FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jao slika Koševa pa jel ono moguče, dok nisu obajvili ove slike nisam imao pojma da je Koševo u onakvom katastrofalnom stanju.Bojim se da cemo ponovo Evropu u Zenici igrati.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Naravno da hoćemo, zar je to bilo upitno?Historicar je napisao/la: ↑12 nov 2020, 12:59Jao slika Koševa pa jel ono moguče, dok nisu obajvili ove slike nisam imao pojma da je Koševo u onakvom katastrofalnom stanju.Bojim se da cemo ponovo Evropu u Zenici igrati.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jagodic
"Sarajevo svi vide kao apsolutnog favorita u borbi za titulu, ali reći ću vam da još ništa nije gotovo. Još mnogo je utakmica i bodova u igri. Nedostaju nam ta tri boda iz Bijeljine, to me stvarno muči. Sa ta tri boda bili bismo samo četiri iza Sarajeva, a dolaze nam u Banja Luku."
"Sarajevo svi vide kao apsolutnog favorita u borbi za titulu, ali reći ću vam da još ništa nije gotovo. Još mnogo je utakmica i bodova u igri. Nedostaju nam ta tri boda iz Bijeljine, to me stvarno muči. Sa ta tri boda bili bismo samo četiri iza Sarajeva, a dolaze nam u Banja Luku."
Dolazimo u Banja Luku po tri Boda.Zukanovic je napisao/la: ↑12 nov 2020, 13:34Jagodic

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Vlado je slika i prilika naših političara koji godinama prodaju muda pod bubrege a priglupi narod i dalje glasa.Zukanovic je napisao/la: ↑12 nov 2020, 13:34Jagodic
Takvi ko Jagodić samo još u BiH prolaze.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Jagodic je upropastio svaki klub koji je uzeo da vodi, dakle kao strucnjak je jedno vliko nista. U ovom slucaju gura ga politka, ubrizga va se novac iz rs-a i dizu im se krila maksimalno sto od saveza do sudija itd., zato je situacija ovakva kakva jeste. Da ce nas docekati dole na noz, hoce, ali ce ja mislim razlika biti dvocifrena kada mi budemo isli dolebodi123 je napisao/la: ↑12 nov 2020, 14:25Vlado je slika i prilika naših političara koji godinama prodaju muda pod bubrege a priglupi narod i dalje glasa.Zukanovic je napisao/la: ↑12 nov 2020, 13:34Jagodic
Takvi ko Jagodić samo još u BiH prolaze.

U novi boj ...
Ne znam da li poznajes @sekac-a licno, ali za tog covjeka bas sve najbolje mogu reci. Kako taj voli FKS nije normalno. Sjednes na kahvu s njim i nikad nista ne progovoris sem o FKS. Stvarno nisam upoznao nekog kome je Sarajeo toliko bitno, a bez ikakvog interesa. Bio sam i ja lud, ali ne znam...
Kad sam prvi post ovdje napisao, neko me s njim uporedjivao, bilo mi bas simpaticno.Gdje zivimo nije "lahko" biti Pitar, kako se taj bori sa komsijama".
Ljudina je @sekac.

[/quote]
Lično ga ne poznajem, mada bih volio da je suprotno. Dok je pisao na forumu, djelovao mi je baš takav, kakvog ga opisuješ. Možda ga i poznajem, ali ne znam da je to on.

- robertkosar
- Kontakt:
Kao da novinari SS komentarisu ovdje, da covjek u dva mjeseca jedan go i odmah daj ga kod nas 

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Rahmanović i Tatar u prvih 11

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ne navijam za BH reprezentaciju, ali mi je ipak drago za Tatara i Rahmanovića, sasvim zasluženo. Nadam se da će momci odigrati dobru utakmicu.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Idemo Amare i Benjamine!!!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Nije ovo mala stvar! Kapa do poda za Amara i Benju! Zbog njih cu pogledati tekmu..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Dobro ce nam doci ovo da vidimo kako ce se Tatar i Rahmanovic uklopiti sa Irfanom Hadzicem(i on je u prvih 11). Zamolio bi Pjanica i Gojaka da im ne smetaju ovom prilikom 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Rahmanović, Tatar, Velkoski - A reprezentativci
Kovačević, Pidro, Salčin, Šerbečić, Đokanović, Mustedanagić(?), Resić - U21 reprezentativci
Kovačević, Pidro, Salčin, Šerbečić, Đokanović, Mustedanagić(?), Resić - U21 reprezentativci
FK Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, Google Adsense [Bot], N3R3D, napoleon72, pitara, supervizor, tajsamja, Tatamata1946, Varijantas8, zagorski i 76 gostiju.