pola biti zarazeno.
Ako su danas samo dvojica, dobro je. Mislio sam da ce ih biti i vise.

kako je krenulo, do vikenda ce ih jos pola biti zarazeno.
Ako su danas samo dvojica, dobro je. Mislio sam da ce ih biti i vise.
-
- Kontakt:
I brasnic ima koronu
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Rezultati testiranja koje su jutros obavili igrači i stručni štab „A“ selekcije na virus SARS-Cov-2 uoči utakmice sa Italijom, pokazali su da je prvi čuvar mreže, Ibrahim Šehić pozitivan.
Za sutrašnji duel, sa Italijom, posljednji u okviru A lige nacija večeras su pozivi upućeni Luki Kačavendi i Belminu Dizdareviću, golmanima iz „U-21“ selekcije.
Za sutrašnji duel, sa Italijom, posljednji u okviru A lige nacija večeras su pozivi upućeni Luki Kačavendi i Belminu Dizdareviću, golmanima iz „U-21“ selekcije.
Topalbećirević: Da više ne bih bio "peh", neću prenositi utakmice fudbalske reprezentacije
https://sport.****/nogomet/609910/to ... ezentacije
Sehic pozitivan.
Kakva steta sto nemamo golmana da igra barem u nekoj drugoj ligi pa da se pozove, naprimjer da je cak kapiten i da je standardan recimo na nekom otoku.. Pu yebemti (ne)srecu...
Crknite gamad jedna politichka zvana NFSBIH.
Kakva steta sto nemamo golmana da igra barem u nekoj drugoj ligi pa da se pozove, naprimjer da je cak kapiten i da je standardan recimo na nekom otoku.. Pu yebemti (ne)srecu...
Crknite gamad jedna politichka zvana NFSBIH.
Zadnja izmjena: ReX, dana/u 17 nov 2020, 20:51, ukupno mijenjano 1 put.
@igrajlopte 🐦
- AlfredNobel
- Kontakt:
Hvala qurcu. Hvala mu za stvari iz prošlosti kad je ličio na komentatora. Ovo što je radio zadnjih godina je samo brukanje i provaljivanje, tako da mu je ovo najpametnije. Trebao je ovo ranije uraditi, ali hajde.TheChief je napisao/la: ↑17 nov 2020, 20:40Topalbećirević: Da više ne bih bio "peh", neću prenositi utakmice fudbalske reprezentacije
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Taj papak je odlucio da mu je ispod casti da bude rezerva boljem. Eto sada bi mu se ukazala prilika da se dokaze. Sam je kriv.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Treba obavijestiti Salihamidžića, Rahimića i Bolića da budu u pripravnosti bude li još koji slučaj korone.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Niko se nije sjetio Piplicu nazvat a covjek spava s rukavicama, sram da vas bude fuj fuj
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Četvrti golman Maribora će sutra igrati svoju drugu utakmicu ove sezone 

Ne kontam ako su izolivani citavo vrijeme kao tim kako su se mogli zaraziti?
A ja,Ilidza,Sarajevo, restorani, kafane, kurave.
A ja,Ilidza,Sarajevo, restorani, kafane, kurave.
Steta sto je i Kovacevic zarazen, inace vidjeli bi ima li od njega hajra, pa ja bih prije Brasnica na gol nego ovog Pirica, smijesan je bio, refleksi ko mrtav konj.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- BoixosNois1899
- Kontakt:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Trebalo bi doći do velikih promjena. Dolazi novi predsjednik. Imao sam veoma dobre razgovore s njim. Mlad je, direktan, pun energije i mislim da nam treba takav neko na vrhu saveza, da postavi neke stvari na svoje mjesto. Mnogi u savezu čekaju da se nešto promijeni. S novim predsjednikom mislim da će ići dosta bolje. Imamo veoma dobru komunikaciju.
Miske o Vici
Kad Vico tačno preuzima savez nakon nove godine ili ?
Miske o Vici
Kad Vico tačno preuzima savez nakon nove godine ili ?
mosa lošmi stićko tit-ula!
Svaka mu je na mjestu, mozda malo prekasno. Ali bolje sada nego nikako. Podrska za misketa.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑17 nov 2020, 21:54https://www.klix.ba/sport/nogomet/misim ... /201117115
Kvalitetno pišanje Misketa. Respektujem.

Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
Miske legendo, hvala ti sto postojis. Nedaj se i vjerujem da ces kad tad biti u savezu i biti placen posteno.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM