U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Kažem ja, imamo mi talent, al nemamo dobar sistem rada sa mladim. Zamislite da imamo približne uslove, bar kao susjedi 

Da im zabijemo jos dva, a ne primimo nijedan, opet bih isto ovo pomislio. U nasem jadu od drzave, sport nikad nece biti normalan (vidi pod sve selekcije svih ekipnih sportova, a o pojedinacnim da ne govorim).
- PAULUS1234
- Kontakt:
I jos jedno pitanje jel Fenirovic ovdje , ja nw znam sta ljudi rade sa mozda najtalentiranijin spic od Dzeke. HODZIC MU UZIMA mjesto . o alo ,Miske i ekipa nisu sposobni nac dva beka od Mujdje od Lulica , nek se kupe , proslo na 6 god , koji ba Todorovic Nastic Kvrzic Kolosiac koji nije pravi bel vec wingback. Nadkite dca beka pbogo . ša Vošrtic izgleda ko igrac za njih . O kps mes Heba bi odg ,alar 1 bočke pol od Visce.
Zadnja izmjena: PAULUS1234, dana/u 17 nov 2020, 19:19, ukupno mijenjano 1 put.
WtfPAULUS1234 je napisao/la: ↑17 nov 2020, 19:15I jos jedno pitanje jel Swmieocic ocsjw , ja nw znam sta ljudi rade sa mozda najtalenticanijin spixwn od Dzeke. hODZIC MU UZIMA mjesto . o alp ,isle i ekipa nisu sposobmi nac dva beka od Mujste od Lulica , nek se kupe , proslo na 6 god , koji ba Todorovic Nastic Kvrzic Kolosiac koji nije pravi bel vec wingback. Nadkite dca beka pbogo . ša Vošrtic izgleda ko igrac za njih . O kps mes Heba bi odg ,alar 1 bočke pol od Visce
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- NeumjesanTip
- Kontakt:
Dobra roba, a?PAULUS1234 je napisao/la: ↑17 nov 2020, 19:15I jos jedno pitanje jel Swmieocic ocsjw , ja nw znam sta ljudi rade sa mozda najtalenticanijin spixwn od Dzeke. hODZIC MU UZIMA mjesto . o alp ,isle i ekipa nisu sposobmi nac dva beka od Mujste od Lulica , nek se kupe , proslo na 6 god , koji ba Todorovic Nastic Kvrzic Kolosiac koji nije pravi bel vec wingback. Nadkite dca beka pbogo . ša Vošrtic izgleda ko igrac za njih . O kps mes Heba bi odg ,alar 1 bočke pol od Visce

1992, 2006, 2009, 2011, 2015
R.I.P. Mamba
R.I.P. Mamba
Who IS this ISPAULUS1234 je napisao/la: ↑17 nov 2020, 19:15I jos jedno pitanje jel Swmieocic ocsjw , ja nw znam sta ljudi rade sa mozda najtalenticanijin spixwn od Dzeke. hODZIC MU UZIMA mjesto . o alp ,isle i ekipa nisu sposobmi nac dva beka od Mujste od Lulica , nek se kupe , proslo na 6 god , koji ba Todorovic Nastic Kvrzic Kolosiac koji nije pravi bel vec wingback. Nadkite dca beka pbogo . ša Vošrtic izgleda ko igrac za njih . O kps mes Heba bi odg ,alar 1 bočke pol od Visce
Fino poluvrijeme.
Sad ide nasa prica. Da smo ovo dobili, da smo ono prosli bi. Standardno nase "da smo". A jos ni kraj nije.

