Reprezentacija Italije
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Reprezentacija Italije
Nije ni meni nikako jasno koji je smisao ovoga bio.
Danilo i Bastoni igrali stopere koliko sam vidio.
Danilo i Bastoni igrali stopere koliko sam vidio.
Odlicno igraju
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
ItalJuve prvak svijeta, a ItalInter prvak čega?
P.S. Znam da čitaš, hipokritu.
Noćima se ne spava jer inter daje bastonia i barellu, a Juventus prinuđen davati De Ligte, Demirale i ostale drugim nacijama.
Zapravo, razmisljanje treba biti postavljeno, zasto inter koji decenijama nije dao 2/3 igrača repki da valja sada odjednom ima obraza da drugom zamjera? Licemjerni interista naravno.
I opet ne znam koliko više daju igrača pa da se toliko naslađuje.
U krajnoj liniji, italijanski igrači su godinama u strašnom padu i naravno da Juventus treba da izbjegava iste na čemu smo mi, strani fanovi, zahvalni.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Niti ima veze sa igracima niti ima veze sa reprezentacijom italije niti ima veze sa tim tvitom....jedino sto upada u oci u tom postu jeste ozbiljna, patoloska bolest lika koji sanja, spava i zivi Juventus i sve sto se vrti oko Juventusa. Jako, jako tuzno, a vec odavno zabrinjavajuce
Kulminacija je bila neki dan kada je postavio stanje Juventusa na berzi. Na fucking berzi.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Kulminacija je bila prije 5 godina, sad je samo tuzno i svaki put me nesto stid neki obuhvati kad vidim da je iz dana u dan kompleks presao u opsesiju pa u nesto pateticno. Eto toliko o njemu, ne bih dalje komentarisao (ali jedva cekam sljedeci post sa vidim jel dybala presao jeftinijem frizeru ili nesto slicno).
- BuffonGigi
- Kontakt:
Koliko je jaka Italija u danasnje doba, dovoljno govori cinjenica da je Retardeski najkvalitetniji ofanzivni igrac, u Juventusu mi ga muka i na klupi vidjeti. A ovaj šonjo se nasladjuje i svrsava na ovog barillu il kako vec...
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- OldFashioned
- Kontakt:
Nekada sam i kvalifikacije protiv Farskih Otoka/Azerbejdžana/San Marina itd gledao...
Sada ne mogu nabrojati ni startnih 11 iz reprezentacije.
Baš se srozao kvalitet od 2012 na ovamo.
Sada ne mogu nabrojati ni startnih 11 iz reprezentacije.
Baš se srozao kvalitet od 2012 na ovamo.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Beduin
- Kontakt:
Ne znam na osnovu cega ovaj Bonuci i dalje igra u prvih 11 reprezentacije, presmijesan igrac, jos i Kjelini uz njega u prvih 11, covjek se tek vratio fudbalu.
Imal im kraja ba vise, daj mladje, stvaraj tim za buducnost.
Pa Florenci jos uvijek glavmi desni bek, mada u PSG je imao dobrih partija, al'...
Imal im kraja ba vise, daj mladje, stvaraj tim za buducnost.
Pa Florenci jos uvijek glavmi desni bek, mada u PSG je imao dobrih partija, al'...
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
immobile reseta mreze u dresu italije i poslije kazu da ne zna igrati za repku lol
https://****.com - Local Live Girls Chat - No Verify - Anonymous Adult Dating - [url=https://****.com/girls.html] Local Meet Girls [/url]
- OldFashioned
- Kontakt:
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
4 pozitivna u stozeru tal reprezentacije, taman da igraci prosire kad se vrate u klubove.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- Centre forward
- Kontakt:
Adidas novi sponzor od 2022.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- OldFashioned
- Kontakt:
Ne znam zašto ali adidas i Azzurri mi nikako ne idu zajedno 
E jest im ga zato Puma ućerala za kraj ugovora.
Inače bih volio ovu jednostavnost i "posebnost" u smislu da više liči na majicu nego na dres, ali identične dresove će nositi i Austrija, Švicarska, Češka. Zamisli, uvališe italijanima generičke dresove lol.
Inače bih volio ovu jednostavnost i "posebnost" u smislu da više liči na majicu nego na dres, ali identične dresove će nositi i Austrija, Švicarska, Češka. Zamisli, uvališe italijanima generičke dresove lol.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Talijani odlicni. Jos Chiesa umjesto Berardija i to je top 11 za ulazak u finale. 
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri