FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Joj @Javier sta si se uprpio i bukvalno sve shvatas. Normalno, da nece/mo biti bas svi-svi okuzeni ali jedno 80% sigurno sto je ogormno.
Eto ti znaš takve ljude, koji su imali malo temperaturu i poletjeli se testirati a ja ih znam dosta vise sto su imali temperaturu, izgubili ukus i miris i nisu se isli testirati. Nece oni meni gurati ono u mozak Bog zna sta rade itd.
Isto tako znam, dosta raje koja je pisala po fb sve i svasta o koroni i kad su je oni licno dobili ili neko iz familije onda se umirili i poceli drugu pricu, da stvarno ima nesto o toj koroni i da nije laž.
Ali nejse nije ovo pdf o koroni, meni samo nije jasno sto mi to skrivamo kao, da smo jedini pogodjeni sa tim a ne cijeli svijet.
I igraci mogu samostojno odrzavati kondiciju i formu (ako su normalno simptomi blagi, kao sto je to radio Ronaldo, Ibra i ostali igraci koji su preboljeli covid).
Eto ti znaš takve ljude, koji su imali malo temperaturu i poletjeli se testirati a ja ih znam dosta vise sto su imali temperaturu, izgubili ukus i miris i nisu se isli testirati. Nece oni meni gurati ono u mozak Bog zna sta rade itd.
Isto tako znam, dosta raje koja je pisala po fb sve i svasta o koroni i kad su je oni licno dobili ili neko iz familije onda se umirili i poceli drugu pricu, da stvarno ima nesto o toj koroni i da nije laž.
Ali nejse nije ovo pdf o koroni, meni samo nije jasno sto mi to skrivamo kao, da smo jedini pogodjeni sa tim a ne cijeli svijet.
I igraci mogu samostojno odrzavati kondiciju i formu (ako su normalno simptomi blagi, kao sto je to radio Ronaldo, Ibra i ostali igraci koji su preboljeli covid).
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Po čemu je Haskić krampa? U sezoni 2018-2019 bio najbolji strijelac Srpske lige, a nije igrao za Zvezdu ili Partizan. Uz to je imao i dvocifren broj asistencija. Ti ga upoređuješ s Handžićem koji nema nikakve uspjehe u karijeri i koji je naš drugi napadač. Ako možemo dovesti boljeg, zašto da ne, ali bih lično bio i više nego zadovoljan sa Haskićem.antilan je napisao/la: ↑11 nov 2020, 13:42Pa prije nego bi doveo igraca, razgledao bi kompletno trziste i onda najbolje odlucio, u skladu sa budzetom.
A ne zabije mali Hadzic 5golova u mladosti, op daj nam Hadzica
Spomene se Haskic krampa, daj Haskica
Po cemu Haskic nije rang Handzica npr ? Zabio go zvezdi i partizanu? zabio u fks protiv orebra 2?
Ako cemo tako, Komazec i u 32godini za njega Ibrahimovic. Sreca pa se ne pitaju pitari, dje bi bili![]()
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Volio bi vidjeti Haskica, ali kao 2 izbor u napadu
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Koliko nam je dupe zinulo jbt, raja izgleda očekuje da dođe Giroud. Najviše su krivi insajderi koji su najavili toliko bombastičnih i nerealnih imena da se sad niko neće zadovoljit Irfanom Hadžićem, Haskićem ili nekim trećim, za naše uslove top napadačem. Al jbg, ako nije harao po komšiluku, zabijao Realu ili Juventusu, odmah nije za nas, može bolji. A taj "bolji" je neki garo iz Angole, kae zarovi se Hadžija, kako može Zvezda, možemo i mi. Nerealni ste malo ba.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
skoroalen je napisao/la: ↑11 nov 2020, 14:42Koliko nam je dupe zinulo jbt, raja izgleda očekuje da dođe Giroud. Najviše su krivi insajderi koji su najavili toliko bombastičnih i nerealnih imena da se sad niko neće zadovoljit Irfanom Hadžićem, Haskićem ili nekim trećim, za naše uslove top napadačem. Al jbg, ako nije harao po komšiluku, zabijao Realu ili Juventusu, odmah nije za nas, može bolji. A taj "bolji" je neki garo iz Angole, kae zarovi se Hadžija, kako može Zvezda, možemo i mi. Nerealni ste malo ba.

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- ElCartel11
- Kontakt:
Ne bi bilo lose dovesti nekog garonju iz Afrike ili nekog juznoamerikanca. Sta nam fali poskušati tako smo i Adukora uboli tad (jeste da je ovaj po Grckoj nesto igrao).
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Drug, ok zabio 24/25 golova 2018, cestitam.Bordo23 je napisao/la: ↑11 nov 2020, 14:36Po čemu je Haskić krampa? U sezoni 2018-2019 bio najbolji strijelac Srpske lige, a nije igrao za Zvezdu ili Partizan. Uz to je imao i dvocifren broj asistencija. Ti ga upoređuješ s Handžićem koji nema nikakve uspjehe u karijeri i koji je naš drugi napadač. Ako možemo dovesti boljeg, zašto da ne, ali bih lično bio i više nego zadovoljan sa Haskićem.antilan je napisao/la: ↑11 nov 2020, 13:42Pa prije nego bi doveo igraca, razgledao bi kompletno trziste i onda najbolje odlucio, u skladu sa budzetom.
Po cemu Haskic nije rang Handzica npr ? Zabio go zvezdi i partizanu? zabio u fks protiv orebra 2?
Ako cemo tako, Komazec i u 32godini za njega Ibrahimovic. Sreca pa se ne pitaju pitari, dje bi bili![]()
A jel to fakat napadac sa kojim mislis da bi mi dominirali, kojem se ne bi psovali mrtvi , sa kojim bi evropu zajmili itd itd, jel fakat ovo pojedincima spicoka, pored toliko slobodnih, jacih napadaca? Treba malo prosirit vidike, a neko spomene Haskica, eto odma strucnjaka da ga dovode u fks ..kakav crni haskic, moze nam biti drugi napadac
-
- Kontakt:
Ja ga ne volim, nego postujem njegovu pozrtvovanost, zalaganje i cijenim kvalitet koji posjeduje. Po cemu si ti donio zakljucak da Oremus "nema sanse" u HNL-u? Pa nije Bundesliga jbt. Lik bio standardan u Izraelu, ali eto nama ne valja jer ga je neko procijenio starim, i nece da prizna gresku nego gura tu pricu iako svi vide da nije upravu !hamsik je napisao/la: ↑11 nov 2020, 12:29ja volim oremusa ali on nema šanse u HNL-u to je realnost ali jbg bolje da sutim ovdje samo pricam u prazno...Kao hajmo biti dinamo ali kao hajmo dovest lika od 32 koji moze vrlo lagano dobiti povredu na našim pašnjacima naravno i ovaj od 23-25 moze ali on ima sanse da se vrati...belosevic28 je napisao/la: ↑11 nov 2020, 11:52Joj suplje, eto niti jedan nas "stranac" i "stariji igrac" ne mogu igrati u Rijeci, Hajduku, Gorici... Providni ste. Napises kralju : "Ne volim Oremusa" i niko ti nece zamjeriti, to je tvoje legitimno pravo. A ne ovako ponizavati nase fudbalere, kako igraju za Sarajevo jer ne mogu nigdje drugo igrati... Providno !
