http://www.thebrocode.co.uk/

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
iole ako si normalan moras ostati imun na sve novinarkse patke,nije bitno dal one bile istinite ili obicna laz...kad bi onda svako tako istupio kad neko spomene neku stvar oko porodice nigdje kraja nebi bilo....Dirk je napisao/la:Oca mi ja vas ne razumijem po tom pitanju Zdravka Mamica ... lijepo je rekao novinarima da ga pitaju nesto a onaj je odmah poceo pricu o njegovom sinu, i ja bi za porodicu onako poludio , jer nije dokazano da je njegov sin prodao niti jednog igraca Dinama i tu se sve zavrsava , porodicu mi ne diraj i gotovo !
Nisam njegov zastupnik ali vala previse se oko njega dize panika i slicno , da je nama u klubovima vise Mamica danas bi nam sve bolje bilo ... ja samo govorim za porodicu a njegovo ponasanje je njegova stvarT-MAC je napisao/la:iole ako si normalan moras ostati imun na sve novinarkse patke,nije bitno dal one bile istinite ili obicna laz...kad bi onda svako tako istupio kad neko spomene neku stvar oko porodice nigdje kraja nebi bilo....Dirk je napisao/la:Oca mi ja vas ne razumijem po tom pitanju Zdravka Mamica ... lijepo je rekao novinarima da ga pitaju nesto a onaj je odmah poceo pricu o njegovom sinu, i ja bi za porodicu onako poludio , jer nije dokazano da je njegov sin prodao niti jednog igraca Dinama i tu se sve zavrsava , porodicu mi ne diraj i gotovo !![]()
jednostavno se moras znati nositi sa novinarima sto ovaj idiot nije u stanju...
Dirk je napisao/la:Oca mi ja vas ne razumijem po tom pitanju Zdravka Mamica ... lijepo je rekao novinarima da ga pitaju nesto a onaj je odmah poceo pricu o njegovom sinu, i ja bi za porodicu onako poludio , jer nije dokazano da je njegov sin prodao niti jednog igraca Dinama i tu se sve zavrsava , porodicu mi ne diraj i gotovo !
vidi se da si klinac i da ne razumes bas nista, ajd oprastamo tiUnica_Liverpool_ je napisao/la:Može neko objasniti šta se radi na ovoj stranici **** mrsko mi ono čitati sve
evo me legendo,sta ima kod tebelegenda reala je napisao/la:Gdje si Alfa ,pa šta radiš nedaš se vidjeti![]()
![]()
![]()
Ima on još vremena..nevjernik je napisao/la:Razocarao si me Alfa, ja sam mislio da ces ti do Nove godine nabiti 2000 postova
dje si celavinevjernik je napisao/la:Razocarao si me Alfa, ja sam mislio da ces ti do Nove godine nabiti 2000 postova
ne zezaj se sa Colinomalfarouqaminu je napisao/la:dje si celavinevjernik je napisao/la:Razocarao si me Alfa, ja sam mislio da ces ti do Nove godine nabiti 2000 postova![]()
Kako to SAF ElegantnoT-MAC je napisao/la:iole ako si normalan moras ostati imun na sve novinarkse patke,nije bitno dal one bile istinite ili obicna laz...kad bi onda svako tako istupio kad neko spomene neku stvar oko porodice nigdje kraja nebi bilo....Dirk je napisao/la:Oca mi ja vas ne razumijem po tom pitanju Zdravka Mamica ... lijepo je rekao novinarima da ga pitaju nesto a onaj je odmah poceo pricu o njegovom sinu, i ja bi za porodicu onako poludio , jer nije dokazano da je njegov sin prodao niti jednog igraca Dinama i tu se sve zavrsava , porodicu mi ne diraj i gotovo !![]()
jednostavno se moras znati nositi sa novinarima sto ovaj idiot nije u stanju...
ne mogu da verujem covek nema ni obrve, siguran sam da se ceo depiliranevjernik je napisao/la:ne zezaj se sa Colinomalfarouqaminu je napisao/la:dje si celavinevjernik je napisao/la:Razocarao si me Alfa, ja sam mislio da ces ti do Nove godine nabiti 2000 postova![]()
da ne bi crveni dobio
Trenutno korisnika/ca: Quartararo i 22 gosta.