mene u zadnje vrijeme malo sta oraspolozi kao citanje komentara poslije tekme zmOjeva:-)
ja bih istu ekipu izveo i u nedjelju, samo umjesto pjanica i gojaka gurnuti u vatru danilovica i ziljkica!
sta kaze loncar neki dan..osjecam se mocno haha
benjo gazi gdje stigne, koja igracina:-)
kazu rahman zapazen, mora biti kad je trecinu vremena proveo na travi a primanje lopte hihi
stoperi wow
yebes ekipu u kojoj cimi duh i ara glume igracine, kad docekas da je cimi kapiten i da gradi igru, onda si dotakao dno. autolakirer uzeo loptu i jos uvijek je pimpla u lavoru.
onaj milosevic , pa ne znam stvarno, ja bih sam rekao dajte ljudi, koji vam je k, zar ne vidite da nemam pojma.
napadaci hihi
piric, odigra i on tekmu u 2o2o. godini.
libe kralj, nece da brani za ove levate, hladno odglumi povredu kad je vidio sta se desava:-)
sve u svemu, pisaj ih sve, yebes repku koju u centru drzave moram gledati preko mobitela:-).
ako nista, ne moram gledati strucne analize...taj nalic nije normalan izgleda...a custovic ako je to lupio, pa to je za zatvora(babo lud, ne zna gdje je zbornica):-)
idemo dalje, sto neko napisa, bosna se prati i voli i kad gubi i kad gubi...kako je dobro kad ti sve postane svejedno:-)