Bosna i Hercegovina - Iran 12.11.2020
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Bosna i Hercegovina - Iran 12.11.2020
Šut Rahmanovića lijevom nogom sa 20 metara koji je otišao u gol-aut je naša jedina šansa.
- Goalgetter
- Kontakt:
Milosevic ni kupljenu utakmicu ne bi mogao preokrenuti.
Vidi Lončara oj Boze sto me kazni da ovo gledam
Milosevic

Milosevic

Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Gdje su oni stručnjaci šta su ovdje prije par godina ubjeđivali narod da je BH Premijer liga tu negdje u rangu sa HNL-om

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- BosniaBoston
- Kontakt:
Iskreno zasluzuje u ovom momentu mjesto na nekom sirem spisku i stavio bi ga prije ovih iz 2. turske ali to je dokaz koliko smo mi pali. Prije 7-8 godina ne bi mogao ni u 2. ekipi igrat .Bordo23 je napisao/la: ↑12 nov 2020, 19:38A koga pozvati? Realno, nema BH repka više onaj kvalitet koji je nekad imala. Prije si imao nekoliko igrača iz engleske PL, Bundeslige,La lige itd...BosniaBoston je napisao/la: ↑12 nov 2020, 19:32Nisi iz Bosne ali navijas za sarajevski klub seems legitBordo23 je napisao/la: ↑12 nov 2020, 19:26
Tačno sam napisao, nisam ja Bosanac druže![]()
Naravno da me boli ona stvar što se tiče repke. Jedini razlog zašto ovo danas gledam su Tatar i Rahmanović. Ne pamtim kad sam zadnji put gledao tekmu TVOJE reprezentacije.
Ali na stranu to sve, nisi mi odgovorio na pitanje![]()
![]()
I da ti odgovorim na pitanje, nije kriv on nego cinjenica da igraci njegovog kalibra mogu uopste uci na uzi spisak repke
Koliko njih danas igra u tim ligama? Najviše igrača imaš iz Turske.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Dzeko je kriv
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Tu su. I dalje isto pišu.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑12 nov 2020, 19:44Gdje su oni stručnjaci šta su ovdje prije par godina ubjeđivali narod da je BH Premijer liga tu negdje u rangu sa HNL-om![]()
![]()

Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Pa rekose hladno neki pojedinci da smo u rangu sa Austrijom, Svicarskom i Svedskom ligom. Poluameterske sve kazu.. I onda se ljute..BoixosNois1899 je napisao/la: ↑12 nov 2020, 19:44Gdje su oni stručnjaci šta su ovdje prije par godina ubjeđivali narod da je BH Premijer liga tu negdje u rangu sa HNL-om![]()
![]()
@igrajlopte 🐦
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Pa evo, imamo u kadru i igrace koji su dobri u HNL-u ili su napravili izlazne transfere iz HNL-a i ne znaju hodati.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑12 nov 2020, 19:44Gdje su oni stručnjaci šta su ovdje prije par godina ubjeđivali narod da je BH Premijer liga tu negdje u rangu sa HNL-om![]()
![]()
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- legenda reala
- Kontakt:
Sta ce reći Nalic nakon meča, hoće li biti zadovoljan prikazanim
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
E upravo to, bravo.SoulEclipsee je napisao/la: ↑12 nov 2020, 19:40Nije stasala generacija jbg,ovoga smo se svi bojali šta poslije npr Džeke,Pjanića..itd ? Nadati se da će iskočiti neki "čarobnjak "Bordo23 je napisao/la: ↑12 nov 2020, 19:38A koga pozvati? Realno, nema BH repka više onaj kvalitet koji je nekad imala. Prije si imao nekoliko igrača iz engleske PL, Bundeslige,La lige itd...BosniaBoston je napisao/la: ↑12 nov 2020, 19:32
Nisi iz Bosne ali navijas za sarajevski klub seems legit![]()
I da ti odgovorim na pitanje, nije kriv on nego cinjenica da igraci njegovog kalibra mogu uopste uci na uzi spisak repke
Nemaš više taj kvalitet kao nekad. I ja se nadam da će BH repka biti jača nego što je bila prije 6,7 godina. Ali teško sa ovim igračima. Prije si imao Misimovića iza Džeke, koga sad imaš?
Mora se tu dosta toga promjeniti druže...
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- robertkosar
- Kontakt:
Sta ovaj hodzic glumi majmuna kad jest majmun i ne treba ga glumit
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Hodžić poslao prvu loptu na mjesec.
- Tesnjak1991
- Kontakt:
legenda reala je napisao/la: ↑12 nov 2020, 19:45Sta ce reći Nalic nakon meča, hoće li biti zadovoljan prikazanim
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Jel realno da ovaj Milosevic igra fudbal

Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
nadam se da je ovo oprostajna hodzica
ovakav nivo mahalizma je nepodnosljiv
ovakav nivo mahalizma je nepodnosljiv
Slažem se u potpunosti, nije to više taj kvalitet. E sad šta je razlog tome ne znam.. očigledno vlada teži lopovluk u reprezentacijiBosniaBoston je napisao/la: ↑12 nov 2020, 19:45Iskreno zasluzuje u ovom momentu mjesto na nekom sirem spisku i stavio bi ga prije ovih iz 2. turske ali to je dokaz koliko smo mi pali. Prije 7-8 godina ne bi mogao ni u 2. ekipi igrat .Bordo23 je napisao/la: ↑12 nov 2020, 19:38A koga pozvati? Realno, nema BH repka više onaj kvalitet koji je nekad imala. Prije si imao nekoliko igrača iz engleske PL, Bundeslige,La lige itd...BosniaBoston je napisao/la: ↑12 nov 2020, 19:32
Nisi iz Bosne ali navijas za sarajevski klub seems legit![]()
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Kao da sam ovog njihovog golmana vidzao da prodaje maramice na semaforu.
Onog dana kad su zakrvili sa Zenicom, zaboli me za ovu repku. Ne znam ni da se igra
Sad kad sam vidio hvala Bogu pa me ne zanimaju...

Sad kad sam vidio hvala Bogu pa me ne zanimaju...
Zadnja izmjena: nickiZe88, dana/u 12 nov 2020, 19:49, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Google Adsense [Bot], greenwood, invincible1921, jasmin10, kakarut, Lavcina, MElloo, Meshko91, Mostarska, s4mke, Sveti, tutankamon1905 i 75 gostiju.