FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Evo bio neki link Igman Konjic Tosk Tešanj Mislim da je bilo nekih igrača naših u Igmanu ne igraju, a Stanića ne bih da previše komentarisem sad mi je i drago što je otišao malo je pao u formi i loš je 
Gavrić.
Sad sam im maksuz pregledo sastav kompletan, koga god da kažeš, baš ću se iznenaditi

- KONTRASVIH
- Kontakt:
Stanojevic
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Bravo

18.06.2012.
Osim izvršio prozivku, na probi i Dušan Hodžić
Aktuelni prvak BiH, FK Željezničar danas je startao sa pripremama za narenu sezonu. Menadžer plavih na Grbavici danas je izvršio prozivku na kojoj su mu se odazvali svi igrači pod ugovorom izuzev Zajka Zebe, koji je dobio produženi odmor. Od novajlija su tu bili Danijal Brković, koji je dogovorio dvogodišnju saradnju sa šampionom, te još Dušan Hodžić (došao na probu iz Rada) i Adnan Gabeljić...Nije bilo Nyeme, Markovića, Stančeskog, Markovića...
Nikad ne bi rekao al eto od ovih podataka što reče on mi na kraju bio najlogičnijibraco je napisao/la: ↑14 nov 2020, 15:13Bravo![]()
18.06.2012.
Osim izvršio prozivku, na probi i Dušan Hodžić
Aktuelni prvak BiH, FK Željezničar danas je startao sa pripremama za narenu sezonu. Menadžer plavih na Grbavici danas je izvršio prozivku na kojoj su mu se odazvali svi igrači pod ugovorom izuzev Zajka Zebe, koji je dobio produženi odmor. Od novajlija su tu bili Danijal Brković, koji je dogovorio dvogodišnju saradnju sa šampionom, te još Dušan Hodžić (došao na probu iz Rada) i Adnan Gabeljić...Nije bilo Nyeme, Markovića, Stančeskog, Markovića...

- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Bravo momci.Ovo se ne zove borba za stranku i odredjenog politicara vec borba za Zelju i borba za sve nas a protiv onih koji godinama lazu,onih koji budzetske,tj naše pare trpaju u svoje dzepove i dzepove svojih pajdaša,nanose svima nama,ne samo Zelji,štetu,svo vrijeme koci bilo kakav zahtjev našeg kluba,gleda sa svojim pajdosima kako doci do Zeljine imovine itd itd zato svi ama baš svi sutra na izbore i konacno promjeniti stvari.balkanika je napisao/la: ↑14 nov 2020, 10:14Ali... obecao je bagere... eno ih... u 2014. zaostali... sad ce...KANA je napisao/la: ↑14 nov 2020, 10:03Smecar mora pastiPravaRaja je napisao/la: ↑14 nov 2020, 09:53Off.
Željovci, obavezno izađite na izbore u što većem broju i glasajte! Mislim da je trenutno obaveza svih nas da to učinimo i bar pokušamo promijeniti stanje na bolje.
Što se našeg kluba konkretno tiče, stadion Grbavica koji je izgorio u ratu, nikada nije bio predmetom interesovanja da se izgradi kao jedan od simbola grada. Naš klub je godinama bio zadnja rupa na svirali kod pomoći sportu, iako je jedan od najkorisnijih sportskih kolektiva po društvo u cijeloj državi. Naš klub je nerijetko proganjan i kažnjavan od jataka ovih na vlasti, koji su nas pokušavali uništiti na razne načine da bi sebi priskrbili korist. Naš klub je u pandemiji, iako sigurno najviše pogođen, ostavljen skoro na milost i nemilost.
Zato, pamet u glavu!![]()
![]()
Salu na stranu, koliko god nekome bila iritantna tema, jako je bitna i mislim da je itekako obaveza svakog Zeljovca u Novom Sarajevu. Za koga a pogotovo protiv koga, necu javno, na listama je puno dobre raje u raznim strankama, puno iskrenih Zeljovaca i ljudi koji hoce i zele. Ko god nije odlucio ili ne zna ko su “nasi” na listama u PP mi se moze javiti, pogotovo mladja raja kojima su prvi lokalni izbori. Samo pametno, da bar jedan teret s ledja skinemo.
https://s.ource.ba/mobile/clanak/Haris/402903HapicaRadePaprica je napisao/la: ↑14 nov 2020, 19:19Bravo momci.Ovo se ne zove borba za stranku i odredjenog politicara vec borba za Zelju i borba za sve nas a protiv onih koji godinama lazu,onih koji budzetske,tj naše pare trpaju u svoje dzepove i dzepove svojih pajdaša,nanose svima nama,ne samo Zelji,štetu,svo vrijeme koci bilo kakav zahtjev našeg kluba,gleda sa svojim pajdosima kako doci do Zeljine imovine itd itd zato svi ama baš svi sutra na izbore i konacno promjeniti stvari.balkanika je napisao/la: ↑14 nov 2020, 10:14Ali... obecao je bagere... eno ih... u 2014. zaostali... sad ce...
Salu na stranu, koliko god nekome bila iritantna tema, jako je bitna i mislim da je itekako obaveza svakog Zeljovca u Novom Sarajevu. Za koga a pogotovo protiv koga, necu javno, na listama je puno dobre raje u raznim strankama, puno iskrenih Zeljovaca i ljudi koji hoce i zele. Ko god nije odlucio ili ne zna ko su “nasi” na listama u PP mi se moze javiti, pogotovo mladja raja kojima su prvi lokalni izbori. Samo pametno, da bar jedan teret s ledja skinemo.
Sehic"Obzirom da sam jako mlad i dijete škole Željezničara drago mi je ako sam se svojim igrama etablirao u jedno od najprijatnijih iznenađenja kluba. Trenutno sam fokusiran samo na Željezničar, nadam se skorom produženju ugovora i želim da zajedno ostvarimo zacrtane cijljeve. Tek nakon toga bih možda mogao razmišljati o nečemu većem.Što se tiče kluba, ciljevi su kao i uvijek najviši mogući.“
http://bnm.ba/de/blog/bnm-inteview-grb- ... govornost/
Zajednicki intervju Sehica i Hajdarevica
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Raja off.
izađite na izbore za Želju.
izađite na izbore za Želju.
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 16 gostiju.