Jedan takav te te jedini odveo na veliko takmicenje a ovi iz Veleza i Zelje su vjerovatno 2 najgora selektora u historiji reprezentacije. Cak je i onaj iz Zrinjskog imao bolje rezultate.Wandelanoite je napisao/la: ↑12 nov 2020, 22:11Na klupu reprezentacije treba sjesti moralna osoba koja ce pozivati najbolje igrace. U strucnom stabu ne smije biti nijedan covjek iz Sarajeva ukoliko se zele uspjeh i rezultat.
Bosna i Hercegovina - Iran 12.11.2020
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Bosna i Hercegovina - Iran 12.11.2020
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- feniksptica
- Kontakt:
Ne mora SAfet treba neko ko Safet koji ce ih spustit na zemlju kad treba. Ako ne znaju da kaze da ne znaju i to je to.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Safet je iz Zavidovića.Kaunas je napisao/la: ↑12 nov 2020, 22:13Jedan takav te te jedini odveo na veliko takmicenje a ovi iz Veleza i Zelje su vjerovatno 2 najgora selektora u historiji reprezentacije. Cak je i onaj iz Zrinjskog imao bolje rezultate.Wandelanoite je napisao/la: ↑12 nov 2020, 22:11Na klupu reprezentacije treba sjesti moralna osoba koja ce pozivati najbolje igrace. U strucnom stabu ne smije biti nijedan covjek iz Sarajeva ukoliko se zele uspjeh i rezultat.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Još i da imamo moralne navijače koji će objektivno pisati o igračima. Ti bi Šehića popljuvao i poslije utakmice u kojoj bi izvadio tri čista gola, već prije utakmice se donesu odluke koje igrače će se hvaliti a koje kritikovati.Wandelanoite je napisao/la: ↑12 nov 2020, 22:11Na klupu reprezentacije treba sjesti moralna osoba koja ce pozivati najbolje igrace. U strucnom stabu ne smije biti nijedan covjek iz Sarajeva ukoliko se zele uspjeh i rezultat.
-
- Kontakt:
Taj jedan je iz Zavidovica, koji u Sarajevo svraca samo kad mora.Kaunas je napisao/la: ↑12 nov 2020, 22:13Jedan takav te te jedini odveo na veliko takmicenje a ovi iz Veleza i Zelje su vjerovatno 2 najgora selektora u historiji reprezentacije. Cak je i onaj iz Zrinjskog imao bolje rezultate.Wandelanoite je napisao/la: ↑12 nov 2020, 22:11Na klupu reprezentacije treba sjesti moralna osoba koja ce pozivati najbolje igrace. U strucnom stabu ne smije biti nijedan covjek iz Sarajeva ukoliko se zele uspjeh i rezultat.
Mislio sam na grad, ne na klub. Amaterski klubovi iz PL BiH me ne interesuju, boljih igraca ima na bajramskim turnirima nego u toj ligi.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Inace legenda Krivaje, gdje je i proveo najveci dio svoje karijere.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑12 nov 2020, 22:16Safet je iz Zavidovića.Kaunas je napisao/la: ↑12 nov 2020, 22:13Jedan takav te te jedini odveo na veliko takmicenje a ovi iz Veleza i Zelje su vjerovatno 2 najgora selektora u historiji reprezentacije. Cak je i onaj iz Zrinjskog imao bolje rezultate.Wandelanoite je napisao/la: ↑12 nov 2020, 22:11Na klupu reprezentacije treba sjesti moralna osoba koja ce pozivati najbolje igrace. U strucnom stabu ne smije biti nijedan covjek iz Sarajeva ukoliko se zele uspjeh i rezultat.
15.10.2013.
-
- Kontakt:
Prvo da ode ovaj zohar sa Neretve. Susic ili Osim, ali kao sto vidim opet ce nekog iskopati da ozivljava karijeru na reprezentaciji.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Eto reče momak da je mislio na grad.Kaunas je napisao/la: ↑12 nov 2020, 22:17Inace legenda Krivaje, gdje je i proveo najveci dio svoje karijere.

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Nama ljudi ni Klopp nemoze pomoc a kamoli Sergej Barbarez, savez smrdi i dok se te ne srede stvari nema rezultata. Nazalost politika se opet uvukla u savez. Repku iz Zenice sklonise, savez 4 godine ni marke Zenici nije uplatio za struju, vodu evo sad i reklame poskidali,ostavili rusvaj iza sebe. Malo bojkot repke dok se neke stvari ne rijese. Ocekujem BH Fanaticose da se oglase
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
-
- Kontakt:
Sehic je jedan od simbola propasti reprezentacije, nepotizma, menadzerluka.Drape je napisao/la: ↑12 nov 2020, 22:16Još i da imamo moralne navijače koji će objektivno pisati o igračima. Ti bi Šehića popljuvao i poslije utakmice u kojoj bi izvadio tri čista gola, već prije utakmice se donesu odluke koje igrače će se hvaliti a koje kritikovati.Wandelanoite je napisao/la: ↑12 nov 2020, 22:11Na klupu reprezentacije treba sjesti moralna osoba koja ce pozivati najbolje igrace. U strucnom stabu ne smije biti nijedan covjek iz Sarajeva ukoliko se zele uspjeh i rezultat.
Sto se mene tice prvi sam vam najavio propast i sa Robijem i sa Đubretom, a to sto me mrzite vi Sarajlijice to je vas problem, ja sve sto sam rekao to je tako u 99% slucajeva svidjelo se to vama ili ne.
MES QUE UN CLUB!
Cuj Safet Susic
Najsretniji selektor u historiji BH koji je dobio gotovu repku i s kojom je na kraju zamalo i to zayebo da nije bilo vjestackog pogotka Hajrovica. Kako se ljudi sramote.. 

@igrajlopte 🐦
Zar ovo ljudi i dalje prate? 

Sušić se može vratit jedino u FK Sarajevo, Osim nek ostane da vodi Želju do novih pobijeda. Ne bi da ih slabimo.
Lijep gol za vodstvo Škotske je postigao igrač iz njihove lige ali nažalost loša reakcija defanzivaca iz inostranstva je poklonila gol Srbiji u 90. minuti. Škotska nam je pokazala put!
Wanda opet propustio terapiju.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
A ne kazes da je i ciklus ranije trebao odvesti repku na euro da sudija nije poklonio penal Francuzima? Sigurno smo i u toj utakmici na srecu razvalili Francuze i odigrali vjerovatno najbolju utakmicu u historiji repke.
15.10.2013.
Škotska: 11
Bosna i Hercegovina: 36
Bosna i Hercegovina: 36

Poltronu, cudi me da mozes osjetiti ikakav drugi miris koliko ti je nos u guzi*ici vladara sudbine. Stidis li se barem malo svoji izjava i to ne samo veceras, pichko jedna..

@igrajlopte 🐦
Drapcino pojma nemam sta uzimas, odnosno sta su ti podjelili poslodavci iz saveza. Ali druze manje toga, nisi nikako dobar. Pozdrav iz Zuzenhausena.

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.