Bosna i Hercegovina - Iran 12.11.2020
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Bosna i Hercegovina - Iran 12.11.2020
Ja mislim da je najbolje rjesenje ukinuti reprezentativni sport na period od 10 godina. U tom periodu menadjeri ce izgubiti volju da mesetare. Nakon tog perioda oformiti reprezentativne selekcije i poceti sa nule. Ovaj nacin rada ne vodi nigdje. Ekipa koja u svom sastavu ima Dzeku Pjanica pa i Kolasinca treba biti medju 24 evropskw ekipe bez problema. Ali mi dva ciklusa u ovom formatu EP ne uspijevamo to, realno teze se ne plasirati nego plasirati na ovakvo EP.
Uzaludno ti objašnjavati da to što si ti iz roda onih koji su spremni pobjeći, uteći, migrirati i raditi bilo šta bez trunke hrabrosti i dostojanstva ne znači da su svi ljudi takvi.
"Patriotism is the last refuge of the scoundrel."
Velika istina!
Velika istina!
Za sendvic se proda nas drape. Vjerovatno je on onaj tekst savezu u vezi Anela napisao. Ebiga sve se za poslodavce radi, cak i prljava posla.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Srbija je daleko pored nas, nihova liga je dosta jaca od naše, nihova omladina je dosta školovanje od naše. Partizan i Crvena Zvezda svake godine 2-3 igraca postavi u prvi sastav 4-5 igraca dovedu u prvu ekipu tako i Vojvodina! Transferi ne idu u drugu Tursku ligu, prosjecni klubovi iz Madjarske, Hrvatske i Srbije, Juznu Koreju, Sloveniju. Nihovi igraci idu za Manchester City, Roma, Atalanta, Chelsea, Napoli i dalje tako. U našu ligu su pojacanje prosjecni igraci koji nemoze u Hvratsku i Srpsku ligu, prvu ligu iz Slovenije. Ne guraju oni neki levati iz svoje lige osim ako nisu iz Crvene Zvezde ili Partizana koji se ogromno pored naši klubovi! Mi guramo neki igraci koji nisu mogli protiv B ekipe iz Irana nosit vode...
Čekamo opsežnu stručnu analizu utakmice, od strane Škorića ili Čauševića. 

Opet ne razumiješ da ono što priliči nesorti ne priliči svakom, ne projektuj svoje vrijednosti na sve oko sebe.
Zadnja izmjena: Drape, dana/u 12 nov 2020, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
Baš me zanima koji je od njih Škorić, koji Čaušević. sigurno smrde i po forumu.

Vec napisana analiza. Ali prvo mora to na raport kod slavice. Jer ne voli kritike. A i novinari nece problema sa istom. Poznata je da voli k.arat novinare.

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Zar mi imamo novinare?
Edhem Skoric poznat u raji kao smrad.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Evo i Mađari sa prosječnim golmanom, solidnim jednim stoperom, jednim wonderkidom i fuck'n Adamom Szallaijem u napadu odoše na prvenstvo, da ne spominjem Makedonce i prvim igracem odbrane Velkoskim iz Rijeke i rutinerom od blizu 40god Goranom Pandevom a mi sa igracima iz
- spora idemo u četvrti šešir i u rang Moldavije, Litvanije i tako.
Aferim
Aferim
Kad budemo igrali za Euro protiv Gruzije u grupi C, proci cemo na guzove, vidjet ces!Semper je napisao/la: ↑12 nov 2020, 22:45Ja mislim da je najbolje rjesenje ukinuti reprezentativni sport na period od 10 godina. U tom periodu menadjeri ce izgubiti volju da mesetare. Nakon tog perioda oformiti reprezentativne selekcije i poceti sa nule. Ovaj nacin rada ne vodi nigdje. Ekipa koja u svom sastavu ima Dzeku Pjanica pa i Kolasinca treba biti medju 24 evropskw ekipe bez problema. Ali mi dva ciklusa u ovom formatu EP ne uspijevamo to, realno teze se ne plasirati nego plasirati na ovakvo EP.

