FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

ElCartel11
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ElCartel11 » 11 nov 2020, 20:15

belosevic28 je napisao/la:
11 nov 2020, 20:10
ElCartel11 je napisao/la:
Pa kad mu nesmijem uzivo nista, da mu ga onda barem ovako suknem :kafa:
Ne smijes jer si piqkica. Jesam te navukao da priznas :opaopa:
:(
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 11 nov 2020, 20:18

Takvi su najgori, ono bi da bude navijac i jednog i drugog kluba pomalo, prilagodava se shodno potrebi. Ovog lika je raja vec vise puta provalila ovdje.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 11 nov 2020, 20:20

Samozdravlje je napisao/la:
11 nov 2020, 18:00
ajdohordas je napisao/la:
11 nov 2020, 15:55
robertkosar je napisao/la:
11 nov 2020, 15:49

Ne vracaj onog koji je vec igrao kod nas samo dzaba bacanje para i trosenje zivaca :damn:
Ti ne bi vratio Duljevića, Sarića, Delača, Jajala itd ?

Iskreno ja ne bih iz razlicitih razloga. Delac bi ugusio Kovacevica(Dizdarevica, Sahinovica), ova dvojica mladji bi mogli nauciti od Delaca,ali ne u ovom trenutku. Mate je misaona imenica, a sta sa Djokanovicem. Jajalo :bow: bi prije u penziju nego u PL BiH. Znam Jajalo-Cimirot(da ne potencirate).
U pravili ne bih vracao, naravno ima izuzetaka Cimirot,Mihojevic,N.Hadzic, Kadusic,Zeljkovic,Catakovic ....
Legendo nema tu guši ne guši. Nama trebaju rezultat i iskorak sa suhim kvalitetom, nama su prioritet rezultati i uspjesi a stvaranje mladih igrača u hodu koliko se može i koliko ima materijala za to.
A što se tiče Djokanovića, neće do kraja karijere igrat kod nas, momak igra fantastično iz tekme u tekmu i možda već sad na zimu ode, jer klub nešto treba i da zaradi. Rashodi su veliki... Zato ne odbijat nikakve provjerene kvalitete zbog omladinaca jer nikad se ne zna kad će doći dobra ponuda za nekog i kad će otići iz kluba.
Ovo govorim sve u slučaju dolaska tih ili igrača tog kalibra naravno. (Delač, Jajalo itd)

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 11 nov 2020, 20:32

fks74 je napisao/la:
11 nov 2020, 19:41
sekac je napisao/la:
11 nov 2020, 19:35
Samozdravlje je napisao/la:
11 nov 2020, 19:12

Priznaj jesi li komentarisao primanja Jesica, Steanova,Šofranaca, onog iz Milana i slicnih ? Kako se zvao SD ? Koga su guje klale i gustera se boji. Kad god igrac ne opravda ocekivano i ulozeno treba postavljati pitanje tipa : dosao povrijedjen , qrcobolja i slicnih Melunovica ili Hodzica(izvini Dušane :ljepota: ). Naravno da cu postavljati pitanja, pa od penzije odvjam za godisnju. Ne niko me nije natjerao, ali mi niko i ne moze zabraniti da zelim uspjeh FKS na svim poljima.
Ne ocekujem jedan dobar potez, pa jednaa losa procjena. Postotak dobrih mora biti bar 5:1. Jesam pozdravio, ali nisam ja produzio saradnju recimo D.Hodzicu(a ima ih jos dosta). Drvlje i kamenje za laznjake Handzica(ko mu produzi ugovor).
Uvijek treba potencirati greske, a za dobar rad i uslove sto imamo su dali F.Kusturica,Tan i Nam. Niko drugi nema pravo usporavati napredak. Sto nismo imali ubicu u napadu u Evropi, za to nismo krivi ni Ti, a ni ja.
Za ovakve uslove i podatak da ce igrac igrati u PL BiH, a ne u HNL treba podkrijepiti dominacijom. Ne mogu ni zamisliti da ovo imaju drugi klubovi. Kad je neko imao, nas nije nigdje bilo. Hvala Bogu dobro je, ali treba i mora bolje. Hoce ako Bog da.
Dobro ba "samo zdravlje" ja bi se makar javio i pozdravio jarana samo nešto diskusije transferi akademija ovo ono......
Pa gdje si ti ? Nema te ko' napadača. :rol:
U izolaciji sam pozitivan ali pratim sve dobro je koje želim i tebi!
Sarajevo ljubavi moja!

