molim za ban za tinejdzera primitivcabelosevic28 je napisao/la: ↑17 nov 2020, 20:13Yebo ti i Tatar i Corluka, i Zilkic sve po spisku, smoru dosadni. Pratis ti moj qurac, cuj Resic napravio ino angazman a lik na posudbi iz razloga sto NIJE IMAO MJESTA u FK Sarajevo. Prati husejnu baliĆu yebo ti on pleme mrznjom zadojeno...![]()
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
- JohnCleese
- Kontakt:
Bilo je uzivanje gledati kako se momci bore, a bilo je i fine igre.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Iz ove generacije 98-99 imaš Demirovića, Mujakića, Danilovića i Lukića koji mogu/trebaju već sad dobiti šansu u A timu. Možda i Kovač, njega nisam dovoljno gledao. Ove ostale treba pratiti kako ce se dalje razvijati.Harise je napisao/la: ↑17 nov 2020, 20:10Ja nisam ništa pogrešio napisao. Ja sam cijelo vrijeme napisao ovdje, da ovi mladji igraci 19-22 trebaju dobiti poziv u A reprezentaciju i da se trebaju na njih fokusirati. I to inace za svi mladji igraci iz naše lige. A ne za neki igraci koji nisu ništa napravili inostranstvo ali u BiH igraju kao najveće zvezde. Tatar, Rahmanovic, Zilkic, Zeljkovic, Corluka nemozeš uporedit sa ovi momčad koji imaju još vecu buducnost iza sebe. Resic je prvi inostranstvi angazman napravio i dokazo se, Dujmovic takodje. Beganovic je po meni veci kvalitet od Todorovica i Corluka dok je Pidro borbeni igrac od Naštica. Savic i Kovac su napravili karieru u Srbiju tako da nemozemo nijh obojica spominati u istom kontekstu...feniksptica je napisao/la: ↑17 nov 2020, 19:48Sto su se usutili sad ovi, da gubimo pisali bi ovdje i orgijali na temi meĐedi jedni. Pi.čke budite dosljedni i face i priznajte nekad da ste pogrijesili
Savić bi mogao biti konačno jedno dobro krilo u A timu.
Odlična igra, ne bih nikog posebno izdvajao jer su svi bili dobri.
Koga očekujemo da budu nositelji za sljedeće kvale Djokanovic, Hasic?
Odlična igra, ne bih nikog posebno izdvajao jer su svi bili dobri.
Koga očekujemo da budu nositelji za sljedeće kvale Djokanovic, Hasic?
Bravo momci. Lijepa pobjeda, neka smo nesto i zakuhali.
Vidio se sistem ovu utakmicu, kako znamo sta hocemo, zelimo i kako obavljaju posao sa mozgom u oba pravca.
Samo ne razmijem kako ne mozemo taj sistem izvesti protiv nekog kao Moldavija npr. Ista stvar sa A repkom.
Bas se vidi koliko su zelili i igraci i strucni stab. Tko je dobacivao upute citavu utakmicu svaka mu cast. Sumnjam da je ono Starcevic
Momci koji su super bili:
DUJMOVIC se samo za ovu utakmicu dokazao kao veliki rival Kovacevicu. Pogotovo kako rasporedjuje zadnju liniju..svaka cast
MUJAKIC pokazao opet u zraku da je beton, i svidja mi se kako je kapitenski odradio ovo. Kako podrzava momke ostale, Dujmovica kod penala malo nafura, pa dobaci onom nesto. To je to, da se neda nijedan gol..sve se daje od sebe.
PIDRO mi je stvarno dobar u oba pravca bio, fenomenalan
ANDREJ velika buducnost opet dokazao, trci momak za deset
CUKARICKI BOYS obojica super. Za Kovaca znamo vec da je fin talenat, ali Savic je isto dokazao da je dobar.
LUKIC dobar, fine pare ce uzeti Borac
Sve u svemu timski su bili super, jedan ispadne eto drugog da pokrije. Bas top.
Sad kako to ide s nama odigra se fino i o da poslke razocarenje. Treba sad odmah praviti tu sistem i ekipu od ovih momaka i napadati sljedece prvenstvo uz ostale koji fale.
Dokaz da je i trebalo prebaciti momke u A dati im priliku na velikim utakmicama, a ne neke po 27g gurati bez logike.
Ima talenta, ali opet sa losim vodstvom nista od toga.
Vidio se sistem ovu utakmicu, kako znamo sta hocemo, zelimo i kako obavljaju posao sa mozgom u oba pravca.
Samo ne razmijem kako ne mozemo taj sistem izvesti protiv nekog kao Moldavija npr. Ista stvar sa A repkom.
Bas se vidi koliko su zelili i igraci i strucni stab. Tko je dobacivao upute citavu utakmicu svaka mu cast. Sumnjam da je ono Starcevic
Momci koji su super bili:
DUJMOVIC se samo za ovu utakmicu dokazao kao veliki rival Kovacevicu. Pogotovo kako rasporedjuje zadnju liniju..svaka cast
MUJAKIC pokazao opet u zraku da je beton, i svidja mi se kako je kapitenski odradio ovo. Kako podrzava momke ostale, Dujmovica kod penala malo nafura, pa dobaci onom nesto. To je to, da se neda nijedan gol..sve se daje od sebe.
PIDRO mi je stvarno dobar u oba pravca bio, fenomenalan
ANDREJ velika buducnost opet dokazao, trci momak za deset
CUKARICKI BOYS obojica super. Za Kovaca znamo vec da je fin talenat, ali Savic je isto dokazao da je dobar.
LUKIC dobar, fine pare ce uzeti Borac
Sve u svemu timski su bili super, jedan ispadne eto drugog da pokrije. Bas top.
Sad kako to ide s nama odigra se fino i o da poslke razocarenje. Treba sad odmah praviti tu sistem i ekipu od ovih momaka i napadati sljedece prvenstvo uz ostale koji fale.
Dokaz da je i trebalo prebaciti momke u A dati im priliku na velikim utakmicama, a ne neke po 27g gurati bez logike.
Ima talenta, ali opet sa losim vodstvom nista od toga.
Zadnja izmjena: mrAdislic, dana/u 17 nov 2020, 20:32, ukupno mijenjano 1 put.
BašČelik!
Kakve veze to ima dali sam iz dijaspore ili ne? Tvoj i @belosevic28 kucni odgoj je uzasan!alacious je napisao/la: ↑17 nov 2020, 20:31U pravu je momak, samo sere dijasporac, svaka druga mu je za zatjerat u pm u najmanju rukuvisegrad8392 je napisao/la: ↑17 nov 2020, 20:15molim za ban za tinejdzera primitivcabelosevic28 je napisao/la: ↑17 nov 2020, 20:13Yebo ti i Tatar i Corluka, i Zilkic sve po spisku, smoru dosadni. Pratis ti moj qurac, cuj Resic napravio ino angazman a lik na posudbi iz razloga sto NIJE IMAO MJESTA u FK Sarajevo. Prati husejnu baliĆu yebo ti on pleme mrznjom zadojeno...![]()
Nema nikakve veze sto sam iz dijaspore, a ti spomineš da sam iz dijaspore a tema nema nikakve veze za drugog. Ja cu ti opet napisati tvoj i @belosevic28 kucni odgoj je uzasan. Ako mene moraš vrijeđati bez ikakavog razloga onda neznam sta je nije stobom uredu. Ako dosadim nekog ovdje nek me banova. Ja ne zelim nikoga vredjati niti zelim ikoga više provocirati, samo ovdje napišem mišljenje. Ako tebi to smeta onda napravi kontra argument, ako nemaš ništa pametno za napisati onda nemoj ništa pisati!
Zadnja izmjena: Harise, dana/u 17 nov 2020, 20:51, ukupno mijenjano 1 put.
Ja cu poludit stobombelosevic28 je napisao/la: ↑17 nov 2020, 20:59E cuj njemu kontraargument. Pa prvo ti napisi smislen post, mrzitelju onaj zadojeni !!!

