A dolazi mrtvi Zeljovac

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Historijski dan ti je ovo, moj Muhoni.MocMahale444 je napisao/la: ↑15 nov 2020, 23:29Mod kakve veze ima politika s Zeljom?
Dopustas ovo ha![]()
Brisi sveee
LjoZee je napisao/la: ↑15 nov 2020, 22:57
Sretno novom nacelniku, nasem plavom bratu!
Novo Sarajevo – Hasan Tanović 18 312, Nedžad Koldžo 6 418
Cestitke svima koji su glasali bar za Sarajevo. Promjene su bile neophodne. Da bi nam bilo bolje moramo probati nesto novo. Ako Bog da da grad Sarajevo prodise. Svaka cast svima!
Koldzo, nicija nije do zore gorjela! Osjetio si sad to!
sve je do naših inicijativa. al moze ti pomoći da se klub oslobodi rente ili sta se već plaća za fasadu i led reklame na sjevernoj tribini. da te ne koci kod izdavanja dozvola, kao sto su prethodnici kočili, itd itdDejan1921 je napisao/la: ↑16 nov 2020, 12:26Nisam neko ko baš vjeruje političarima, ali ovo će sigurno biti bolja opcija od Koldže koji nas je svih ovih godina uglavnom zavlačio, koristio kad zatreba i poslije odyebavao.
Opet ne možemo se osloniti na načelnika opštine. Mi moramo sami pomesti u našem klubu i posložiti stvari na pravi način tako da nam opština u situacijama kada nešto treba pogurati, dati papir, dozvolu biti podrška a ne kočnica kao do sada. Džaba načelnik koji će biti “naš” ako mi nećemo sami pokrenuti neke stvari.