FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kao da gledam Sarajevo
tatar, rahman...pa onda kovacevic, cimirot, kadusic.

Steta za Zeljkovica i covid
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Jos 20 MIN i Velkoski na EURU
-
- Kontakt:
Ovo je za plakati, mislim da bi se Mladost bolje pokazala da je izašla protiv Irana.
Meni se gadi ovo Kosevo. Fuj fuj fuj ebem komplet familiju sda cijeloj
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Kad stele da svi ovi odigraju...Gojaka ne bi ni zvao vise, a za ovog Loncara ne znam gdje bi mogao u PL igrati?Historicar je napisao/la: ↑12 nov 2020, 19:35Ovo je za plakati, mislim da bi se Mladost bolje pokazala da je izašla protiv Irana.
Hodzic umislio da ne mora trcat, pelja nesto mase rukama, Irfo killer ubio svaku nasu loptu, Prevljaka niko nije ni vidio da je na terenu...
Jest da se prvi put vidi ocima ova ekipa ali nikakve ideje, ova nasa dvojica jedini nesto se bore i nesto probaju ofanzivno....
Kakvi glupi i neokretni igraci su u napadu, spori i neuki na lopti
A komediju sa golmanima fakat no comment
Vedo bi zabio par i uzeli bi ovo u papucama ali jok daj ove turke
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Evo Krste ode na Euro
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 12 nov 2020, 19:51, ukupno mijenjano 2 puta.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Krste se plasirao sa Sjevernom Makedonijom na EURO! Velika stvar, čestitke kapitenu. I brz oporavak. 

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Čestitke Velkoskom.. a i cijeloj Sjevernoj Makedoniji, zaista veliki uspjehHordasOdMalena je napisao/la: ↑12 nov 2020, 19:51Krste se plasirao sa Sjevernom Makedonijom na EURO! Velika stvar, čestitke kapitenu. I brz oporavak.![]()

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
E jbg Denchi providan si. Ti sve po ovim zeljovcima, Rahman ti ko dobar. Pa Hodzoc je najbolji na terenu bioDenchi je napisao/la: ↑12 nov 2020, 19:49Kad stele da svi ovi odigraju...Gojaka ne bi ni zvao vise, a za ovog Loncara ne znam gdje bi mogao u PL igrati?Historicar je napisao/la: ↑12 nov 2020, 19:35Ovo je za plakati, mislim da bi se Mladost bolje pokazala da je izašla protiv Irana.
Hodzic umislio da ne mora trcat, pelja nesto mase rukama, Irfo killer ubio svaku nasu loptu, Prevljaka niko nije ni vidio da je na terenu...
Jest da se prvi put vidi ocima ova ekipa ali nikakve ideje, ova nasa dvojica jedini nesto se bore i nesto probaju ofanzivno....
Kakvi glupi i neokretni igraci su u napadu, spori i neuki na lopti
A komediju sa golmanima fakat no comment
Vedo bi zabio par i uzeli bi ovo u papucama ali jok daj ove turke
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Koliko mi kao klub ono dobijamo jel cemo imati igraca na prvenstvu,cini mi se 100K € da je bilo ranije .
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Ollavitorio
- Kontakt:
Zna li neko da li je istina da su hz i ud prekinule prijateljstvo?
Samo je jedno Sarajevo !
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Između 100 i 150k eura je naknada, uvijek to UEFA diže. Produžiti Krletu ugovor je investicija definitivno, naravno ako dobije poziv na EURO.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Bit ce i sad kesa za kvale i ligu nacija, a vise za ep tekme
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Trebao je Bajević poziv uputiti Handžiću, ne bi se patili vako večeras.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Ovim ga je sam sebi produzio bukvalnoSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑12 nov 2020, 19:57Između 100 i 150k eura je naknada, uvijek to UEFA diže. Produžiti Krletu ugovor je investicija definitivno, naravno ako dobije poziv na EURO.
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Lecler, stokastoka23 i 46 gostiju.