sta bi pa te drzi tako u šaci
Plava birtija
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: Plava birtija
Okrenu me djevojka za 180 stepeni na jednoj kafi.

@Robsi
Ma brate uđoh u malo dublju konverzaciju s njom, baš me oduševila.
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
ako je tako i mala je zagrizla idi upoznaj je dublje al kao sa svakom takvom ženskom sve je kao tempirana bomba
dns si odusevljen sutra kao da te tramvaj pukao zato mosa hladno i bez emocija je odradjuj prvih mjesec dana sto manje istinskih emocija i nekog zaljubljivanja kasnije ce ti lakse biti je preboliti

Ma ja se pomirio da mi je već pušiona. Nije realno koliko se podudaramo, pa yebo te isto nam je razmišaljnje kad pričamo o nekim filmovima, a ne o nekim bitnim stvarima.Robust je napisao/la: ↑12 nov 2020, 23:12ako je tako i mala je zagrizla idi upoznaj je dublje al kao sa svakom takvom ženskom sve je kao tempirana bomba
dns si odusevljen sutra kao da te tramvaj pukao zato mosa hladno i bez emocija je odradjuj prvih mjesec dana sto manje istinskih emocija i nekog zaljubljivanja kasnije ce ti lakse biti je preboliti![]()
@LjoZee
Moze Ljuba, ali večeras nešto brže.

Je li ovaj fazon "Ti si na svetu najlepsa, pa onda deset mesta prazno"?
brate svi imamo to tako ja imam jednu znam je već četiri godine svega mi po nacinu razmisljanja muzike filmova humora zenski ja jedina osoba koja me zna bolje neg najbolji jarani i jedino zensko koje me istinski ne zeli kao momka jer zna da bi usrao prije il kasnije to i jer joj ne odg moj alkoholicarski zivot hahahahhawolfie je napisao/la: ↑12 nov 2020, 23:13Ma ja se pomirio da mi je već pušiona. Nije realno koliko se podudaramo, pa yebo te isto nam je razmišaljnje kad pričamo o nekim filmovima, a ne o nekim bitnim stvarima.Robust je napisao/la: ↑12 nov 2020, 23:12ako je tako i mala je zagrizla idi upoznaj je dublje al kao sa svakom takvom ženskom sve je kao tempirana bomba
dns si odusevljen sutra kao da te tramvaj pukao zato mosa hladno i bez emocija je odradjuj prvih mjesec dana sto manje istinskih emocija i nekog zaljubljivanja kasnije ce ti lakse biti je preboliti![]()
@LjoZee
Moze Ljuba, ali večeras nešto brže.
![]()
![]()
![]()

sa srećom ti tebra i samo ganola da se ne zaletis previse i ne opalis glavom kasnije i ako vam je sudjeno da budete dugo
Moj Robsi, došao sad kući nemam volje da pišem s drugim djevojkama. 
Rekao sam joj maloprije, mi ili ćemo biti najbolji jarani, a nećemo, ili ćemo biti top par.
LjoZee brate moj ta je fantastična.

Rekao sam joj maloprije, mi ili ćemo biti najbolji jarani, a nećemo, ili ćemo biti top par.

LjoZee brate moj ta je fantastična.
samo wolfie da ne bude ovako i ti ces biti na konju haj ti si jos dobar ja sad ganjam neku sa likovne akademije svega mi bolje da ganjam neku iz mentalne klinike hahahah
Samo vi pehirajte, prenijet će vam Dela kad sijevnu slike na fb ispred matičara. 

Ouu, zaglibio si ti onda ozbiljno 

hocemol ljoze na svadbu onda ja da povucem sleper alkohola a ti da budes zaduzen za svadbensko moralna pitanja tj. da su svi okiceni i da se niko pijan ne usudi dirati mladu

Radite šta hoćete, al jedan će, zna se koji, da vozi limuzinu!
NON SI TOCCA BEZIDEJA!
Nikakav problem to za mladu. Fino cu je cuvati, obecavam!
#wolifeoprosti
#wolifeoprosti
Ma tebi bih je i golu dao na čuvanje.
#ljozeeoprosti
#ljozeeoprosti
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987 i 14 gostiju.