Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Frutek
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Frutek » 24 dec 2010, 18:15

Ted Mosby je napisao/la:http://tedmosbyisajerk.com/

HAHAHAHAHA
http://www.thebrocode.co.uk/ :mrgreen:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 24 dec 2010, 18:20

Imal iko ovdje ASK kablovsku ?
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 24 dec 2010, 19:21

je li ko vidio najnoviji divljački ispad zdravka mamića?

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 24 dec 2010, 19:31

Oca mi ja vas ne razumijem po tom pitanju Zdravka Mamica ... lijepo je rekao novinarima da ga pitaju nesto a onaj je odmah poceo pricu o njegovom sinu, i ja bi za porodicu onako poludio , jer nije dokazano da je njegov sin prodao niti jednog igraca Dinama i tu se sve zavrsava , porodicu mi ne diraj i gotovo !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 24 dec 2010, 19:35

Dirk je napisao/la:Oca mi ja vas ne razumijem po tom pitanju Zdravka Mamica ... lijepo je rekao novinarima da ga pitaju nesto a onaj je odmah poceo pricu o njegovom sinu, i ja bi za porodicu onako poludio , jer nije dokazano da je njegov sin prodao niti jednog igraca Dinama i tu se sve zavrsava , porodicu mi ne diraj i gotovo !
iole ako si normalan moras ostati imun na sve novinarkse patke,nije bitno dal one bile istinite ili obicna laz...kad bi onda svako tako istupio kad neko spomene neku stvar oko porodice nigdje kraja nebi bilo.... ;)
jednostavno se moras znati nositi sa novinarima sto ovaj idiot nije u stanju...
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 24 dec 2010, 19:40

T-MAC je napisao/la:
Dirk je napisao/la:Oca mi ja vas ne razumijem po tom pitanju Zdravka Mamica ... lijepo je rekao novinarima da ga pitaju nesto a onaj je odmah poceo pricu o njegovom sinu, i ja bi za porodicu onako poludio , jer nije dokazano da je njegov sin prodao niti jednog igraca Dinama i tu se sve zavrsava , porodicu mi ne diraj i gotovo !
iole ako si normalan moras ostati imun na sve novinarkse patke,nije bitno dal one bile istinite ili obicna laz...kad bi onda svako tako istupio kad neko spomene neku stvar oko porodice nigdje kraja nebi bilo.... ;)
Nisam njegov zastupnik ali vala previse se oko njega dize panika i slicno , da je nama u klubovima vise Mamica danas bi nam sve bolje bilo ... ja samo govorim za porodicu a njegovo ponasanje je njegova stvar ;)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 24 dec 2010, 19:47

pa nije ga novinar pitao je li mu sin idiot ili ubica ili ne što u tom smislu pa da po milioniti put **** mater novinarima pred kamerama,mamić je budala,idiot,seljačina,primitivac,bolesnik,opasan tip

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 24 dec 2010, 21:09

Može neko objasniti šta se radi na ovoj stranici **** mrsko mi ono čitati sve :D

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 24 dec 2010, 21:28

Unica_Liverpool_ je napisao/la:Može neko objasniti šta se radi na ovoj stranici **** mrsko mi ono čitati sve :D
vidi se da si klinac i da ne razumes bas nista, ajd oprastamo ti :D :D

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 24 dec 2010, 21:30

Gdje si Alfa ,pa šta radiš nedaš se vidjeti :D :D :D :)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 24 dec 2010, 21:31

legenda reala je napisao/la:Gdje si Alfa ,pa šta radiš nedaš se vidjeti :D :D :D :)
evo me legendo,sta ima kod tebe :)

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 24 dec 2010, 21:32

Razocarao si me Alfa, ja sam mislio da ces ti do Nove godine nabiti 2000 postova :D
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 24 dec 2010, 21:33

nevjernik je napisao/la:Razocarao si me Alfa, ja sam mislio da ces ti do Nove godine nabiti 2000 postova :D
Ima on još vremena.. :D
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 24 dec 2010, 21:35

nevjernik je napisao/la:Razocarao si me Alfa, ja sam mislio da ces ti do Nove godine nabiti 2000 postova :D
dje si celavi :D :D

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 24 dec 2010, 21:35

ma ništa ,evo pratim Zvezdu protiv Zagreba ,treba mi pobijeda Zvezde
dokolko smo večeras aktivni
ma zeza ga administracija ,nabio bi on 3000 hiljade
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 24 dec 2010, 21:36

alfarouqaminu je napisao/la:
ne zezaj se sa Colinom :D da ne bi crveni dobio

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 24 dec 2010, 21:36

T-MAC je napisao/la:
Kako to SAF Elegantno :mrgreen:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 24 dec 2010, 21:37

Sretan Božić, a u novoj godini puno zdravlja, sreće i mira želim iskreno svima koji slave. :)

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 24 dec 2010, 21:39

Da, i od mene Cestit Bozic svima na forumu koji ga slave

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 24 dec 2010, 21:40

nevjernik je napisao/la:
alfarouqaminu je napisao/la:
ne zezaj se sa Colinom :D da ne bi crveni dobio
ne mogu da verujem covek nema ni obrve, siguran sam da se ceo depilira :D

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 157 gostiju.