belosevic28 je napisao/la: ↑11 nov 2020, 18:16
Da rezimiramo : Haskic invalid - dao 2 gola Orebru, i par u ligi posrecilo mu se. N.Hadzic je Ibrakadabra - dao par golova u ligi, top igrac. Kukanje sto se TSS daju velike pare - propali transfer. Izvali kes za napadaca - igrat ce dobro 100 %.
Apsurd Allaha mi. Btw, nezz cemu ovolika opsesija necijim primanjima,
kao da nam je klub na kucnom budzetu pa smo eto zabrinuti
Priznaj jesi li komentarisao primanja Jesica, Steanova,Šofranaca, onog iz Milana i slicnih ? Kako se zvao SD ? Koga su guje klale i gustera se boji. Kad god igrac ne opravda ocekivano i ulozeno treba postavljati pitanje tipa : dosao povrijedjen , qrcobolja i slicnih Melunovica ili Hodzica(izvini Dušane

).
Naravno da cu postavljati pitanja, pa od penzije odvjam za godisnju. Ne niko me nije natjerao, ali mi niko i ne moze zabraniti da zelim uspjeh FKS na svim poljima.
Ne ocekujem jedan dobar potez, pa jednaa losa procjena. Postotak dobrih mora biti bar 5:1. Jesam pozdravio, ali nisam ja produzio saradnju recimo D.Hodzicu(a ima ih jos dosta). Drvlje i kamenje za laznjake Handzica(ko mu produzi ugovor).
Uvijek treba potencirati greske, a za dobar rad i uslove sto imamo su dali F.Kusturica,Tan i Nam. Niko drugi nema pravo usporavati napredak. Sto nismo imali ubicu u napadu u Evropi, za to nismo krivi ni Ti, a ni ja.
Za ovakve uslove i podatak da ce igrac igrati u PL BiH, a ne u HNL treba podkrijepiti dominacijom. Ne mogu ni zamisliti da ovo imaju drugi klubovi. Kad je neko imao, nas nije nigdje bilo. Hvala Bogu dobro je, ali treba i mora bolje. Hoce ako Bog da.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.