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 11 nov 2020, 20:36

zagorski je napisao/la:
11 nov 2020, 20:18
Takvi su najgori, ono bi da bude navijac i jednog i drugog kluba pomalo, prilagodava se shodno potrebi. Ovog lika je raja vec vise puta provalila ovdje.
e yebem ja onoga ko je provalio i sta je mogao provaliti. najbolji su vam navijaci sto jedni drugima majke ****, tako se ljubav prema klubu dokazuje. necu da vam se prilagodjavam da bi vi mislili koliko i koga ja volim, zaboli me kitusa :tralala:
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 11 nov 2020, 20:41

sekac je napisao/la:
11 nov 2020, 20:32
fks74 je napisao/la:
11 nov 2020, 19:41

Pa gdje si ti ? Nema te ko' napadača. :rol:
U izolaciji sam pozitivan ali pratim sve dobro je koje želim i tebi!

:urnebes:
Brat moj i u Amku hoces da se poljubimo. :urnebes: salim se veliki moj Š. Znas da te brat puno gotivi, ali Ti i ja ne smijemo ovdje suceljavati misljenja. Tebi Sjever, a meni Zapad. Sad ozbiljno.
Kako ti je porodica, zena, sin. :tokralju:
Brz oporavak aBd dragi moj prijatelju Š :thumbup:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 11 nov 2020, 20:49

JavierBosnia je napisao/la:
11 nov 2020, 20:36
zagorski je napisao/la:
11 nov 2020, 20:18
e yebem ja onoga ko je provalio i sta je mogao provaliti. najbolji su vam navijaci sto jedni drugima majke ****, tako se ljubav prema klubu dokazuje. necu da vam se prilagodjavam da bi vi mislili koliko i koga ja volim, zaboli me kitusa :tralala:
Hajd ti prati izgradnju, sace vam i jug poceti praviti, a proci ce i korona pa ces ti opet sa drugovima na grbavicu, a nas slobodno zaobiđi, ako budes imao potrebu da nesto napises imas opste. Davno si provaljen da si dvoličan.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 11 nov 2020, 20:52

zagorski je napisao/la:
11 nov 2020, 20:49

Hajd ti prati izgradnju, sace vam i jug poceti praviti, a proci ce i korona pa ces ti opet sa drugovima na grbavicu, a nas slobodno zaobiđi, ako budes imao potrebu da nesto napises imas opste. Davno si provaljen da si dvoličan.
Jos dugo ces me ovdje gledati, a nista mi ne mozes. Neprocjenjiv osjecaj, dzabe se trudis momcino

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 11 nov 2020, 21:10

11 nov 2020, 20:52
zagorski je napisao/la:
11 nov 2020, 20:49

Jos dugo ces me ovdje gledati, a nista mi ne mozes. Neprocjenjiv osjecaj, dzabe se trudis momcino
Dovoljno je da raja zna ko si i sta si. A ne moze strumf dugo ostati na ovom profilu, sam ces ti otici, kao sto virus ugine na suncu tako i strumf medu hordasima ne moze dugo opstati.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 11 nov 2020, 21:12

zagorski je napisao/la:
11 nov 2020, 21:10

Dovoljno je da raja zna ko si i sta si. A ne moze strumf dugo ostati na ovom profilu, sam ces ti otici, kao sto virus ugine na suncu tako i strumf medu hordasima ne moze dugo opstati.
Ne mozemo svi biti vatreni navijaci kao ti jbg

egocentrik
Kontakt:

