Isto tako Lončara, BH Zinedine Zidane : )
Dušan Bajević - "Princ sa Neretve"
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dušan Bajević - "Princ sa Neretve"
Dusane povuci se ... sramota je da unistavas dalje
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
- Chapman1886
- Kontakt:
- Goalgetter
- Kontakt:
Nije lik normalan nikakoZukanovic je napisao/la: ↑14 nov 2020, 09:31Situacija oko Demirovića?
"Željeli smo svima dati šansu koliko možemo. Nažalost ne možemo svima dati šansu. Demirović ne može sutra igrati jer je kažnjen, jedino protiv Italije. I mlada reprezentacija ima važan meč i najbolje je da njima pomogne".
Zna on sta prica?![]()
dajte molim vas, nemojte nas zayebavati...
gdje je sad demirovic, u klubu ili sa mladima?
gdje je sad demirovic, u klubu ili sa mladima?
- JohnCleese
- Kontakt:
I jopet ne valja selektor, e ebemu misa.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- Goalgetter
- Kontakt:
Pa kako ce igrati za mlade ako ima suspenziju
Lik nema pojma ni gdje je, veliki muljatori su u ovom strucnom stabu.

Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 14 nov 2020, 10:42, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
konjusina s neretve
ja ba, vidi i mene, tek progledo bio i na prvu me dule uzeo hahaGoalgetter je napisao/la: ↑14 nov 2020, 10:41Pa kako ce igrati za mlade ako ima suspenzijuLik nema pojma ni gdje je, veliki muljatori su u ovom strucnom stabu.
a ja starca, fakat zalosno:-)
nisam gledao, ne znam ima li video, je li fakat ovo gore izjavio?
Zna li se sastav za sutra?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
A novinarske ovce umjesto da malo preupitaju oni na takav kriminalan odgovor samo cute.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- Chapman1886
- Kontakt:
ne zna ni provala sa neretve,saznaće i on ko i mi sat pred tekmu šta mu serviraju
Samo Sloboda | COYG
Ovi zadnji potezi i izjave su dobrano nadmašile Nestorovica i ekipu:
"Pravila jasno kažu da igrač u kvalifikacijama stiče suspenziju nakon trećeg žutog kartona (član 48) u tri različite utakmice, a priča je posebno zanimljiva kada se uzme u obzir da smo u današnjoj utakmici protiv Norveške (0:1) bili lišeni usluga Kerima Memije i Amira Hadžiahmetovića, koje je selektor Darko Nestorović izostavio sa spiska misleći da nemaju pravo nastupa. Oba fudbalera su u dosadašnjem dijelu kvalifikacija dobila po dva žuta kartona i, prema UEFA-inom pravilniku, mogla su igrati protiv Norveške, potpuno legalno.
Da nije u pitanju slučajna greška već klasično neznanje potvrda je i Nestorovićeva izjava nakon utakmice. Amer Gojak je danas dobio također drugi žuti karton u ovim kvalifikacijama, a selektor ga je već prežalio za meč sa Švicarskom rekavši kako će njegova suspenzija biti hendikep za naš tim...
Nije Darko Nestorović jedini krivac za ovaj kardinalan propust, daleko od toga. U taboru mlade reprezentacije su se igrali gluhih telefona i svi snose podjednaku krivicu za grešku koja je pomalo i smiješna.
Našoj mladoj reprezentaciji ne ide dobro. Poražavajuće je da zauzimamo posljednje mjesto u grupi i da je ispred nas čak i Kazahstan, ali su neznanje i ležernost ono što nas zapravo boli."
"Pravila jasno kažu da igrač u kvalifikacijama stiče suspenziju nakon trećeg žutog kartona (član 48) u tri različite utakmice, a priča je posebno zanimljiva kada se uzme u obzir da smo u današnjoj utakmici protiv Norveške (0:1) bili lišeni usluga Kerima Memije i Amira Hadžiahmetovića, koje je selektor Darko Nestorović izostavio sa spiska misleći da nemaju pravo nastupa. Oba fudbalera su u dosadašnjem dijelu kvalifikacija dobila po dva žuta kartona i, prema UEFA-inom pravilniku, mogla su igrati protiv Norveške, potpuno legalno.
Da nije u pitanju slučajna greška već klasično neznanje potvrda je i Nestorovićeva izjava nakon utakmice. Amer Gojak je danas dobio također drugi žuti karton u ovim kvalifikacijama, a selektor ga je već prežalio za meč sa Švicarskom rekavši kako će njegova suspenzija biti hendikep za naš tim...
Nije Darko Nestorović jedini krivac za ovaj kardinalan propust, daleko od toga. U taboru mlade reprezentacije su se igrali gluhih telefona i svi snose podjednaku krivicu za grešku koja je pomalo i smiješna.
Našoj mladoj reprezentaciji ne ide dobro. Poražavajuće je da zauzimamo posljednje mjesto u grupi i da je ispred nas čak i Kazahstan, ali su neznanje i ležernost ono što nas zapravo boli."
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 14 nov 2020, 13:15, ukupno mijenjano 1 put.
Zukanovic je napisao/la: ↑14 nov 2020, 09:31Situacija oko Demirovića?
"Željeli smo svima dati šansu koliko možemo. Nažalost ne možemo svima dati šansu. Demirović ne može sutra igrati jer je kažnjen, jedino protiv Italije. I mlada reprezentacija ima važan meč i najbolje je da njima pomogne".
Zna on sta prica?![]()

Stvarno je žalosno šta radi ovaj glupan
Bajević ne bi znao odgovoriti koja je ovo godina.
Nije istina da je Bajevic ovo izijavio sa Demirovica.
Kada su ga pitali za Demirovica on jer rekao: Ko, samo malo da pogledam spisak i tu je vidio da ima igrac Demirovic na spisku. Onda mu je Cviko rekao sa je Demirovic otisao da igra za mladu.
Znaci nije greska od Bajevica nego od Cvike.
Kada su ga pitali za Demirovica on jer rekao: Ko, samo malo da pogledam spisak i tu je vidio da ima igrac Demirovic na spisku. Onda mu je Cviko rekao sa je Demirovic otisao da igra za mladu.
Znaci nije greska od Bajevica nego od Cvike.
-
- Kontakt:
Hahaha jest ubleha sa Neretve je bolja. On ne zna ni ko mu je na spisku 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Chapman1886
- Kontakt:
Mislim da se njemu toliko hebe za rep..
Ima izgradzeno ime kod prosjecnog krezubog bosanca i Hercegovca i tesko ce ga se maknut sa klupe a srozao nas je ispod dna.
Ima izgradzeno ime kod prosjecnog krezubog bosanca i Hercegovca i tesko ce ga se maknut sa klupe a srozao nas je ispod dna.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, CAGarfia, Google Adsense [Bot], kakarut, Sheyi i 39 gostiju.