Pozdrav samozdravlje zna o cemu pricam
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Pa prinudjeni smo trazit nekog sa nasim pasosem. Sto se tice Oremusa covjek jede teren protiv TC lik bukvalno bio svuda kao vecinu tekmi
po svemu prvo pogledaj gdje on igra tereni pa pogledaj jačinu lige vrijednost lige i naravno igra. Ja mislim da on nema šanse tamobelosevic28 je napisao/la: ↑11 nov 2020, 15:24Ja ga ne volim, nego postujem njegovu pozrtvovanost, zalaganje i cijenim kvalitet koji posjeduje. Po cemu si ti donio zakljucak da Oremus "nema sanse" u HNL-u? Pa nije Bundesliga jbt. Lik bio standardan u Izraelu, ali eto nama ne valja jer ga je neko procijenio starim, i nece da prizna gresku nego gura tu pricu iako svi vide da nije upravu !hamsik je napisao/la: ↑11 nov 2020, 12:29ja volim oremusa ali on nema šanse u HNL-u to je realnost ali jbg bolje da sutim ovdje samo pricam u prazno...Kao hajmo biti dinamo ali kao hajmo dovest lika od 32 koji moze vrlo lagano dobiti povredu na našim pašnjacima naravno i ovaj od 23-25 moze ali on ima sanse da se vrati...belosevic28 je napisao/la: ↑11 nov 2020, 11:52Joj suplje, eto niti jedan nas "stranac" i "stariji igrac" ne mogu igrati u Rijeci, Hajduku, Gorici... Providni ste. Napises kralju : "Ne volim Oremusa" i niko ti nece zamjeriti, to je tvoje legitimno pravo. A ne ovako ponizavati nase fudbalere, kako igraju za Sarajevo jer ne mogu nigdje drugo igrati... Providno !
Pozdrav samozdravlje zna o cemu pricam
Ja oremuša volim ali iskreno govorim.Lik rastura ali pogledaj nas i HNL nebo i zemlja.Mi smo jedini tim koji ima love da kupi nekog. A kod njih skoro svaki...Jednostavno mislim da imaju bolje solucije npr u akademiji ili na free agent tržištu gdje ima mlađih i sa boljim Cv-om.
Ovo je moje razmišljanje
Možda jedino kao 3 zamjena...
Zadnja izmjena: hamsik, dana/u 11 nov 2020, 15:44, ukupno mijenjano 1 put.
FKS
-
- Kontakt:
Haskić krampa
Sunce ti poljubim kakva razmišljanja i očekivanja ljudi imaju.. pa kasnije tjeraj "ćelavu ublehu" kad se ne ispune previsoka očekivanja... Svi drugi budu krivi.

Sunce ti poljubim kakva razmišljanja i očekivanja ljudi imaju.. pa kasnije tjeraj "ćelavu ublehu" kad se ne ispune previsoka očekivanja... Svi drugi budu krivi.
- robertkosar
- Kontakt:
Ne vracaj onog koji je vec igrao kod nas samo dzaba bacanje para i trosenje zivacaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 nov 2020, 14:42Volio bi vidjeti Haskica, ali kao 2 izbor u napadu

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
-
- Kontakt:
Ti ne bi vratio Duljevića, Sarića, Delača, Jajala itd ?robertkosar je napisao/la: ↑11 nov 2020, 15:49Ne vracaj onog koji je vec igrao kod nas samo dzaba bacanje para i trosenje zivacaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 nov 2020, 14:42Volio bi vidjeti Haskica, ali kao 2 izbor u napadu![]()
Da, mislim da bi on bio idealan napadač za nas.antilan je napisao/la: ↑11 nov 2020, 14:51Drug, ok zabio 24/25 golova 2018, cestitam.Bordo23 je napisao/la: ↑11 nov 2020, 14:36Po čemu je Haskić krampa? U sezoni 2018-2019 bio najbolji strijelac Srpske lige, a nije igrao za Zvezdu ili Partizan. Uz to je imao i dvocifren broj asistencija. Ti ga upoređuješ s Handžićem koji nema nikakve uspjehe u karijeri i koji je naš drugi napadač. Ako možemo dovesti boljeg, zašto da ne, ali bih lično bio i više nego zadovoljan sa Haskićem.antilan je napisao/la: ↑11 nov 2020, 13:42
Pa prije nego bi doveo igraca, razgledao bi kompletno trziste i onda najbolje odlucio, u skladu sa budzetom.
A jel to fakat napadac sa kojim mislis da bi mi dominirali, kojem se ne bi psovali mrtvi , sa kojim bi evropu zajmili itd itd, jel fakat ovo pojedincima spicoka, pored toliko slobodnih, jacih napadaca? Treba malo prosirit vidike, a neko spomene Haskica, eto odma strucnjaka da ga dovode u fks ..kakav crni haskic, moze nam biti drugi napadac
Koga bih ti doveo? Daj neka imena.
