Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Facebook ;)
**** majku zarazio sam se onim pokerom :S
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
- King Kenny
- Kontakt:
Zato ja i ne pocinjem...jos ako se dobije koja partija..zarazi se covjek opasnoEdinTM87 je napisao/la:**** majku zarazio sam se onim pokerom :S

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ja sam se jedva riješio pokera. Nađem budalu, prodam čipove i sada uđem jednom u mjesecu. 

- King Kenny
- Kontakt:
Ja igrao prije godinu,godinu i pol...a onda blokirao aplikaciju kad sam shvatio da je to cisto gubljenje vremena.... 

YNWA!
YNWA!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma i samo koristenje fb-a je gubljenje vremena, al' ko ce to dokazati danasnjoj raji.King Kenny je napisao/la:Ja igrao prije godinu,godinu i pol...a onda blokirao aplikaciju kad sam shvatio da je to cisto gubljenje vremena....

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- alfarouqaminu
- Kontakt:
deca su zagrizena za facebook neverovatno
imali ko cipovana fb dobrtvorno da bi pomogao ako neko ima a hoce da pogura malo nek se javi !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
- Sir Matt
- Kontakt:
Hvala ti što si podijelio mrvicu svoje mudrosti sa nama na facebooku . Impresioniran sam , a vjerujem da isto misli i ostatak ljudi s tvoje friends liste . Još ćeš da mi kažeš da poznaješ sve te ljude ? Jesi razmišljao o kandidaturi za najingeniozniju osobu na internetu ? Zašto ne ?
Šta dobijem ako ti lajkam status ? A profilnu sliku ...
..
.
Facebook
Šta dobijem ako ti lajkam status ? A profilnu sliku ...
..
.

"If you can't beat them, join them" - Michael Owen
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Ja mislio ovo proširenje ide ko na Farmville-u, da ti sve proširi, a ono jedan dio baš glupo izgleda
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Uh uh, pa šta bi ti ?Unica_Liverpool_ je napisao/la:Ja mislio ovo proširenje ide ko na Farmville-u, da ti sve proširi, a ono jedan dio baš glupo izgleda
6 duluma zemlje ? Ne može !

Prvo ti tu lovu iskoristi na pametan način. Gradi kuće pa poslije proširuj zemljište.

- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
ma znam ja sve kako to ide, 
nego malo me nervira to što nemam inspiracije da lijepo uredim

nego malo me nervira to što nemam inspiracije da lijepo uredim
Ako sam dobro skontala to su oni pokloni sto skupljamo za jelku i sad ti dodje ono ko moras ih otvoriti.. Ja sam ih imala 13-14 i kliknula na onu jelku i dobila nesto para, energije i onih par dozvola.ammarc je napisao/la:hehe ma ne...treba samo skupljati te poklone,to je sad za praznike ponuda,onda kasnije nekad ce se otvoriti(valjda poslije praznika),i dobicemo neke nagrade, vjerovatno city money i goodsOTNYS_YNWA je napisao/la:I mene zanima. Imam 13 giftova ne znam kako otvoriti.Unica_Liverpool_ je napisao/la:Ma kako uzeti stvar iz ove inventory
Imam 3 gifta nezz kako da ih uzmem
Klikni na ono lijevo gdje ti je paketić i onda će ti se prebaciti gore. Možda moramo skupiti 5
različitih da bi sve pootvarali.

..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
ULTRAS NO FB !!!
ja dobio desetak chocolate sidewalk-a i par experience-aLily je napisao/la: Ako sam dobro skontala to su oni pokloni sto skupljamo za jelku i sad ti dodje ono ko moras ih otvoriti.. Ja sam ih imala 13-14 i kliknula na onu jelku i dobila nesto para, energije i onih par dozvola.

"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Kako da uzmem one HQ objekte one velike, kao upgrade npr za prodavnicu s igricama, piše tamo "trebaš širiti svoje biznise kod drugih komšija... ja proširio biznis kod komšije i šta sad moram
Idi u inventory.
- King Kenny
- Kontakt:
Ostavi se tih igrica prihvati se knjige....Unica_Liverpool_ je napisao/la:Kako da uzmem one HQ objekte one velike, kao upgrade npr za prodavnicu s igricama, piše tamo "trebaš širiti svoje biznise kod drugih komšija... ja proširio biznis kod komšije i šta sad moram

YNWA!
YNWA!
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
-
- Kontakt:
kako na novom izgledu profila,ovom od prije mjesec dana otprilike koji je uveden,promijeniti status veze?
- King Kenny
- Kontakt:
Udjes na svoj profilkakavdanakneiskustvu je napisao/la:kako na novom izgledu profila,ovom od prije mjesec dana otprilike koji je uveden,promijeniti status veze?

YNWA!
YNWA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.