U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Stvarno imamo potencijala i dobre igrače, šteta što nas vode nestručni ljudi.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Pa zasto ce zanimati obicnog smrtnika koji rinta od jutra do veceri na poslu, ako ne zanima ljude koji zive i zaradjuju hljeb od ti isti reprezentacija..
Eto samo pogledaj tu prvu postavu, samo tri igraca mogu igrati u iducem ciklusu. Jedan danas debituje (Dujmovic) na zadnjem okupljanju i nema pravo igrati nakon toga, zove se Kovac nebil upisao nastup za U21 da mu stoji na CVu a nije se odazivao godinu i vise. Da ne spominjem i ovo pozivanje Nardina koje je samo po sebi kriminalno.
Pidro nikako nije zasluzio da bude ispred Sehica (jer ovaj ima pravo igrati iduci ciklus, a Pidro takodjer grohno u kvalitetu). Jedan od Beganovic/Mujakic je komotno trebao biti klupiran. Maric ponovo u prvoj postavi iskljucivo radi nacionalnog kljuca jer treba hrvat. Kovac se gura to je evidentno, neko ko je cak odbijao pozive i htio da zaigra za Srbiju ali zbog papirologije to nije islo, Resic isto tako nula bodova. I ne, nisam ja hejter kosto neko rado misli vec samo govorim cinjenice..
I onda izadje mag Starcevic i pocne da soli pamet. Pa tako i kolege mu u A-repci. I to bi kao trebalo nekoga intereosavati. Kao da smo svi slijepi i ne vidimo sta se desava i na kakav nacin.
Zadnja izmjena: ReX, dana/u 17 nov 2020, 18:13, ukupno mijenjano 2 puta.
@igrajlopte 🐦
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ovo ce biti deračina od strane Belgije. Ne znam šta ljudi ovdje očekuju..
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ima li neko link ?
-
- Kontakt:
moze li link?
hvala
hvala
1-0 gledaj kako je sam. Beganovic jesi ziv?
Ugasiti sport u ovoj zabokrecini od drzave!
Ja beka i vica
postajemo malta u svim selekcijama:-)
prvi napad, prva sansa i gol:-)
sta kaze, golman igra prvu i zadnju tekmu:-)
prvi napad, prva sansa i gol:-)
sta kaze, golman igra prvu i zadnju tekmu:-)
Zašto Gazibegovića nema ni na klupi?
Ha, ha.. hebo majku pa ovo je cirkus živi.. oa ovi se svojski trude biti gori od A repke. 11 igrača bukvalno se brani i čovjek sat vremena sam ko duh na boku.. da niko, bukvalno niko od njih 10 u polju nije ostao gore.. pa tu se vidi osnovna fudbalska nepismenost i neškolovanost.. pa gdje nam je desni bek otišao.. gdje čovjek.. ovo je tačno da se rokneš
4 igraca koji igraju u Srbiji + 2 iz Borca u prvoj 11. 

IDIOTTT stavlja golmana na gol koji vise nece moci braniti za u21... ZASTO ZASTO?? CRKNI JE.BEM TI MATER SLOBODANE
Zadnja izmjena: Fudo, dana/u 17 nov 2020, 18:31, ukupno mijenjano 2 puta.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Jadna je naša budućnost.
Stevo Nikolić je rekao da su ekipe iz donjeg dijela tabele Premijer lige kvalitetnije od ekipa iz donjeg dijela tabele Superlige Srbije, vidi se da ništa ne znači što je Resić tamo dao neke golove.
Pa vec jesmo malta,kvaliteta ni na vidiku ni u jednoj selekciji
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Bravo dječaci, po kakvim fudbalskim njivama ste trenirali kroz odrastanje i kakvi su vas šarlatani trenirali u mlađim kategorijama dobro ikako zdrave noge imate. Sramota ove države i bh. fudbala je kako se fudbalski oblikuju ova djeca, uopšte ne zamjerim ništa ovim momcima.
Savez dobio pare za 15 terena da bi djeca negdje trenirala kako bog zapovjeda, a samo 2 napravljena! Gdje su pare Begiću majku vam yebem lopovsku?
Savez dobio pare za 15 terena da bi djeca negdje trenirala kako bog zapovjeda, a samo 2 napravljena! Gdje su pare Begiću majku vam yebem lopovsku?
-
- Kontakt:
moze li link?
I nakon što smo primili gol jedini Lukić stoji dalje od 50 metara od našeg gola.
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Google Adsense [Bot], Homelander, No99 i 36 gostiju.