Prevelika očekivanja.. ne znam kakvog napadača žele. Po meni bi Haskić bio jako dobar izbor.ajdohordas je napisao/la: ↑11 nov 2020, 15:43Haskić krampa![]()
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ma nikog ni ne dovoditi, bježi. Niko živi ne valja, čak i igrači koji su smatrani odličnim donedavno, sad ne valjaju.skoroalen je napisao/la: ↑11 nov 2020, 14:42Koliko nam je dupe zinulo jbt, raja izgleda očekuje da dođe Giroud. Najviše su krivi insajderi koji su najavili toliko bombastičnih i nerealnih imena da se sad niko neće zadovoljit Irfanom Hadžićem, Haskićem ili nekim trećim, za naše uslove top napadačem. Al jbg, ako nije harao po komšiluku, zabijao Realu ili Juventusu, odmah nije za nas, može bolji. A taj "bolji" je neki garo iz Angole, kae zarovi se Hadžija, kako može Zvezda, možemo i mi. Nerealni ste malo ba.
Ko kaže da se iskorak ne može napraviti s Irfanom Hadžićem, recimo? Ko to daje tu garanciju da bi se odmah plasirali kad bismo doveli Beqiraja, naprimjer? Evo ko to može garantovati, dam mu šta hoće. Prestanite se više provaljivati s tim nekim očekivanjima i razmišljanjima da smo Dinamo. Nismo i nećemo zadugo biti. Iskorak u Evropi se pravi organizacijom, funkcionisanjem svih segmenata, atmosferom, kvalitetnim igračkim kadrom i stručnim štabom. Naravno, tu je još milion faktora, ali ovo gore mora biti. Isto debili nekakvi, pa kontaju da dovođenjem jedne klase si odradio sve i da je to to. Nije i neće nikad tako biti, prestanite fudbal posmatrati površno.
Evo dajte neka imena za napadača, a da su realna, a ne tamo Balotelli. Ovaj prestar, ovaj metuzalem, onaj mlad, onaj sidraš, onaj ni od Bekića nije bolji itd. Kako su apetiti porasli, sad ako uzmemo titulu, očekujem naredne sezone prizivanje Hallanda ili Depaya na krilo.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
Prijatelju vjeruj mi da nije istina da nekog mrzim. Samo sam napisao da 30.06.2021 g. ne bih produzavao ugovore igracima sa 32+ god.,a pogotovo strancima koji vjerovatno imaju natprosjecne plate. Ja pisem sta mislim, a ti takodje.belosevic28 je napisao/la: ↑11 nov 2020, 11:52Joj suplje, eto niti jedan nas "stranac" i "stariji igrac" ne mogu igrati u Rijeci, Hajduku, Gorici... Providni ste. Napises kralju : "Ne volim Oremusa" i niko ti nece zamjeriti, to je tvoje legitimno pravo. A ne ovako ponizavati nase fudbalere, kako igraju za Sarajevo jer ne mogu nigdje drugo igrati.. Providno !
Ovo za Hajduk,Goricu je cinjenica,pa svaki igrac iz BiH bi pobjegao sa ovih nasih oranica ? Zasto onda Oremus,Milicevic,TSS,Jukic dodjose u FKS ?
Pitanje je logicno, a odgovor je da su u FKS dobili vise € ili mozda zato sto od djetinjstva navijaju za FKS. Mozda sam stara drtina, koja ce sad navuci gnjev mnogih forumasa koji se ovdje nesto pitaju.
Premda ne volim podjele navijaca sebe mogu svrstati u tzv. Upravoljubce, ali ne po svaku cijenu i ne uvijek. Produzenje ugovora Rahmanovicu i Tataru je fantastican potez Uprave(E.Hadzica). Dovodjenje Pejovica i Fanima (300 k€ Celtic i 2 gola Slobodi ni iz cega) su takodje izvrsni potezi, ali isto tako za ovu prednost +5 nisu dali veliki doprinos TSS,Serbecic,Zinedin,Jukic.. Ako se Ahmo vrati na nivo 34,5 god. bit ce mi drago(dakle ne godine nego druge stvari me vode). Stranac MORA biti prevaga na terenu ili je promasaj. Ne mrzim Oremusa kao sto ne mrzim ni Dusana kao mnogi ovdje, doprinos za +5,velicina troskova(plata),stranac ili ne, to su stvari koje me vode.
