Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
Dobro, ti znas sve, meni je ovo sve zbog hard diska sigurno.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
bukvalno na prste jedne ruke mozes nabrojati naslove koji ce ti praviti probleme ako igras na HDD, ne prosipaj se
ako neko pise gluposti onda si to ti
ako neko pise gluposti onda si to ti
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
I to je load time, fps impact je minimalan kod vecine igara.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ignorisite ovog debilcica.
Nego sta ocekujete od velikog Navija? Jos nema reza...
Nego sta ocekujete od velikog Navija? Jos nema reza...
Polako ljudi igrajte se, al se nemojte svađat.
Ja budaletine, pa na HDD isto guras sve igre vrh, i to na onom najjeftinijem, samo ti je time load veliki i to je to.
Kakva budaletina. I sad jos Srebrenicu spominje wtf hahaha
Kakva budaletina. I sad jos Srebrenicu spominje wtf hahaha
27.10.2020
Hahahhhahhahah kakav debil
Jel ovo onaj sto ne moze zenu naci i hoce na dionicama da osvoji grad?
Ta grafulja je za fhd okey, za 2k na ultra jedino ako ces igrati csgo i logicno da ispod 60 fpsa nije nista prihvatljivo.
Jel ovo onaj sto ne moze zenu naci i hoce na dionicama da osvoji grad?
Ta grafulja je za fhd okey, za 2k na ultra jedino ako ces igrati csgo i logicno da ispod 60 fpsa nije nista prihvatljivo.
Za ove sto imaju Nvidia karte, modifikujete li kakva podesavanja u nvidia control panelu, npr. za 3d settings i sl?
Kod mene to sve stoji na default jer sumnjam da sam ikad usao tamo, nego naletim na neki tutorijal za bolju optimizaciju Detroit BC i vidim da se mogu mijenjati postavke tamo.
Kod mene to sve stoji na default jer sumnjam da sam ikad usao tamo, nego naletim na neki tutorijal za bolju optimizaciju Detroit BC i vidim da se mogu mijenjati postavke tamo.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Nadji kakav "uopsteni" tutorijal postavki. Sharpnes,preferiranje performansi,vsync (u zavisnosti imas li Gsync i Freesync monitor) itd je ono sto ja po svom ukusu editujem. Vrijedi cackati.Puma je napisao/la: ↑11 nov 2020, 12:56Za ove sto imaju Nvidia karte, modifikujete li kakva podesavanja u nvidia control panelu, npr. za 3d settings i sl?
- f0rest1946
- Kontakt:
Ja jedino Low Latency Mode stavio na ultra i nekako mi stabilniji i bolji fps u svim igramaPuma je napisao/la: ↑11 nov 2020, 12:56Za ove sto imaju Nvidia karte, modifikujete li kakva podesavanja u nvidia control panelu, npr. za 3d settings i sl?

- Illmatic09
- Kontakt:
Ja sam ovo odradio, malo je pomoglo. Možda sam nešto i ostavio po defaultu ne sjećam se tačno ali probaj.Puma je napisao/la: ↑11 nov 2020, 12:56Za ove sto imaju Nvidia karte, modifikujete li kakva podesavanja u nvidia control panelu, npr. za 3d settings i sl?
E hvala svima na odgovorima, procackat cu malo bas. 

Call the coroner!
Imam problem sa Steam-om, tj. da add phone number. Prije dvije sedmice sam izbrisao stari broj i pokušavam dodati svoj novi broj (prvo sa Xiaomi, sada sa iPhone-a, ovo pišem da pokažem da nije problem u mobitelu) i jednostavno ne ide. Prvo dobijem confirmation mail da add phone, to prođe ok i onda piše da su mi poslali SMS, a ja tu SMS nikad ne dobijem. Pokušao sam nekoliko puta i sent again i sl, i već u dva navrata mi piše da try another number or wait seven days.
Da li je neko imao sličnih iskustava? U čemu je problem? Ne mogu igrati ranked dota2 games bez dodanog broja.
Da li je neko imao sličnih iskustava? U čemu je problem? Ne mogu igrati ranked dota2 games bez dodanog broja.
Sreća pa ne kupih Valhallu, al dadoh za U+. Ne može mi grafička, treba 12.
Pa normalno, to je next-gen igra, ne znam sta si ocekivao.
Kakva smo mi shit zemlja da za svaku yebenu glupost ne mozes nista ako nemas VPN.
Kakva smo mi shit zemlja da za svaku yebenu glupost ne mozes nista ako nemas VPN.
27.10.2020
Pa koju to grafu imaš?
Jesi proba u main menu na doti promjenit broj? Ja znam da sam broj upisao tako a ne na steam settingsu.Neutral je napisao/la: ↑12 nov 2020, 16:44Imam problem sa Steam-om, tj. da add phone number. Prije dvije sedmice sam izbrisao stari broj i pokušavam dodati svoj novi broj (prvo sa Xiaomi, sada sa iPhone-a, ovo pišem da pokažem da nije problem u mobitelu) i jednostavno ne ide. Prvo dobijem confirmation mail da add phone, to prođe ok i onda piše da su mi poslali SMS, a ja tu SMS nikad ne dobijem. Pokušao sam nekoliko puta i sent again i sl, i već u dva navrata mi piše da try another number or wait seven days.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Jesam i opet neće.Tritolone je napisao/la: ↑12 nov 2020, 19:45Jesi proba u main menu na doti promjenit broj? Ja znam da sam broj upisao tako a ne na steam settingsu.Neutral je napisao/la: ↑12 nov 2020, 16:44Imam problem sa Steam-om, tj. da add phone number. Prije dvije sedmice sam izbrisao stari broj i pokušavam dodati svoj novi broj (prvo sa Xiaomi, sada sa iPhone-a, ovo pišem da pokažem da nije problem u mobitelu) i jednostavno ne ide. Prvo dobijem confirmation mail da add phone, to prođe ok i onda piše da su mi poslali SMS, a ja tu SMS nikad ne dobijem. Pokušao sam nekoliko puta i sent again i sl, i već u dva navrata mi piše da try another number or wait seven days.
Pokušao i preko mobitela, steam app, uvijek isto. Dođem to "We've sent you a sms with a code" i ne dobijem SMS.
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo i 7 gostiju.