14 i 15 kolo opet smo gosti.

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Sta ima veze, Delfini igraju čak 18 kola kao gosti, vi se bunite zbog dva jbt
Sto vi niste dali gol vise od nas i pobijedili? Ako ste dali dva, mogli ste kombinovano duplirati rezultate i to bi bilo cetiri.legenda reala je napisao/la: ↑10 nov 2020, 21:56Na domaćinskom kolu kad su svi zabili u prosjeku četiri gola, ste jedva naguzove dobili i ono bi se nesto **** daj im sva gostovanja, e moja rano
Hahaha vidi babe nakon deset dana
Nije posteno prema protivnicima i ostatku lige da mi igramo 3 utamice zaredom kuci9.kolo 4.11.2020.
SK Stolac Hercegovina – Spamm 1:0
10.kolo 7.11.2020.
SK Stolac Hercegovina – Čekićari 3:3
11.kolo 14.11.2020.
SK Stolac Hercegovina - FK Pivopije
tevezito je napisao/la: ↑11 nov 2020, 07:25Ja nikad nisam nista rekao za rad saveza, jer znam da to vama oduzima vremena kako bi mi imali neku vrstu zabave. A sto se tice toga da nije liga za nas garantujem da smo sigurno u top 5 6 timova sto se tice tipovanja godinama unazad. Pozdrav i sretno u nastavku uređivanja lige.
Mi smo se fokusirali protiv vas na odbranu poslali Pivopiju u napad da vam zabije i haj sad legendo **** u skokovima izgubio si ako neces cestitat nemoj vise ni pisatPivopija je napisao/la: ↑10 nov 2020, 22:37Sto vi niste dali gol vise od nas i pobijedili? Ako ste dali dva, mogli ste kombinovano duplirati rezultate i to bi bilo cetiri.legenda reala je napisao/la: ↑10 nov 2020, 21:56Na domaćinskom kolu kad su svi zabili u prosjeku četiri gola, ste jedva naguzove dobili i ono bi se nesto **** daj im sva gostovanja, e moja rano
Moj @gefufna, šta si doživio da ti tvoj juventino briše postove.
Nek zna sta ga ceka. Mora se znati ko sljivu trese a ko najlon drzi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.