FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
5323 Tanovic, Koldzo 1842

Skoro trodupla razlika za doktora Tanovica

Jel nas ovaj Tanovic?
Yebem ti koldžo mater za sve one podvale, onako od srca!
Crko!
Crko!

- KONTRASVIH
- Kontakt:
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Da i vama čestitam, riješili se zla. Od moje porodice četiri glasa. 

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- KONTRASVIH
- Kontakt:
HordasOdMalena je napisao/la: ↑15 nov 2020, 21:03Da i vama čestitam, riješili se zla. Od moje porodice četiri glasa.![]()

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- svrakino1921
- Kontakt:
DOKTORE
DOKTORE
GOLEM SI DOKTORE
DOKTORE
GOLEM SI DOKTORE
1:09

-
- Kontakt:
Koldzo krimosu cao!
Vjeruje aktuelni načelnik da smo mi, naviječi Želje sve zaboravili kada se on prije neki dan uslikao sa šalom našeg kluba. Malo se precijenio.
Biću kao i uvijek potpuno iskren. Nema tu puno filozofije, fudbalski klub Željezničar treba da bude istinski ambasador naše opšine. Našem Želji ćemo, bez skrivenih namjera, kako se to radilo do sada, ponuditi kvalitetna rješenja koje sam već imao priliku da vidim, čime bi ovaj klub uz podršku navijača i klupskih struktura postane sportski kolektiv broj jedan u BiH.
Željo je naš, a Grbavica je njegov dom. Želimo moderan stadion i jakog Želju.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
LjoZee je napisao/la: ↑15 nov 2020, 21:34Vjeruje aktuelni načelnik da smo mi, naviječi Želje sve zaboravili kada se on prije neki dan uslikao sa šalom našeg kluba. Malo se precijenio.
Biću kao i uvijek potpuno iskren. Nema tu puno filozofije, fudbalski klub Željezničar treba da bude istinski ambasador naše opšine. Našem Želji ćemo, bez skrivenih namjera, kako se to radilo do sada, ponuditi kvalitetna rješenja koje sam već imao priliku da vidim, čime bi ovaj klub uz podršku navijača i klupskih struktura postane sportski kolektiv broj jedan u BiH.
Željo je naš, a Grbavica je njegov dom. Želimo moderan stadion i jakog Želju.![]()
![]()

HordasOdMalena je napisao/la: ↑15 nov 2020, 21:03Da i vama čestitam, riješili se zla. Od moje porodice četiri glasa.![]()

Bravo za sve koji su glasali. Konačno ovo SDA g.ovno odlazi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.