Sta je sa Pidrom, kako je on odigro, nisam mogao pratit..
imal kakve sanse da uleti ka rezerva u A.
Gazibegovic svakako ostaje jos jedan ciklus a tanki smo na bekovima cudo jedno
imal kakve sanse da uleti ka rezerva u A.
Gazibegovic svakako ostaje jos jedan ciklus a tanki smo na bekovima cudo jedno
Ja sam gledao samo prvo i bio je solidan, a koliko mogu skontati po komentarima kazu da je bio dobar u drugom. Doduse, par puta im se zavlace igrace iza ledja, vise Beganovicu nego Pidri, pa moraju obojica pripaziti malo vise na to
Ne pratim toliko Premier Ligu ali mi od Musica nismo imali solidnog lijevog beka.
Gledo sam ga par puta, ima predispozicije beka, sad dali ce opravdat vidjet ce se.
Zadnja izmjena: harixs, dana/u 17 nov 2020, 21:15, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Po meni je bas obecavao, ali posle povrede nikako da se vrati na staro. Mozda sam previse subjektivan, jer sam zaista imao prevelika ocekivanja od njega pa tako to vidim... Po meni za PL dobar igrac, za nesto vise - ne bas.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Iskreno, nije na nivou prije povrede. Volim ga kao igraca, ali treba mu jos vremena da dodje na nivo na kojem je bio prije godinu-dvije.
Ali ce doci sigurno i onda aBd jos napredovati, samo da ga postede povrede
Savić i Kovač pokazali potencijal za A tim. Igranje u oba pravca, pokretljivost...Dujmović bi mogo napredovat.
Đokanović tanak.
Velika pobjeda, iako je ova Belgija timski loša. Nije čudo što su ih uzeli i Moldavci.
Đokanović tanak.
Velika pobjeda, iako je ova Belgija timski loša. Nije čudo što su ih uzeli i Moldavci.
Pamti pa vrati! Zahvaljujući današnjem porazu Belgija je ostala bez plasmana na Evropsko prvenstvo, prva ispod crte drugoplasiranih s bodom zaostatka. Ovako je nama (Džeki i ekipi) trebala pobjeda protiv njih da idemo u baraž, a oni navalili k'o da im život o tom rezultatu ovisi (kad su nas uzeli 3-4, mi vodili na poluvremenu 2-1). Sad smo im fino koliko-toliko vratili. 

Prvi gol

- svrakino1921
- Kontakt:
Olimpijski stadion "Asim Ferhatovic Hase"
Najbolje utakmice smo odigrali na ovom stadionu
Najbolje utakmice smo odigrali na ovom stadionu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.