Plava birtija
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: Plava birtija
Joj al kad bezideja reče muha sda bot hahahhhhahaahhahaa
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Nije spomenuo brksona, znači nije.

Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Od onog dana kad se on rodio sunce sija u Sarajevu bez prestanka
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
al ovo je definitivno najjaca obrada ovog najavljivanja

"Previse je krvi PROLJEVENO" 
To, Brko

To, Brko

Ne da mo na se te melje

Drago mi je da je neko shvatio koliko se zrtvujem za nasu temu

Dobro hvala Bogu sve. Nervira me ova korona vise, nedostaje mi zivot bez maski ili ti ga normalan zivot. Nisam se nadao da ce ovo trajat ovoliko i Bog zna kad zavrsiti.
zavrsiti nece jos vidis kako je sjebana godina a sto se tice maski vjeruj mi da sam znao kakvo je njesra ova korona nosio bi je i preko usiju i očiju hahahha
a na planu sa trebama ima li sta na vidiku
Ja ba, ti ono rece da si imao simptome. Sta bi, kako si sad? Kakvi su ti simptomi?
I na tom planu u zadnje vrijeme ide hvala Bogu
I na tom planu u zadnje vrijeme ide hvala Bogu

dns mi dosli nalazi pozitivan 15 dana izolacije temperatura me drzi od ponedjeljka ne popusta ispod 38.2 nemam osjetilo okusa i mirisa, zuji mi u ušima, i najgore od svega kostobolja znaci imam osjecaj da me je dvadesetorica nasutalo ne mogu do kuhinje da prosetam

Pitam te za te simptome jer sam i ja ljetos nekad imao tako sto kazes kostobolju, izgubio miris i okus, 1-2 imao temperaturu blagu nista specijalno i malo grlo. Najvise me namucila ta kostobolja i curenje nosa. Nisam se vala isao testirati. Pretpostavljam da je bila korona, ali sam pio kafetine i prestalo me kroz koji dan jedino gubitak okusa i mirisa trajalo duze. Zivota mi kontao sam nece se nikad vise vratiti reko necu ni da zivim. Bukvalno mi je bila ko gripa osim tog za gubitak. Nisam sad neku veliku razliku osjetio i imao problema sa plucima i ostalo hvala Bogu.Robust je napisao/la: ↑13 nov 2020, 00:28dns mi dosli nalazi pozitivan 15 dana izolacije temperatura me drzi od ponedjeljka ne popusta ispod 38.2 nemam osjetilo okusa i mirisa, zuji mi u ušima, i najgore od svega kostobolja znaci imam osjecaj da me je dvadesetorica nasutalo ne mogu do kuhinje da prosetam![]()
- MocMahale444
Bezideja se moze samo napusiti kurca osunecenog.
Svaki njegov acc i tako to ovo ono.
Svaki njegov acc i tako to ovo ono.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
al ja sam i ranije se znao razboliti jace i gripe i sve al nikad me nije pokosilo kao ovo prije ovoga na dnevnoj bazi znao pješačiti oko 12 km sad 12 koraka mi previše hahahahha bas je zajebana vidim i na mojima doma ubi bas ubi a najgori je psiholoski aspekt otupi mozak od cjelodnevnog "odmaranja"LjoZee je napisao/la: ↑13 nov 2020, 00:33Pitam te za te simptome jer sam i ja ljetos nekad imao tako sto kazes kostobolju, izgubio miris i okus, 1-2 imao temperaturu blagu nista specijalno i malo grlo. Najvise me namucila ta kostobolja i curenje nosa. Nisam se vala isao testirati. Pretpostavljam da je bila korona, ali sam pio kafetine i prestalo me kroz koji dan jedino gubitak okusa i mirisa trajalo duze. Zivota mi kontao sam nece se nikad vise vratiti reko necu ni da zivim. Bukvalno mi je bila ko gripa osim tog za gubitak. Nisam sad neku veliku razliku osjetio i imao problema sa plucima i ostalo hvala Bogu.Robust je napisao/la: ↑13 nov 2020, 00:28dns mi dosli nalazi pozitivan 15 dana izolacije temperatura me drzi od ponedjeljka ne popusta ispod 38.2 nemam osjetilo okusa i mirisa, zuji mi u ušima, i najgore od svega kostobolja znaci imam osjecaj da me je dvadesetorica nasutalo ne mogu do kuhinje da prosetam![]()
imam osjecaj da mi je sve usporeno i razmisljanje i pamcenje
to muha samo radikalno

- MocMahale444
Brz oporavak, Robsi i tebi i tvojima. Ako Bog da sto prije da prodje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.