belosevic28 je napisao/la: ↑11 nov 2020, 20:10Ne smijes jer si piqkica. Jesam te navukao da priznasElCartel11 je napisao/la: ↑11 nov 2020, 20:10Pa kad mu nesmijem uzivo nista, da mu ga onda barem ovako suknem![]()
![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
belosevic28 je napisao/la: ↑11 nov 2020, 20:10Ne smijes jer si piqkica. Jesam te navukao da priznasElCartel11 je napisao/la: ↑11 nov 2020, 20:10Pa kad mu nesmijem uzivo nista, da mu ga onda barem ovako suknem![]()
![]()
Takvi su najgori, ono bi da bude navijac i jednog i drugog kluba pomalo, prilagodava se shodno potrebi. Ovog lika je raja vec vise puta provalila ovdje.ElCartel11 je napisao/la: ↑11 nov 2020, 20:10Pa kad mu nesmijem uzivo nista, da mu ga onda barem ovako suknem![]()
Legendo nema tu guši ne guši. Nama trebaju rezultat i iskorak sa suhim kvalitetom, nama su prioritet rezultati i uspjesi a stvaranje mladih igrača u hodu koliko se može i koliko ima materijala za to.Samozdravlje je napisao/la: ↑11 nov 2020, 18:00ajdohordas je napisao/la: ↑11 nov 2020, 15:55Ti ne bi vratio Duljevića, Sarića, Delača, Jajala itd ?robertkosar je napisao/la: ↑11 nov 2020, 15:49
Ne vracaj onog koji je vec igrao kod nas samo dzaba bacanje para i trosenje zivaca![]()
Iskreno ja ne bih iz razlicitih razloga. Delac bi ugusio Kovacevica(Dizdarevica, Sahinovica), ova dvojica mladji bi mogli nauciti od Delaca,ali ne u ovom trenutku. Mate je misaona imenica, a sta sa Djokanovicem. Jajalobi prije u penziju nego u PL BiH. Znam Jajalo-Cimirot(da ne potencirate).
U pravili ne bih vracao, naravno ima izuzetaka Cimirot,Mihojevic,N.Hadzic, Kadusic,Zeljkovic,Catakovic ....
U izolaciji sam pozitivan ali pratim sve dobro je koje želim i tebi!fks74 je napisao/la: ↑11 nov 2020, 19:41Pa gdje si ti ? Nema te ko' napadača.sekac je napisao/la: ↑11 nov 2020, 19:35Dobro ba "samo zdravlje" ja bi se makar javio i pozdravio jarana samo nešto diskusije transferi akademija ovo ono......Samozdravlje je napisao/la: ↑11 nov 2020, 19:12
Priznaj jesi li komentarisao primanja Jesica, Steanova,Šofranaca, onog iz Milana i slicnih ? Kako se zvao SD ? Koga su guje klale i gustera se boji. Kad god igrac ne opravda ocekivano i ulozeno treba postavljati pitanje tipa : dosao povrijedjen , qrcobolja i slicnih Melunovica ili Hodzica(izvini Dušane). Naravno da cu postavljati pitanja, pa od penzije odvjam za godisnju. Ne niko me nije natjerao, ali mi niko i ne moze zabraniti da zelim uspjeh FKS na svim poljima.
Ne ocekujem jedan dobar potez, pa jednaa losa procjena. Postotak dobrih mora biti bar 5:1. Jesam pozdravio, ali nisam ja produzio saradnju recimo D.Hodzicu(a ima ih jos dosta). Drvlje i kamenje za laznjake Handzica(ko mu produzi ugovor).
Uvijek treba potencirati greske, a za dobar rad i uslove sto imamo su dali F.Kusturica,Tan i Nam. Niko drugi nema pravo usporavati napredak. Sto nismo imali ubicu u napadu u Evropi, za to nismo krivi ni Ti, a ni ja.
