Holandija-BiH/BiH-Italija (15.11/18/11)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Holandija-BiH/BiH-Italija (15.11/18/11)
Izlazi Pjanić, ulazi ziljkić
Vico i Begiću djecu vam yebem!
Vico i Begiću djecu vam yebem!
Lepi ulazi
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Prema prikazanoj igri, ja bih rekao da Pjanić igra u Standardu a Cimirot u Barci.
Nadam se da Ara vise ne obuce dres, nikad. Pa bolje igraju ovi momci sto su sad usli.
Vico na sedmom nebu
-
- Kontakt:
Djuric jednu odigra lose a 100 dobri i odmag noga , Todorovica samo povreda moze udaljit kao i pojedince ,,,
-
- Kontakt:
Ma vala i mi se zajebavamo i igramo rekreativno.. Zadnja linija je kriticna.. Naprijed je bilo nekih akcija.. Ne kazem da izgledamo ozbiljno ali ja ovdje vidim finog materijala.. Mi cemo usrati nabijanjem pritisak i nerealnim ocekivanjima.. Bajevic bi po meni trebao ostati selektor.. Polako graditi korak po korak..delinjo je napisao/la: ↑15 nov 2020, 19:41de bolan ljudi sa 20 % igrajuMojaMalenkost je napisao/la: ↑15 nov 2020, 19:40Najgore je sto mi i ne izgledamo toliko lose, ako izuzmemo katastrofalne stopere koji su uz to jos totalno neuigrani.. Naprijed nismo nimalo losi.. Pavimo dosta sansi.. Ima ovdje materijala..
da im treba 10 bilo bi 10
Pročepit će negdje.
Danilovic je neloš.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Treba dovesti samo Barbareza za selektora, da im čovjek j.be svima majku. Oni znaju igrati, samo neće da se zalažu.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Ono kad skontas da je npr ovaj covjek svojevremeno bio klasa. Sramota me da sam to tek veceras shvatio..

Danilovic treba igrat protiv Italije od prve minute. Prevljak isto prije hodzica treba igrat on makar igra napadača, Hodzić sve igra samo ne igra napadača
- Merakk1921
- Kontakt:
Danilovic me iznenadio , moze biti u konkurenciji tu, Pljevlja isto.. Todorovic nema sta da trazi , kao ni Ara Ziljikici Tatarcici Rahmanovicici, nemaju kvalitet za repku i to je to.
Cimirot uz Viscu najbolji danas
Cimirot uz Viscu najbolji danas
Danilović je dobar igrač. Drago mi je kad vidim debitanta sa 20-22 godine, a ne ovi polovnjaci sto su prosli 23-24 godine...tu nam je buducnost. Da nam je pameti i tako poceti iznova. Ovih 4-5 standardnih i ostatak omladinu pustit igrati.
dobre guzove ima Belma
Jedva prica na konferencije pa kamo da sastavi ekipuMojaMalenkost je napisao/la: ↑15 nov 2020, 19:48Ma vala i mi se zajebavamo i igramo rekreativno.. Zadnja linija je kriticna.. Naprijed je bilo nekih akcija.. Ne kazem da izgledamo ozbiljno ali ja ovdje vidim finog materijala.. Mi cemo usrati nabijanjem pritisak i nerealnim ocekivanjima.. Bajevic bi po meni trebao ostati selektor.. Polako graditi korak po korak..delinjo je napisao/la: ↑15 nov 2020, 19:41de bolan ljudi sa 20 % igrajuMojaMalenkost je napisao/la: ↑15 nov 2020, 19:40Najgore je sto mi i ne izgledamo toliko lose, ako izuzmemo katastrofalne stopere koji su uz to jos totalno neuigrani.. Naprijed nismo nimalo losi.. Pavimo dosta sansi.. Ima ovdje materijala..
da im treba 10 bilo bi 10

- JohnCleese
- Kontakt:
Danilovic sve sto je pokazao naucio je u Portugalu na treninzima ovih par sedmica
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ofanzivno smo dobro igrali, ali ova Holandija je odron teski. Bekove moramo rijesiti, mora postojati neki sistem jer ovo zaista se ne zna ko sta igra i sta treba da radi.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Trenutno korisnika/ca: Beduin, bhfanatic14, klasik, Zglavkar i 38 gostiju.