Ocekujemo da bi Borac mogao na njemu ostvariti najbolji transfer u istoriji poslije Danilovica

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Znaci bez dijasporasa bolje igramo?forgempp je napisao/la: ↑17 nov 2020, 19:53Nema ih sad nigdje. Idioti. Prvi bi bili da je sad obrnuto.feniksptica je napisao/la: ↑17 nov 2020, 19:52To su te patriote sto prate i sto pisu i lose ako treba za dobrobit repke.
Oni pobjede smatraju prevarama, zamazivnjem ociju a poraze ensto normalno i sto treba i ono nesto voli vise od drugog i pametnije od drugog
Bod protiv Velsa i pobjeda protiv Moldavije i na Euru smo.babino je napisao/la: ↑17 nov 2020, 19:58mogu biti zadovoljan ovom tekmom, kao sto i jesam ali ne mogu slaviti jos jedne neuspjesne kvalifikacije u nizu.
25 godina ista prica, zato me ne bi iznenadilo da i sutra one starije pichkice dobiju italiju.
dok vi slavite, ja vrtim tekmu iz moldavije i luzerski izgubljena dva boda, samo onako kako mi to mozemo.
Poslije ovako dobre pobjede, tek sad mi muka.
Ocekujemo da bi Borac mogao na njemu ostvariti najbolji transfer u istoriji poslije DanilovicaPozitivanstav je napisao/la: ↑17 nov 2020, 19:51Sasvim solidan i vise od toga,asistent za nas prvi gol,fin prodor i asistencija.
Ovaj Dujmovic,golman je top.
Ja nisam ništa pogrešio napisao. Ja sam cijelo vrijeme napisao ovdje, da ovi mladji igraci 19-22 trebaju dobiti poziv u A reprezentaciju i da se trebaju na njih fokusirati. I to inace za svi mladji igraci iz naše lige. A ne za neki igraci koji nisu ništa napravili inostranstvo ali u BiH igraju kao najveće zvezde. Tatar, Rahmanovic, Zilkic, Zeljkovic, Corluka nemozeš uporedit sa ovi momčad koji imaju još vecu buducnost iza sebe. Resic je prvi inostranstvi angazman napravio i dokazo se, Dujmovic takodje. Beganovic je po meni veci kvalitet od Todorovica i Corluka dok je Pidro borbeni igrac od Naštica. Savic i Kovac su napravili karieru u Srbiju tako da nemozemo nijh obojica spominati u istom kontekstu...feniksptica je napisao/la: ↑17 nov 2020, 19:48Sto su se usutili sad ovi, da gubimo pisali bi ovdje i orgijali na temi meĐedi jedni. Pi.čke budite dosljedni i face i priznajte nekad da ste pogrijesili
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.