Post Postao/la egocentrik » 11 nov 2020, 21:24

11 nov 2020, 18:37
11 nov 2020, 18:26
11 nov 2020, 18:16

Reci mi da sam **** da sam glup, al gdje ces to :D
Mada okej mozes preko tastature, ne bi se ti bas usudio uzivo reci "pametnice mala" :shh:
Evo zar nisi mali plavi? Ovo je samo dio tvojih postova na njihovoj temi.
slika
Taj 3 post nije moj nego je citiran. Sta ima tu lose? Moram li ja njih mrziti da bi znacilo da volim Sarajevo?

Nit ih volim nit ih mrzim, ko ih yebe. Problem sto sam pratio izgradnju istoka? Svaki sam clanak procitao i raduje me kada se nesto radi kod nas jer pratin to sve i kroz repezentaciju. Jedva cekam i Kosevo da se pocne sredjivati

Da, isao sam i sa prijateljem na njihovu utakmicu, iskoristio slobodno vrijeme, kupio kartu i pravac sjever. Kupovao prijatelju poklon tu. Da jesam. Ja s tim nemam problem, ti ili bilo ko ako ima moze ici materi svojoj da se pizdi a ne ovdje na forumu :guz:
Čuj išao na utakmice gradskog rivala... :crazy:
Garant te i ko onog malog ustasu sto je navijao gazi balije ponijelo pa si zapjevao na sjeveru nesto njihovo.
Ako si iz Sarajeva treba te bit stid iskreno to uopšte spomenuti.
VOLIT Sarajevo a ici po tuđim tribinama i šatro donirati ili si junf ili imas supu u glavi, ti nikako ne možeš biti navijač Sarajeva, samo mozda simpatizer.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 11 nov 2020, 21:31

egocentrik je napisao/la:
11 nov 2020, 21:24

Čuj išao na utakmice gradskog rivala... :crazy:
Garant te i ko onog malog ustasu sto je navijao gazi balije ponijelo pa si zapjevao na sjeveru nesto njihovo.
Ako si iz Sarajeva treba te bit stid iskreno to uopšte spomenuti.
VOLIT Sarajevo a ici po tuđim tribinama i šatro donirati ili si junf ili imas supu u glavi, ti nikako ne možeš biti navijač Sarajeva, samo mozda simpatizer.
Isao je i Musemic na Grbavicu da posmatra protivnika. Jel ne voli Sarajevo? Otisao sam da vidim kako manji sarajevski klub igra. Nisam zatucan, isao sam gledati fudbal, a ne podrzavati bilo koga. Ako tu razliku ne mozete shvatiti zao mi je stvarno

Nisam nista donirao, kupovao neke sitne artikle za poklon, za ostavljenih 10 u njihovoj kasi sam nadoknadjivao ostavljajuci 100 u nasoj. Jbga realan i iskren, ne glumim ljubav na forumu nego na tribini najveceg nam stadiona.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 11 nov 2020, 21:41

11 nov 2020, 21:12
zagorski je napisao/la:
11 nov 2020, 21:10

Ne mozemo svi biti vatreni navijaci kao ti jbg
Znam. A ni dvostruki kvazinavijaci kao ti.
Uglavnom nek si ti ziv i zdrav, a da ne mogu shvatiti taj tvoj dualizam ne mogu nikako.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 11 nov 2020, 21:42

Sto je previse, previse je. Gledanje livestreama izgradnje njihove tribine, gledanje njihovih tekmi na stadionu, to je vec kurvanje, uz duzno postovanje druze.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 11 nov 2020, 21:43

antilan je napisao/la:
11 nov 2020, 19:32

I belosevic28 frustriran pa ne moze da prihvati drugcije misljenje od svoga.