Mozda volis vise, ali ja FKS volim duze, to je takodje istina. Pozz.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Sve rečeno, bravo!AlfredNobel je napisao/la: ↑11 nov 2020, 16:03Ma nikog ni ne dovoditi, bježi. Niko živi ne valja, čak i igrači koji su smatrani odličnim donedavno, sad ne valjaju.skoroalen je napisao/la: ↑11 nov 2020, 14:42Koliko nam je dupe zinulo jbt, raja izgleda očekuje da dođe Giroud. Najviše su krivi insajderi koji su najavili toliko bombastičnih i nerealnih imena da se sad niko neće zadovoljit Irfanom Hadžićem, Haskićem ili nekim trećim, za naše uslove top napadačem. Al jbg, ako nije harao po komšiluku, zabijao Realu ili Juventusu, odmah nije za nas, može bolji. A taj "bolji" je neki garo iz Angole, kae zarovi se Hadžija, kako može Zvezda, možemo i mi. Nerealni ste malo ba.
Ko kaže da se iskorak ne može napraviti s Irfanom Hadžićem, recimo? Ko to daje tu garanciju da bi se odmah plasirali kad bismo doveli Beqiraja, naprimjer? Evo ko to može garantovati, dam mu šta hoće. Prestanite se više provaljivati s tim nekim očekivanjima i razmišljanjima da smo Dinamo. Nismo i nećemo zadugo biti. Iskorak u Evropi se pravi organizacijom, funkcionisanjem svih segmenata, atmosferom, kvalitetnim igračkim kadrom i stručnim štabom. Naravno, tu je još milion faktora, ali ovo gore mora biti. Isto debili nekakvi, pa kontaju da dovođenjem jedne klase si odradio sve i da je to to. Nije i neće nikad tako biti, prestanite fudbal posmatrati površno.
Evo dajte neka imena za napadača, a da su realna, a ne tamo Balotelli. Ovaj prestar, ovaj metuzalem, onaj mlad, onaj sidraš, onaj ni od Bekića nije bolji itd. Kako su apetiti porasli, sad ako uzmemo titulu, očekujem naredne sezone prizivanje Hallanda ili Depaya na krilo.

-
- Kontakt:
Haskić nije bio krampa sa 23 godine kada nam je došao pješe iz Banovića a da bude krampa sad sa 31 godinom. 8-9 godina iskusniji. Frajer se zakačio za tu jednu dobru sezonu u Srbiji, kao eto nije to ništa. A što eto neko drugi nije uspjeo postić to što je on, a nije da nije naših internacionalaca bilo u Srbiji... A gdje su sve one dobre ili u najmanju ruku solidne sezone u Slovačkoj...Bordo23 je napisao/la: ↑11 nov 2020, 16:01Prevelika očekivanja.. ne znam kakvog napadača žele. Po meni bi Haskić bio jako dobar izbor.ajdohordas je napisao/la: ↑11 nov 2020, 15:43Haskić krampa![]()
Pojedini su baš baš nerealni, nit smo Zvezda nit Dinamo nit ćemo to bit u narednih 5 godina, to sebi izbijte iz glave.
Još čekam da neko napiše kako Jahović ne bi bio pojačanje i da to bude vrhunac pitarluka...
-
- Kontakt:
bordobijeli je napisao/la: ↑11 nov 2020, 11:16Brz oporavak zaraženim. Ovim skrivanjem samo prave smutnju i sumnju, ispada da se skriva nesto. Corona nije nikakava sramota citav svijet se bori s tim problemom, nekad mi nisu jasne odluke al dobro. Idemo dalje, treba iskoristiti pauzu da se oporavimo sreca i Olimpic je prva tako da nebi trebalo ostaviti ovo previse traga na preostali 5 kola.
Sigurno imaju razloge sto nisu pozurili i objavili. To spada u domenu "poslovne tajne" i opravdavam. Naravno da nije sramota, cekali kad treba i objavili. Pozdravljam sto nismo mahala, a nije ni tacno da smo S.Korea.

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.