Dušan Bajević - "Princ sa Neretve"

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Beduin
Kontakt:

Re: Dušan Bajević - "Princ sa Neretve"

Post Postao/la Beduin » 15 nov 2020, 22:47

hurem je napisao/la:
15 nov 2020, 20:01
- Gojak (veznjak) na lijevom krilu :thumbdown:
- Izlazi Gojak pa potom prebacuje Krunica (veznjaka) na lijevo krilo :thumbdown:
- Rahmanovic najklasicnija 10-ka koju imamo, visok 190 cm i on ga stavi na desno krilo :thumbdown:
Da dotam i nebitnu utakmicu protiv Irana gdje ne isprobavas Danilovica i Ziljkica, nego im dajes minutazu veceras. Kao i one bravurozne debi utakmice pojedinaca u najbitnijoj utakmici protiv Sj. Irske. Ma esej se moze napisati o njegovim pogresnim potezima. Kakav esej, knjiga.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 16 nov 2020, 00:09

Beduin je napisao/la:
15 nov 2020, 22:47
hurem je napisao/la:
15 nov 2020, 20:01
- Gojak (veznjak) na lijevom krilu :thumbdown:
- Izlazi Gojak pa potom prebacuje Krunica (veznjaka) na lijevo krilo :thumbdown:
- Rahmanovic najklasicnija 10-ka koju imamo, visok 190 cm i on ga stavi na desno krilo :thumbdown:
Da dotam i nebitnu utakmicu protiv Irana gdje ne isprobavas Danilovica i Ziljkica, nego im dajes minutazu veceras. Kao i one bravurozne debi utakmice pojedinaca u najbitnijoj utakmici protiv Sj. Irske. Ma esej se moze napisati o njegovim pogresnim potezima. Kakav esej, knjiga.
Ma kakva knjiga citava enciklopedija
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 16 nov 2020, 00:30

Nije selektor problem, on samo pravi selekciju tima. :roll:

Celtic
Kontakt:

Post Postao/la Celtic » 16 nov 2020, 00:33

Nestaju prinčevi I bijelih konja sve manje ovdje je...

sotomayor
Kontakt:

Post Postao/la sotomayor » 16 nov 2020, 05:50

Najgori selektor BiH od osnivanja ove reprezentacijr. Sjevernu Irsku kuci nije prosao. Britansku srpsku.

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 16 nov 2020, 07:10

JonSnow je napisao/la:
15 nov 2020, 20:34
Selektor nije ni u top 5 problema ove reprezentacije. Lajete na pogrešnog čovjeka momci.
Uvjeren sam da je bilo ko na njegovom mjestu da rezulatati ne bi puno odudarali od ovih.
Naravno da ima i drugi u savezu sto su jednako krivi. Bez da se dublje ulazi u probleme mogu se greske odma vidjeti.

-igraci koji nisu bili na prvom spisku budu naknadno pozvani i odma upanu u prvi jedanest. Primer Amir protiv italije i hadzic protiv irana. Vjerovatno ima jos koji.
-forsiranje vezni igraca na krilu.
-guranje 4-3-3 formacije za koje nemas materijal.

To su samo par ociti stvari koje svako vidi i ako nije trener. A strucni stab se hvali s da sve prate i rade a te ocite greske ne uvide. Ovo vasi za cijeli NEstrucni stab ne samo za bajevica. A dublja analiza nije potrebna jer ima ovdje dosta clanova sto su gotovo sve naveli.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 16 nov 2020, 09:06

harixs je napisao/la:
16 nov 2020, 00:30
rece ja tebi ranije haman se razumijes u fudbal
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

Chapman1886
Kontakt:

Post Postao/la Chapman1886 » 16 nov 2020, 12:19

kambodja **** s neretve
Samo Sloboda | COYG

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 16 nov 2020, 12:56

Kako je se glupan popišo sam po seb
Mogo je biti gospodin e moja karino sa Neretve
Sam si sjebe sjebo da sebi dopustis da ti neko **** mater u 70oj godini e moj Dušane
mosa lošmi stićko tit-ula!