Za ovakve uslove i podatak da ce igrac igrati u PL BiH, a ne u HNL treba podkrijepiti dominacijom. Ne mogu ni zamisliti da ovo imaju drugi klubovi. Kad je neko imao, nas nije nigdje bilo. Hvala Bogu dobro je, ali treba i mora bolje. Hoce ako Bog da.![]()
e yebem ja onoga ko je provalio i sta je mogao provaliti. najbolji su vam navijaci sto jedni drugima majke ****, tako se ljubav prema klubu dokazuje. necu da vam se prilagodjavam da bi vi mislili koliko i koga ja volim, zaboli me kitusazagorski je napisao/la: ↑11 nov 2020, 20:18Takvi su najgori, ono bi da bude navijac i jednog i drugog kluba pomalo, prilagodava se shodno potrebi. Ovog lika je raja vec vise puta provalila ovdje.ElCartel11 je napisao/la: ↑11 nov 2020, 20:10Pa kad mu nesmijem uzivo nista, da mu ga onda barem ovako suknem![]()
Hajd ti prati izgradnju, sace vam i jug poceti praviti, a proci ce i korona pa ces ti opet sa drugovima na grbavicu, a nas slobodno zaobiđi, ako budes imao potrebu da nesto napises imas opste. Davno si provaljen da si dvoličan.JavierBosnia je napisao/la: ↑11 nov 2020, 20:36e yebem ja onoga ko je provalio i sta je mogao provaliti. najbolji su vam navijaci sto jedni drugima majke ****, tako se ljubav prema klubu dokazuje. necu da vam se prilagodjavam da bi vi mislili koliko i koga ja volim, zaboli me kitusazagorski je napisao/la: ↑11 nov 2020, 20:18Takvi su najgori, ono bi da bude navijac i jednog i drugog kluba pomalo, prilagodava se shodno potrebi. Ovog lika je raja vec vise puta provalila ovdje.ElCartel11 je napisao/la: ↑11 nov 2020, 20:10Pa kad mu nesmijem uzivo nista, da mu ga onda barem ovako suknem![]()
![]()
Jos dugo ces me ovdje gledati, a nista mi ne mozes. Neprocjenjiv osjecaj, dzabe se trudis momcino
Dovoljno je da raja zna ko si i sta si. A ne moze strumf dugo ostati na ovom profilu, sam ces ti otici, kao sto virus ugine na suncu tako i strumf medu hordasima ne moze dugo opstati.JavierBosnia je napisao/la: ↑11 nov 2020, 20:52Jos dugo ces me ovdje gledati, a nista mi ne mozes. Neprocjenjiv osjecaj, dzabe se trudis momcino
Ne mozemo svi biti vatreni navijaci kao ti jbg
Čuj išao na utakmice gradskog rivala...JavierBosnia je napisao/la: ↑11 nov 2020, 18:37Taj 3 post nije moj nego je citiran. Sta ima tu lose? Moram li ja njih mrziti da bi znacilo da volim Sarajevo?ElCartel11 je napisao/la: ↑11 nov 2020, 18:26Evo zar nisi mali plavi? Ovo je samo dio tvojih postova na njihovoj temi.JavierBosnia je napisao/la: ↑11 nov 2020, 18:16
Reci mi da sam **** da sam glup, al gdje ces to
Mada okej mozes preko tastature, ne bi se ti bas usudio uzivo reci "pametnice mala"![]()
Nit ih volim nit ih mrzim, ko ih yebe. Problem sto sam pratio izgradnju istoka? Svaki sam clanak procitao i raduje me kada se nesto radi kod nas jer pratin to sve i kroz repezentaciju. Jedva cekam i Kosevo da se pocne sredjivati
Da, isao sam i sa prijateljem na njihovu utakmicu, iskoristio slobodno vrijeme, kupio kartu i pravac sjever. Kupovao prijatelju poklon tu. Da jesam. Ja s tim nemam problem, ti ili bilo ko ako ima moze ici materi svojoj da se pizdi a ne ovdje na forumu![]()
Isao je i Musemic na Grbavicu da posmatra protivnika. Jel ne voli Sarajevo? Otisao sam da vidim kako manji sarajevski klub igra. Nisam zatucan, isao sam gledati fudbal, a ne podrzavati bilo koga. Ako tu razliku ne mozete shvatiti zao mi je stvarnoegocentrik je napisao/la: ↑11 nov 2020, 21:24
Čuj išao na utakmice gradskog rivala...![]()
Garant te i ko onog malog ustasu sto je navijao gazi balije ponijelo pa si zapjevao na sjeveru nesto njihovo.
Ako si iz Sarajeva treba te bit stid iskreno to uopšte spomenuti.
VOLIT Sarajevo a ici po tuđim tribinama i šatro donirati ili si junf ili imas supu u glavi, ti nikako ne možeš biti navijač Sarajeva, samo mozda simpatizer.
Znam. A ni dvostruki kvazinavijaci kao ti.
Bog nek mi dusu prosti. Zgrijesio sam jako. Od sad ne smijem slike izgradnje pogledati, a kada idem negdje zaobilaziti Grbavicu preko Hrasnog i Pofalica.
Nije džaba igrao s nama na terminu u istoj ekipi.
Trenutno korisnika/ca: hazarder, MaroonBjelave, Vanja8 i 34 gosta.