nego sta bi bilo sa nasom lokomotivom ukoliko bi se gradio novi stadion

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Lokomotiva bi ostala svakako,u to ne sumnjaj ni sekunde...vjerovatno bi je malo samo sredili,obnovili,da se uklopi u ambijent...lokomotiva bi imala svoje mjesto svakako,ne mora znaciti da bi bila gdje je i bila,mozda bi bila izmjestena na pogodno mjesto,ali svakako blizu nas...to se ne diraFC BAYERN je napisao/la:normalno zna Rumenige sta valja
nego sta bi bilo sa nasom lokomotivom ukoliko bi se gradio novi stadion
Napomeni da piše u sportu,i da je 90 % netačnonime_tm87 je napisao/la:Vraca se Vladavic u PL ...,a gdje bi drugo nego u Želju ?
ja sam cuo da vladavic u olimpik prelazinime_tm87 je napisao/la:Vraca se Vladavic u PL ...,a gdje bi drugo nego u Želju ?
100% netačno.Popović Lazar je napisao/la:Napomeni da piše u sportu,i da je 90 % netačnonime_tm87 je napisao/la:Vraca se Vladavic u PL ...,a gdje bi drugo nego u Želju ?
Ma sve je netacno bilo je u ****ellaxaz je napisao/la:100% netačno.Popović Lazar je napisao/la:Napomeni da piše u sportu,i da je 90 % netačnonime_tm87 je napisao/la:Vraca se Vladavic u PL ...,a gdje bi drugo nego u Želju ?
Nekosakomako je napisao/la:
FK Sarajevo je jedini klub iz BiH koji je REDOVAN ČLAN ECA, a Željo i Široki su pridruženi članovi.![]()
http://www.ecaeurope.com/Default.aspx?i ... pView=List
Imaš lijevo da izabereš Associated Member (bosanski: pridruženi član) i iz N/FSBiH imaš Široki i Željezničar, iz engleskog FA imaš npr. Villu, Fulham, Newcastle, City i Everton.
Onda izabereš Ordinary Member (bosanski: redovni član) i ispred N/FSBiH imaš FK Sarajevo, a iz engleskog FA imaš npr. Man Utd, Arsenal, Chelsea, Liverpool i Tottenham.
Ali hajde, neka vama vaših novinarčića koji će vas ložiti kako ste naj..
kad bi ja cito sta oni sve ovde pisu, i to uzimo srcu, ja odavno nebi bio na ovom forumunick je napisao/la:eh evo rece zujo da je zeljeznicar vlasnik 50.000m bas me interesuje gdje su sad oni dusebriznici pitici sto su pricali da nije nase vlasnistvo
Trenutno korisnika/ca: Anpa, avalPacidoroP, Orvel i 46 gostiju.