Chapman1886
Kontakt:

Post Postao/la Chapman1886 » 16 nov 2020, 13:15

slika
Samo Sloboda | COYG

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 16 nov 2020, 15:20

adal je napisao/la:
16 nov 2020, 09:06
harixs je napisao/la:
16 nov 2020, 00:30
rece ja tebi ranije haman se razumijes u fudbal
"Rece" jel, haj sjasi..

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 16 nov 2020, 17:24

Mislim da se on ipak cuvao sve utakmice i pripremao za Italiju. Ima Talijanima zebe da iskacu iz stomaka. Za sve ce zaplatiti Italija. Zao mi nesto Ravanelija i Menegina.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Pale
Kontakt:

Post Postao/la Pale » 16 nov 2020, 20:39

Bundesliga je napisao/la:
15 nov 2020, 18:25
Odlazi k.urcino glupa vise
Ofucana kuja hvala lp

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 16 nov 2020, 21:07

Bezveze vrijedzanje jednog od legendi bh fudbala ali je iritantno procitat kad se spominju krivci a Dušan nije na listi.

U svakoj zemlji glavni krivac za neuspjeh je selektor zajedno sa upravom koja kod nas vedri i oblaci vec godinama.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 16 nov 2020, 21:19

Zasto nije pozvao Menala, ima li neko objasnjenje, razlog?
Zasto Hotic nije pozvan, korona ili nesto drugo?

075 ❤

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 16 nov 2020, 22:09

Beduin je napisao/la:
16 nov 2020, 21:19
Prilikom prvog spiska je hajmo reci bilo ok sto nije pozvao Menala...medjutim usljed nekih otkaza a u medjuvremenu dobro odigranih utakmica Menala u LE i cinjenice da je postao standardan u Rijeci, trebao ga je pozvati, pogotovo sto nemamo krila izuzev Visce.
Hotic je svakako trebao biti na spisku.
Previse je neobjašnjivih poteza sadašnjeg strucnog štaba a sve je pocelo jos od prvog spiska i Sabanadzovica, da bi kulminiralo posljednjim spiskom s posebnim naglaskom na Demirovica i Hadzica (2.turska liga). Izmedju toga je mnogo velikih upitnika.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 16 nov 2020, 22:13

Čuo sam da je htio otići poslije utakmice sa Poljskom (0-3) ali ga Savez nagovorio da ostane. Ne znam da li je istina ali bi dosta toga objasnilo ovdje...

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 16 nov 2020, 22:30

hurem je napisao/la:
16 nov 2020, 22:09
Beduin je napisao/la:
Prilikom prvog spiska je hajmo reci bilo ok sto nije pozvao Menala...medjutim usljed nekih otkaza a u medjuvremenu dobro odigranih utakmica Menala u LE i cinjenice da je postao standardan u Rijeci, trebao ga je pozvati, pogotovo sto nemamo krila izuzev Visce.
Previse je neobjašnjivih poteza sadašnjeg strucnog štaba a sve je pocelo jos od prvog spiska i Sabanadzovica, da bi kulminiralo posljednjim spiskom s posebnim naglaskom na Demirovica i Hadzica (2.turska liga). Izmedju toga je mnogo velikih upitnika.
Upravo to. Ako je nesto drugo sto mi ne znamo, onda je Dusko MORAO ocistiti svoj obraz i reci javno kako stoje stvari. Pravdati sutnju zeljom da se ne kvari atmosfera u reprezentaciji bi bila samo jos veca pakost i napravljeno zlo prema reprezentaciji i nama navijacima. Naravno, pod pretpostavkom da se nesto radi sto samo Dusko i jos njih par zna, a suti se (promocija nekih igraca, menadzerske igrice, pritisak na Bajevica oko poziva i minutaze iatih igraca...).
Kada sve ovo prodje, onda je kasno za ispravku i naknadne zalopojke i prozivke, iznosenje istine i prljavog vesa. To se radi na vrijeme ako zelis dobro ovoj drzavi, sportu, ljudima. Rezultat je izostao, mi se unazadili u svakom smislu, atmosfera narusena, povjerenje izgubljeno, gotova prica.