Sad ide nasa prica. Da smo ovo dobili, da smo ono prosli bi. Standardno nase "da smo". A jos ni kraj nije.
BašČelik!
- PAULUS1234
- Kontakt:
I jos jedno pitanje jel Demirovic ovdje , ja nw znam sta ljudi rade sa mozda najtalentiranijin spic od Dzeke. HODZIC MU UZIMA mjesto . o alo ,Miske i ekipa nisu sposobni nac dva beka od Mujdje od Lulica , nek se kupe , proslo na 6 god , koji ba Todorovic Nastic Kvrzic Kolosiac koji nije pravi bel vec wingback. Nadkite dca beka pbogo . ša Vošrtic izgleda ko igrac za njih . O kps mes Heba bi odg ,alar 1 bolje pol od Visce.. Izvimo brate zivci itel evo prevodFudo je napisao/la: ↑17 nov 2020, 19:17WtfPAULUS1234 je napisao/la: ↑17 nov 2020, 19:15I jos jedno pitanje jel Swmieocic ocsjw , ja nw znam sta ljudi rade sa mozda najtalenticanijin spixwn od Dzeke. hODZIC MU UZIMA mjesto . o alp ,isle i ekipa nisu sposobmi nac dva beka od Mujste od Lulica , nek se kupe , proslo na 6 god , koji ba Todorovic Nastic Kvrzic Kolosiac koji nije pravi bel vec wingback. Nadkite dca beka pbogo . ša Vošrtic izgleda ko igrac za njih . O kps mes Heba bi odg ,alar 1 bočke pol od Visce
Zadnja izmjena: PAULUS1234, dana/u 17 nov 2020, 19:21, ukupno mijenjano 1 put.
Rant nekiPAULUS1234 je napisao/la: ↑17 nov 2020, 19:15I jos jedno pitanje jel Fenirovic ovdje , ja nw znam sta ljudi rade sa mozda najtalentiranijin spic od Dzeke. HODZIC MU UZIMA mjesto . o alo ,Miske i ekipa nisu sposobni nac dva beka od Mujdje od Lulica , nek se kupe , proslo na 6 god , koji ba Todorovic Nastic Kvrzic Kolosiac koji nije pravi bel vec wingback. Nadkite dca beka pbogo . ša Vošrtic izgleda ko igrac za njih . O kps mes Heba bi odg ,alar 1 bočke pol od Visce.

BašČelik!
Cuj branio Dujmovic 

- feniksptica
- Kontakt:
Tesko je danas nac dobru robu, svaka cast momku
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- PAULUS1234
- Kontakt:
aj ne serite na kraju sam zivaca a nisamsa kucanjem na tel nes evo prevod kod sefa doleharixs je napisao/la: ↑17 nov 2020, 19:19Who IS this ISPAULUS1234 je napisao/la: ↑17 nov 2020, 19:15I jos jedno pitanje jel Swmieocic ocsjw , ja nw znam sta ljudi rade sa mozda najtalenticanijin spixwn od Dzeke. hODZIC MU UZIMA mjesto . o alp ,isle i ekipa nisu sposobmi nac dva beka od Mujste od Lulica , nek se kupe , proslo na 6 god , koji ba Todorovic Nastic Kvrzic Kolosiac koji nije pravi bel vec wingback. Nadkite dca beka pbogo . ša Vošrtic izgleda ko igrac za njih . O kps mes Heba bi odg ,alar 1 bočke pol od Visce
Imal gdje link za Arenu
Lukic prebacen u A reprezentaciju
- PAULUS1234
- Kontakt:
Al BiH oktrnuli ste voda , kontra i zavrsite , jos jednom pitam jel Demirovic ovdje
Evo ja ću.. nije Demirović ovdje.. nije Demirović ovdje.. nije, jok ba.
- ASD
- Kontakt:
Generalno jeste slab defanzivno, kada je poziciona igra u pitanju i kada se treba braniti.King_James je napisao/la: ↑17 nov 2020, 19:05Gledam evo nezz koju tekmu repke i u svakoj je onaj Beganović nepostojeći u odbrani. U Slobodi sam ga samo gledao protiv Veleža, pa me zanima od ovih što ga češće gledaju da li je inače ovako slab?
Što se napada tiče upratio sam da se zna fino ubacivati i da ima njuh za gol, tako da mislim da bi se mogao solidan bek od njega dobiti.
Inače je dobar igrač
- PAULUS1234
- Kontakt:
I kazu nema talenta .. djeca tehnicko jaka ozbiljna zrela ... samo savez da se promjeni i ovoj djeci omoguci buducnost
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.