RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Mostarac45
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Mostarac45 » 11 nov 2020, 16:57

Jsjsjsjsjs je napisao/la:
11 nov 2020, 12:45
Bobic =Adio
Bogdanovic =Adio
Alicic=Adio
Bihorac =Ostat
Alagic=Adio
Cosic =Ostat
Dario =Dobar za rotacije
Hasanovic =Pod obavezno ostati
Behram =Dobar za rotacije
Ovcina :=Isto kao Dario i Behram za rotacije dobar
Cvijanovic : Ostati
Catic :Adio
Ne razumjem vas sto alicica i alagica ne bi potpisali a daria bi potpisali,ovo su mladi momci ima tu prostora da napreduju i time pa profitiramo na njima,a ferrjra nije igrac za premier lige covjek koji ne zna ubacit lopte u sesnest samo ima tu defanzivu,mislim da treba dati prednos ovom nasim momcima naspram njega

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 11 nov 2020, 17:00

Mostarac45 je napisao/la:
11 nov 2020, 16:57
Bobic =Adio
Bogdanovic =Adio
Alicic=Adio
Bihorac =Ostat
Alagic=Adio
Cosic =Ostat
Dario =Dobar za rotacije
Ne razumjem vas sto alicica i alagica ne bi potpisali a daria bi potpisali,ovo su mladi momci ima tu prostora da napreduju i time pa profitiramo na njima,a ferrjra nije igrac za premier lige covjek koji ne zna ubacit lopte u sesnest samo ima tu defanzivu,mislim da treba dati prednos ovom nasim momcima naspram njega
Boba i Zvona su nam uzeli 6 miliona bodova, mislim da je zbog toga
Ti si naša ljubav jedina!

Mostarac45
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac45 » 11 nov 2020, 17:36

fudbalfudbal je napisao/la:
11 nov 2020, 17:00
Bobic =Adio
Bogdanovic =Adio
Alicic=Adio
Bihorac =Ostat
Alagic=Adio
Cosic =Ostat
Dario =Dobar za rotacije
Mislim da smo kao klub i u tim sverama narasli da nam se talenti kao boba i zvona vise nece desavat

Mostarac45
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac45 » 11 nov 2020, 17:36

fudbalfudbal je napisao/la:
11 nov 2020, 17:00
Bobic =Adio
Bogdanovic =Adio
Alicic=Adio
Bihorac =Ostat
Alagic=Adio
Cosic =Ostat
Dario =Dobar za rotacije
Mislim da smo kao klub i u tim sverama narasli da nam se talenti kao boba i zvona vise nece desavat

ManciniLevatKlasican
Kontakt:

Post Postao/la ManciniLevatKlasican » 11 nov 2020, 22:04

Bobic =Adio
Bogdanovic =Adio
Alicic=Adio
Bihorac =Ostat
Alagic=Adio
Cosic =Ostat
Dario =Dobar za rotacije
Daria ne bih potpisivao jer ima u ligi pun kur*c bekova sa našim državljanstvom koji mogu ponuditi puno više nego Dario. Totalno ograničen igrač koji nema ništa ponuditi prema naprijed, a i defanziva više nije kao što smo navikli od njega u 1 ligi FBIH.

Ako će nam Kjosevski biti prvi golman, ostavili našeg golmana za rezervu, gori od Bogdanovića ne može biti sigurno.

Od Ovčine sam dosta više očekivao, ali kada igra pruža isto što je pružao i prije 2-3 godine, nikakvog pomaka nema.