U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Mi nemamo 3 stvari i radi toga ne idemo na EP zasluzeno.
1. Nemamo kvalitet
2. Nemamo disciplinu da mozes napraviti ekipu koja ce igrati bolje, nego sto to stvarno jeste
3. Nemamo taj naboj, kakav recimo Hrvati imaju
1. Nemamo kvalitet
2. Nemamo disciplinu da mozes napraviti ekipu koja ce igrati bolje, nego sto to stvarno jeste
3. Nemamo taj naboj, kakav recimo Hrvati imaju
Szoboszlai je do 20. godine driblingom, pasom i šutem stvorio više prilika za Mađarsku nego što će Višća i Gojak za BiH za cijelu karijerumirsad993 je napisao/la: ↑12 nov 2020, 23:03Evo i Mađari sa prosječnim golmanom, solidnim jednim stoperom, jednim wonderkidom i fuck'n Adamom Szallaijem u napadu odoše na prvenstvo, da ne spominjem Makedonce i prvim igracem odbrane Velkoskim iz Rijeke i rutinerom od blizu 40god Goranom Pandevom a mi sa igracima iz- spora idemo u četvrti šešir i u rang Moldavije, Litvanije i tako.
Aferim

Nemamo selektora i imamo **** od medija i javnosti koji ne smiju da kritikuju, nego se uvlače selektoru i savezu u dupe. I to je jedina istina. Niko nema hrabrosti da kritikuje, nego je sve samo i isključivo u superlativima.
Igračka baza je takva da se može izgraditi ekipa koja će razbijati Sjevernu Irsku, Armeniju i slične i kad im ne ide dobro. Dakle, kada nam uzmeš 20 najboljih igrača, opet MORAMO biti jači od ovih ekipa.
Ne možeš ništa očekivati kad 50 igrača prodefiluje kroz reprezentaciju i kad igrači sa 25+ dobijaju priliku da se afirmišu. Igrača treba afirmisati sa 20 i graditi ekipu za narednih 10 godina.
Greška koju sad praivmo (a mediji pogotovo): Pričamo o SP. Naredni ciklus trebamo uigravati 20 momaka, a rezultati najmanje bitni. Cilj treba biti EP 2024.
Igračka baza je takva da se može izgraditi ekipa koja će razbijati Sjevernu Irsku, Armeniju i slične i kad im ne ide dobro. Dakle, kada nam uzmeš 20 najboljih igrača, opet MORAMO biti jači od ovih ekipa.
Ne možeš ništa očekivati kad 50 igrača prodefiluje kroz reprezentaciju i kad igrači sa 25+ dobijaju priliku da se afirmišu. Igrača treba afirmisati sa 20 i graditi ekipu za narednih 10 godina.
Greška koju sad praivmo (a mediji pogotovo): Pričamo o SP. Naredni ciklus trebamo uigravati 20 momaka, a rezultati najmanje bitni. Cilj treba biti EP 2024.
- Merakk1921
- Kontakt:
Dzeko kad ode, realno cemo biti u rangu Kosova , Pjanic kad ode, bicemo i rangu Andore
- Juventinisimo
- Kontakt:
Da je gledao,mozda bi i vidio...ipak je lakse citati forum, i samo kopirati upise..

Prije Papeta, i poslije Papeta, sve isto..nidje veze sa fudbalom..

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
E to je to.Hantraga je napisao/la: ↑12 nov 2020, 23:14Nemamo selektora i imamo **** od medija i javnosti koji ne smiju da kritikuju, nego se uvlače selektoru i savezu u dupe. I to je jedina istina. Niko nema hrabrosti da kritikuje, nego je sve samo i isključivo u superlativima.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, jasmin10, Sheyi, Tihi i 30 gostiju.