Ps Beli: Nisam rekao da je Nedim Hadzic Ibrakadabra za njega, nego Komazec ;)

Sve si izvrnuo kvarnjace stari

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11. Ovako cu pocinjati svoje postove, jer ne znam to unijeti u potpisu. Ne moze, ali bih volio da sa njih 11 osvajamo Titule i igramo grupe Europe.

Dvostruki arsini je ovo :"Sta nas briga za pare, ne dajemo iz svog dzepa". Zasto smo onda svi(pa i ja) komentarisali koliko je uzeo H.Musemic,Jesic,Stepanov i dr. Sad je drugo vrijeme, nazalost sve se vrti oko para. Znam da V.Musemic nije otisao za parama, a bilo je jos tih primjera iz proslih vremena.
Pametno je napisao moj drug @Pitar6785 koliko smo para ustedjeli na recimo Kovacevic,Pidro,Mujakic,Djokanovic,Salcin i jos neki u odnosu na Pavlovica,Letica, nekog stopera,nekog zadnjeg veznog itd. Koliko smo zaradili(3-3,5 mill€ ?), a rezultati ne trpe. Koliko cemo jos hajrovati aBd.
Znam jednog, a sigurno vas ima vise forumasa koji ne biste radeci s medom oblizali kasiku. Ja za sebe nisam siguran i zato kao starkelja porucujem vama mladima da cuvate FKS od bilo kakve zloupotrebe. Da se razumijemo postujem rad Uprave, ali ipak oprez nikad ne treba zanemariti, naravno ni nestrucnost. Treba uciti iz proslosti. Izvini sto iskoristih tvoj post, a raspisah se. :thumbup:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

egocentrik
Kontakt:

Post Postao/la egocentrik » 11 nov 2020, 21:43

Pa baš kao takav se ne možes nazvati navijačem najvećeg kluba u državi.
Klub je samo jedan, koliko god sebe pokušao ubijediti ti paša nemaš taj dnk da bi bio navijač Sarajeva.
Nije ovo glupa priča ko ono u rodbini da nemaju navijača manjeg sarajevskog kluba, tebi se kroz prikazane postove aščare vidi da si ili neki doseljenik u grad pa podržavaš i jedne i druge ili neki simpatizer fudbala kao igre, ali onda s tim gubim kompetentnost da komentarišeš ovu temu i da te neko shvata ozbiljno. Ovo je dio foruma za navijače Sarajeva, ne moramo imati ista mišljenja, ne moramo podržavati iste osobe ali svima nam je jedno u krvi, FKS!
A tebe kao takvog ne mogu vidjeti nikako i ne poredi se sa Husrefom
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 11 nov 2020, 21:46

joker90 je napisao/la:
11 nov 2020, 21:42
Sto je previse, previse je. Gledanje livestreama izgradnje njihove tribine, gledanje njihovih tekmi na stadionu, to je vec kurvanje, uz duzno postovanje druze.
Bog nek mi dusu prosti. Zgrijesio sam jako. Od sad ne smijem slike izgradnje pogledati, a kada idem negdje zaobilaziti Grbavicu preko Hrasnog i Pofalica.

De realno i vi jede govana, kao da sam drkao dok sam pratio radove, a pratili ste ih svi vi, i kao da sam sezonsku uzeo njihovu, a ne otisao pogledat jednu utakmicu. Bas jedete govedine nemoj zajebavat

Veca sam budala sta se ja kome imam pravdat. Kome se ne svidjam nek me zaobidje i cao

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 11 nov 2020, 21:50

joker90 je napisao/la:
Nije džaba igrao s nama na terminu u istoj ekipi. :shh:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 11 nov 2020, 21:52

Mokes je napisao/la:
11 nov 2020, 21:50
joker90 je napisao/la:
Nije džaba igrao s nama na terminu u istoj ekipi. :shh:
To je jos dodatno otezavajuca okolnost. :mrgreen:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 11 nov 2020, 21:54

Prica se po ulici da imamo uljeza ovdje od anamo oniJEh :kafa:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: hazarder, MaroonBjelave, Vanja8 i 34 gosta.