Od svih gore nabrojanih igrača ostavio bih Hasanovića za prvih 11, a Cvijanovića, Ćosića, Behrama i možda Ovčinu bih ostavio isključivo kao igrače za rotacije.
Forzza Velez

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 12 nov 2020, 00:15

Neznam sto ste protiv Daria, igra bekovske pozicije na obadvije strane. Ok, nije ofanzivno dobar, ali je zato ustopao dvojac Ćorić- Cipetić. Nije mozda prvi izbor, ali je kao klupa vrlo pozeljan u mom nekom razmisljanju.
Mnogo je korisniji od Ovčine i Behrama koji su dosad pokazali vrlo malo. Hasanović je takodje dobar igrac, ali koji ce teze izboriti mjesto u prvih 11, jer su ova troica trenutno ispred Dine u svakom pogledu. Dino je jedino ispred Osmića.
Bihorac je cudan igrac, nekad odlican, nekad katastrofalan.
Treba znat da moramo imati dovoljan broj mladih igraca tako da moraju ovi mladi ostati.
Ja kad bih mogao birati:
Zahvalio bih se : Zvonicu, Ćaticu, Bobicu, Bogdanovicu, Ovcini, Behramu
Doveo bih: Manev, Krpic, Nukic, Bradonjic i nekog golmana.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 12 nov 2020, 07:32

mozak je napisao/la:
12 nov 2020, 00:15
Neznam sto ste protiv Daria, igra bekovske pozicije na obadvije strane. Ok, nije ofanzivno dobar, ali je zato ustopao dvojac Ćorić- Cipetić. Nije mozda prvi izbor, ali je kao klupa vrlo pozeljan u mom nekom razmisljanju.
Mnogo je korisniji od Ovčine i Behrama koji su dosad pokazali vrlo malo. Hasanović je takodje dobar igrac, ali koji ce teze izboriti mjesto u prvih 11, jer su ova troica trenutno ispred Dine u svakom pogledu. Dino je jedino ispred Osmića.
Treba znat da moramo imati dovoljan broj mladih igraca tako da moraju ovi mladi ostati.
Ja kad bih mogao birati:
Ne bi se bas slozio sa Hasanovica da nema mjesta u prvih 11. Zavisi ti od protivnika. Ako igras poritv Sarajeva ili nekog jaceg protivnika onda ti igrac koji je pravi destruktivac mora igrati, a trenutno u tom polju boljeg od Hasanovica nemamo. Kada protiv Krupe Olimpika ili nekog slabijeg onda mozda da, al generalno ako se uspije vratiti u fornu kao prije povrede msm da je njegovo mjesto u prvih 11. :bih:
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 12 nov 2020, 09:03

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

ManciniLevatKlasican
Kontakt:

Post Postao/la ManciniLevatKlasican » 12 nov 2020, 11:39

mozak je napisao/la:
12 nov 2020, 00:15
Ja kad bih mogao birati:
Nemoj gledati Daria samo zadnju utakmicu. Siroki je generalno kao ekipa odigrao za goli kura.c, imali momci koronu i nisu bili na nivou, plus su 3 4 dana prije nas igrali pod BB. Prosli put kad smo igrali protiv njih a Dario poceo na beku, nije znao gdje mu je glava gdje guzica.

Maneva ne bih doveo kada bi sada zovnuo i rekao igrat cu za 5000KM, dosta se zajebavao sa klubom, nadam se da su ga prekrizili za sva vremena. Kada je tako dobar i misli da vrijedi 20000KM mjesecno, sto onda nije nasao klub do sada?
Forzza Velez

DembaBa21
Kontakt:

Post Postao/la DembaBa21 » 12 nov 2020, 12:10

Samo da Cvijanovicu ne produze :pray: Cosic i Hasanovic moze a ovo ostalo nista ako mislimo nesto vise.

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 12 nov 2020, 12:22

DembaBa21 je napisao/la:
12 nov 2020, 12:10
Samo da Cvijanovicu ne produze :pray: Cosic i Hasanovic moze a ovo ostalo nista ako mislimo nesto vise.
Sto to? 5 golova 1 asistencija, drugi strijelac ekipe, par bitnih golova je dao?
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

DembaBa21
Kontakt:

Post Postao/la DembaBa21 » 12 nov 2020, 12:26

killafrommanilla je napisao/la:
12 nov 2020, 12:22
DembaBa21 je napisao/la:
12 nov 2020, 12:10
Sto to? 5 golova 1 asistencija, drugi strijelac ekipe, par bitnih golova je dao?
Svaka cast za golove to mu niko ne moze osporit, ali u igri je katastrofalan mislim da nam treba bolje desno krilo.