Tacno od okupljanja do okupljanja su se radile iste greske, sve nelogicnija od nelogicnije, cisto sumnjam da ce neko odgovarati za sve to. Tacno kao da je neko svjesno radio protiv rezultata, a Dusko bio instrument realizacije toga (od poziva Sabanadzovica, preko debija igraca u najbitnijoj utakmici, klupiranja igraca nakin fantasticne predstave protiv Italije, pa nepozivanja Hotica i Menala, poziva Demirovica da ga ne bi isprobao protiv Irana kao i Danilovica ili Ziljkica, i tako dalje, i tako dalje...).
Barem ocekujem iskreno objasnjenje od pojedinaca, onako za kraj sve ovoga, a kolilo to mediji htjednu ispitati i isforsurati, a licnu korist ostave po strane barem jednom u zivotu.

075 ❤

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 16 nov 2020, 22:33

Vucevich je napisao/la:
16 nov 2020, 22:13
Čuo sam da je htio otići poslije utakmice sa Poljskom (0-3) ali ga Savez nagovorio da ostane. Ne znam da li je istina ali bi dosta toga objasnilo ovdje...
Opet je on kriv. Trebao je on kao stari lisac nagovoriti ljude iz Saveza da je najbolje da dovedu novog selektora koji ce iskoristiti ove 2,3 utakmice da polahko uigrava tim za kvalifikacije. To je i pozitivan psihološki momenat, novi selektor, uigrava ekipu, igraci se zele dokazati i bla bla.
Pogrijesili su s Robijem sto su ga moljakali da ostane nakon Armenije (i ja sam bio medju takvima jer nisam vidio rješenje na vidiku, tada, u roku mjesec dana i manje) a sada prave istu gresku s Bajevicem.
Dva puta ih ujeda zmija iz iste rupe. Nedopustivo.

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 17 nov 2020, 00:08

Beduin je napisao/la:
16 nov 2020, 22:30
hurem je napisao/la:
16 nov 2020, 22:09
Beduin je napisao/la:
Upravo to. Ako je nesto drugo sto mi ne znamo, onda je Dusko MORAO ocistiti svoj obraz i reci javno kako stoje stvari. Pravdati sutnju zeljom da se ne kvari atmosfera u reprezentaciji bi bila samo jos veca pakost i napravljeno zlo prema reprezentaciji i nama navijacima. Naravno, pod pretpostavkom da se nesto radi sto samo Dusko i jos njih par zna, a suti se (promocija nekih igraca, menadzerske igrice, pritisak na Bajevica oko poziva i minutaze iatih igraca...).
Kada sve ovo prodje, onda je kasno za ispravku i naknadne zalopojke i prozivke, iznosenje istine i prljavog vesa. To se radi na vrijeme ako zelis dobro ovoj drzavi, sportu, ljudima. Rezultat je izostao, mi se unazadili u svakom smislu, atmosfera narusena, povjerenje izgubljeno, gotova prica.

Tacno od okupljanja do okupljanja su se radile iste greske, sve nelogicnija od nelogicnije, cisto sumnjam da ce neko odgovarati za sve to. Tacno kao da je neko svjesno radio protiv rezultata, a Dusko bio instrument realizacije toga (od poziva Sabanadzovica, preko debija igraca u najbitnijoj utakmici, klupiranja igraca nakin fantasticne predstave protiv Italije, pa nepozivanja Hotica i Menala, poziva Demirovica da ga ne bi isprobao protiv Irana kao i Danilovica ili Ziljkica, i tako dalje, i tako dalje...).
Barem ocekujem iskreno objasnjenje od pojedinaca, onako za kraj sve ovoga, a kolilo to mediji htjednu ispitati i isforsurati, a licnu korist ostave po strane barem jednom u zivotu.
Da je imao imalo obraza, barem je trebao dici ruke kad je vidio da ne ide ili je i on postao dio mutnih poslova.

Lakse je istjerat ovu gamad iz saveza kad nemas prepreku, ovako Im dodze kao alibi za dovodzenje nekog novog, pa haj opet na novo.

Ne razumijem da u tim godinama dopustis da ti sutra neki tinejdzer oplete po materi na sred ulice, a bio istinska legenda.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, jasmin10, kakarut, Mostarska, Rimes87, Zglavkar i 51 gost.