Omladino, kako je? Loče li se šta?
@robi, jesi li bolje?
popustila me je temperatura srecom jos je **** al sam jednu stvar prekrizio s liste simptoma sto je dobro dns sam se testirao uzeo ananas , sudzuku, jabuku, majonezu nema sanse nista skontati po okusu ni mirisu ahahahahah
kakav si ti kako se gura
Deveram lagano. Prebolovao sam to sranje, danas zvanično. S tim da su mene gotovo svi simptomi zaobišli hvala Bogu.
Ma momci mi smo sa Željom prošli nemoguće, šta će jedna koronaa nama realno.
Ma bit će brate, da ti iskreno kažem ne bih volio da mi se brzo da jer je sad pomalo gledam kao ozbiljnije nešto.
upravu si vala za obje stvari sad je lagano kuhaj na to da uletite u kakvu ozbiljniju vezu i da je zakljucas samo za sebe sa srecom tebroni u tom procesu jer je to kao hodanje po ledu ako uspijes ceka te ona kao vrhunska nagrada al ako se polomis ....
moj ti je savjet ako je tako idi gospodski nemoj uletiti kao zadnji levat u fazonu haj budi moja ufati je na foru kad je vec pala na tebe jos ce se vise zagrijati kad joj bacis dobar fazon al ako si je upoznao koliko toliko znas sta otprilike hoce
Ma bit će brate, da ti iskreno kažem ne bih volio da mi se brzo da jer je sad pomalo gledam kao ozbiljnije nešto.
upravu si vala za obje stvari sad je lagano kuhaj na to da uletite u kakvu ozbiljniju vezu i da je zakljucas samo za sebe sa srecom tebroni u tom procesu jer je to kao hodanje po ledu ako uspijes ceka te ona kao vrhunska nagrada al ako se polomis ....
moj ti je savjet ako je tako idi gospodski nemoj uletiti kao zadnji levat u fazonu haj budi moja ufati je na foru kad je vec pala na tebe jos ce se vise zagrijati kad joj bacis dobar fazon al ako si je upoznao koliko toliko znas sta otprilike hoce
Neću biti levat, imam 2 back-up opcije koje čekaju kao zapete puške.
Neću biti levat, imam 2 back-up opcije koje čekaju kao zapete puške.
Ne mogu bez švalerancije, džaba.
te e vjedva docekati da ti nogiras ovu jos ako te vide s njom nekad u gradu pa otvara ti se autoput hahaha zensko nek samo ima zamjenjivu konkurenciju poludi još vise za tobom zato ja imam jednu koja mi glumi mamca ostalim namjerno skontam da me potencijalna vidi sa ovom u gradu i onda show hahahaha
Robsi zaboravljas da su izbori u nedjelju. Mora mali vucic da izda naredbe svojim pulenima kako ce brojati glasove jer nije bitno ko glasa vec ko broji
Robsi zaboravljas da su izbori u nedjelju. Mora mali vucic da izda naredbe svojim pulenima kako ce brojati glasove jer nije bitno ko glasa vec ko broji
hahaha dobar si da se dela kandidovao imao bi glasova od žena kao efendic
Gdje ste varalice,a tu sam nego sam malo u soku,od druga mi otac preselio pa me potreslo ..
mrki **** te Vucic!!
drzi se brate naopako je vrijeme doslo totalno
Jasta je ,ako padne SDA sutra onda sam sve vidio
to cemo doživjeti kad budemo pili pivo u okolini minkena do tada necemo doživjeti samo ono po ilidzi je dovoljno da vidimo u kakvoj njesri zivimo ja evo zovem dom zdravlja dva dana ne mogu nikoga dobiti prije bi aliji u mezaru zazvonio telefon nego ja dobio doktora hahahaha
to cemo doživjeti kad budemo pili pivo u okolini minkena do tada necemo doživjeti samo ono po ilidzi je dovoljno da vidimo u kakvoj njesri zivimo ja evo zovem dom zdravlja dva dana ne mogu nikoga dobiti prije bi aliji u mezaru zazvonio telefon nego ja dobio doktora hahahaha
i ja mislim brate,ali tinja neka nada za sutra ,dzaba nadam se