Ma naravno, jako je bitno da u nekim situacijama imaš korektnog partnera u vidu lokalne zajednice. Ali ipak najviše je do nas. Koliko mi sami budemo kvalitetno radili. Džaba da je načelnik najbolji po nas ako mi sami ne pokrenemo neke stvari.lijevapolutka je napisao/la: ↑16 nov 2020, 14:36sve je do naših inicijativa. al moze ti pomoći da se klub oslobodi rente ili sta se već plaća za fasadu i led reklame na sjevernoj tribini. da te ne koci kod izdavanja dozvola, kao sto su prethodnici kočili, itd itdDejan1921 je napisao/la: ↑16 nov 2020, 12:26Nisam neko ko baš vjeruje političarima, ali ovo će sigurno biti bolja opcija od Koldže koji nas je svih ovih godina uglavnom zavlačio, koristio kad zatreba i poslije odyebavao.
Opet ne možemo se osloniti na načelnika opštine. Mi moramo sami pomesti u našem klubu i posložiti stvari na pravi način tako da nam opština u situacijama kada nešto treba pogurati, dati papir, dozvolu biti podrška a ne kočnica kao do sada. Džaba načelnik koji će biti “naš” ako mi nećemo sami pokrenuti neke stvari.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Pa onako realno, uz Amara kao šefa, uz solidnu upravu( normalni u neku ruku), i uz pomoć opštine, velike stvari bi bile pred nama.
Dvije od tri stvari ispunjavamo, još kad bi na skupštini ubacili bar još 2-3 kvalitetna čovjeka da se Amaru i ekipi mogu obezbjediti normalni uslovi za rad mi bi bili na konju.
Znači do nas je, odnosno do skupštinara.
Dvije od tri stvari ispunjavamo, još kad bi na skupštini ubacili bar još 2-3 kvalitetna čovjeka da se Amaru i ekipi mogu obezbjediti normalni uslovi za rad mi bi bili na konju.
Znači do nas je, odnosno do skupštinara.
Nasa plava 3 vijecnika su na granici dda uđu.. Držimo fige.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Znam za Dobracu, koja su jos dvojica ?kontramraku21 je napisao/la: ↑16 nov 2020, 18:40Koja su naša 3 vijećnika? Usput koristim priliku da se tuspasim na forum i čestitam svim Željovcima koji su glasali za Hasana![]()
Braco kud postavi ovo

Zar Dobraca nije Novi grad?elevenblues je napisao/la: ↑16 nov 2020, 18:52Znam za Dobracu, koja su jos dvojica ?kontramraku21 je napisao/la: ↑16 nov 2020, 18:40Koja su naša 3 vijećnika? Usput koristim priliku da se tuspasim na forum i čestitam svim Željovcima koji su glasali za Hasana![]()
Dobraca koji je bio nas uposlenik je kandidat za NG, ako ciljate na njega. Ne znam je li prosao.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Moja greska, mislio sam sa je u ns.
bezveze mu raja fige drzala

Srdjan, Armin i?
Ovo je golemo ako udju skupa sa Tanom. Momci iskrenih dobrih namjera, dokazani politicari i Zeljovci, cistog obraza. Sto neko gore rece evo ovdje nam se sreca osmijehnula, imamo na klupi gospodara, jos da nam se u upravi posloze stvari i mogli bi lijepu pricu praviti
Ovo je golemo ako udju skupa sa Tanom. Momci iskrenih dobrih namjera, dokazani politicari i Zeljovci, cistog obraza. Sto neko gore rece evo ovdje nam se sreca osmijehnula, imamo na klupi gospodara, jos da nam se u upravi posloze stvari i mogli bi lijepu pricu praviti
Je li upao Srdjan? On je u NiP, a oni su vecina.
-
- Kontakt:
Hajd dat ce Bog da je istina.kontramraku21 je napisao/la: ↑16 nov 2020, 22:07Neko mi reče da je osvojio sam 1200 glasova, što znači da je ubio izbore. Potpuno zasluženo.
Btw dobrodosao

Izbori su nebitni, mi od opcine mozemo dobiti godisnje neku crkavicu do 100h. Realno nama to nista ne znaci a opcini je to puno.
Ne treba nama opstina samo zbog para. Ima tu i papira, dozvola sto je ovaj bivsi kocio/odugovlacio. Upravo je to i spomenuo Tanovic kao jedan od problema u odnosu opstine tj. Koldze prema nama. Sad kod kuce nek koci.
-
- Kontakt:
Ja baš mislim da je FK Željezničar kao kolektiv itekako bitan opštini, štaviše, velika je privilegija, i ako se budu pametno postavili prema Želji, mogli bi imati veliku korist od njega, kao i Željo od opštine. Ali naravno, mi prvo moramo da sredimo svoju avliju ako želimo da išta dobijemo od opštine, eh sad...
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Mi od opštine,tj iz opštinskog budzeta mozemo dobiti mnogo mnogo više a isto tako mozemo dobiti ništa.To zavisi samo od ljudi koji sjede u opštinskom vjecu i njihovih prijedloga i odluka.Glava tog vijeca je nacelnik koji ima vecinu u opštinskom vjecu i koji moze predlagati a vjece usvajati.Znaci sve je do inicijative.U ovom slucaju gradjani N.Sarajeva su izabrali novog nacelnika koji je naš plavi brat.On ne samo da ce pokretati inicijative vec ce svi oni koji su sa Koldzom svo vrijeme radili na otimanju Zeljine imovine sad mogu qurcu svirati.Bravo za gradjane Novog Sarajeva.
Evo jednog od one trojice Zeljovaca sto ste spominjali u GV

Srdjan je progurao onu inicijativu u oktobru za nas klub.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.