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 12 nov 2020, 12:35

Bolje desno krilo je poželjno naravno, kao i obično u fudbalu, ali je totalna budalaština da je dečko katastrofalan, pišeš gluposti.

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 12 nov 2020, 12:40

Bas je ove godine ono sto nikad nije bio, okomit, puca, trudi se, nije klasicno brzo krilo kao Fanimo ili Zakaric, ali ima potez i valjda je shvatio ove godine da mora biti konkretniji i direktniji i to mu je donijelo 5 golova, a i asistencija protiv Zeljeznicara je remek djelo i tu utakmicu je bas pravio djecu Milicevicu.

Sigurno vrijedi ostanka, a sto se konkurencije tice, to da, trebat ce nam makar isto kvalitetno krilo kao on.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

DembaBa21
Kontakt:

Post Postao/la DembaBa21 » 12 nov 2020, 13:06

Baader je napisao/la:
12 nov 2020, 12:35
Bolje desno krilo je poželjno naravno, kao i obično u fudbalu, ali je totalna budalaština da je dečko katastrofalan, pišeš gluposti.
Ok vrijeme ce pokazati koliko je dobar to je moje licno misljene sa je katastrofalan.

RacioEmocionalan
Kontakt:

Post Postao/la RacioEmocionalan » 12 nov 2020, 13:57

Demba nije nikad šmekao Obrena. Kad je davao i u pripremama bilo je neka da počne prvenstvo. :mrgreen:
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.

ManciniLevatKlasican
Kontakt:

Post Postao/la ManciniLevatKlasican » 12 nov 2020, 15:01

Djelimično imam isto mišljenje o Cviji kao i Demba.

Ne mislim baš da je katastrofalan, ali da nam treba bolje krilo - definitivno treba. Volio bih da ostane dio ekipe i dalje, konkurencije nikad dosta ;)
Forzza Velez

RacioEmocionalan
Kontakt:

Post Postao/la RacioEmocionalan » 12 nov 2020, 15:17

Bolje krilo ćeš plaćati 10k mjesečno jer malo koje krilo kod nas može da probija 1 na 1 a uz to da radi pozadi kao Obren. Nemam ništa protiv pojačanja, ali malo sagledajmo naše financijske mogućnosti kao i prioritete. :salut:
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.

ManciniLevatKlasican
Kontakt:

Post Postao/la ManciniLevatKlasican » 12 nov 2020, 15:48

RacioEmocionalan je napisao/la:
12 nov 2020, 15:17
Bolje krilo ćeš plaćati 10k mjesečno jer malo koje krilo kod nas može da probija 1 na 1 a uz to da radi pozadi kao Obren. Nemam ništa protiv pojačanja, ali malo sagledajmo naše financijske mogućnosti kao i prioritete. :salut:
Pa to svakako, pričamo o budućnosti i toj nekoj borbi za europu i titulu :)
Forzza Velez

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 12 nov 2020, 15:58

Ma vidite, ovdje pricamo o pravcu u kojem klub treba da ide. Dario je po prirodi desni bek, i ove sezone je mene zadovoljio iako je uglavnom igrao po lijevoj strani.
Prodati solidnog beka , koji sa klupe moze igrati na obje strane je suludo.
Dalje, Dino je takodje pozeljan sa klupe, a u nekim varijantama i u prvom sastavu. Po meni, trenutnu prednost u veznom redu imaju Prses, Radovac i Zeljkovic.
Doveli smo Andjusica koji je odmah izbacio Edu iz prvog sastava.
Cvijanovic je odlican ove sezone, i od njega ocekujem da jos napreduje. Po meni su Ovcina i Behram solidne zamjene, nista više, a mi , ako zelimo Evropu i nesto vise, onda mislim da nam trebaju igraci koji ce odskakati od ovakvih igraca.
Spomenuo sam Maneva misleci da nam treba igrac takvog kalibra.
Ako smo uspjeli dovesti Radovića ( koji je po meni uz Radovca i Maneva najbolji posao uprave dosad), onda mozemo dovesti igrace tipa Bradonjić, Nukić, Efendić, Krpić...e to bi vec bila ekipa za visoke domete!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.