Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ne vjerujem šta pišeš. Postoji li mogućnost da su se zarazili, ili im je test bio pozitivan, tek nakon utakmice i derbija? Zašto u svemu tražiš neke zavjere?
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Koja mafija. Zamisli i sud koji se uopšte ne interesuje šta se događa. Kad tako rade sa milionima zamisli šta je sa pojedinačnim utakmicama i sudijama.PravaRaja je napisao/la: ↑11 nov 2020, 11:21Još malo o kriminalu saveza i privilegovanih klubova koji ga kroje. Kada se budete pitali zašto je infrastruktura loša i zašto propadamo godinama.
https://www.infovezacom/od-uefa-e-dobil ... avili-dva/
Dodati tačku između infoveza i com.
Begić, Džemiđić, Hodžić, svi fk sarajevo.
Gdje je još 13 terena?
HordasOdMalena je napisao/la: ↑11 nov 2020, 12:28Ne vjerujem šta pišeš. Postoji li mogućnost da su se zarazili, ili im je test bio pozitivan, tek nakon utakmice i derbija? Zašto u svemu tražiš neke zavjere?
Jeste, igrali 7'og, testirali se 8'og i 9'og im pokazalo da su pozitivni. Aha...
https://sportsport.ba/fudbal/nk-siroki- ... evo/379174
Btw evo kada je sve počelo. U tom trenutku ste imali tri pozitivna, Salčin i Hebibović koji su bolesni odavno, te Jukić. Ovo su samo pozitivni, ne pričamo o onima sa simptomima a igrali su tu utakmicu. Okrivili ste u javnosti Široki, doduše opravdano i oni to svakako nisu ni krili kao vi, a vi se izmakli i nastavili da širite zarazu.
Žalosno šta radite!
Korona 'šampioni'
Isto važi za vicine.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Objasni mi logiku da smo na derbiju sakrivali pozitivne igrače, eto, kao može nam se, a onda četiri dana poslije odemo u Tuzlu gdje nam brani treći golman i debituje junior. Zašto nismo onda poveli najjači sastav kad igramo sa zaraženim? Kovačeviću se za tri dana toliko pogoršalo stanje u odnosu na derbi, pa nije mogao igrati?
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- Kockoglavi
- Kontakt:
Dokoljenko možeš nam ga svima poflautat laganoPravaRaja je napisao/la: ↑11 nov 2020, 12:24HordasOdMalena je napisao/la: ↑11 nov 2020, 12:08Je li iko od ovih koji su zvanično pozitivni igrao zadnju utakmicu? Znači da se ipak testiralo. Ili su bacali grah ko će ići, a ko neće?
FK Sarajevo: Kovačević, Pidro, Oremuš, Rahmanović, Velkoski, Pejović, Đokanović, Šerbečić, Handžić, Dupovac, Tatar.
Velkoski
Protiv Želje igrala tri pozitivna a isto tako četiri igrača sa simptomima su igrala protiv Tc.
Možete se praviti mutavi koliko želite, činjenica je da krijete zaražene i igrate kao da nisu. Da nije bilo reprezentacije, ni za ove ne bi saznali a svima redom ste solili pamet, Veležu, Širokom, Želji i ostalima.
Isto važi za borac i vašeg brata vicu, rade što i vi.

Nisu mogli hodati zbog bolesti, ni jedan! A igrali bi sigurno.HordasOdMalena je napisao/la: ↑11 nov 2020, 12:45Objasni mi logiku da smo na derbiju sakrivali pozitivne igrače, eto, kao može nam se, a onda četiri dana poslije odemo u Tuzlu gdje nam brani treći golman i debituje junior. Zašto nismo onda poveli najjači sastav kad igramo sa zaraženim? Kovačeviću se za tri dana toliko pogoršalo stanje u odnosu na derbi, pa nije mogao igrati?
Kada se praviš upućen ispričaj nam ko vam kroji tim, hadžija ili vinko? Kako vinku na treninzima yebu mrtve, ahmetović, tinki vinki, velkoski, pidrini menadžeri?
Najuspješniji poltron u istoriji fk sarajevo.
-
- Kontakt:
Šta ste vi sve pisali za Željine igrače ka ih je napala korona , što bi igrači Sarajeva bili izuzetak ?HordasOdMalena je napisao/la: ↑11 nov 2020, 12:28Ne vjerujem šta pišeš. Postoji li mogućnost da su se zarazili, ili im je test bio pozitivan, tek nakon utakmice i derbija? Zašto u svemu tražiš neke zavjere?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Druže, šta pročitam na forumu, toliko sam upućen. Ne znam šta se dešava na treninzima, ali nemali broj puta nisi baš rekao istinu, pa ti nešto i ne vjerujem, al hajd.PravaRaja je napisao/la: ↑11 nov 2020, 12:52Nisu mogli hodati zbog bolesti, ni jedan! A igrali bi sigurno.HordasOdMalena je napisao/la: ↑11 nov 2020, 12:45Objasni mi logiku da smo na derbiju sakrivali pozitivne igrače, eto, kao može nam se, a onda četiri dana poslije odemo u Tuzlu gdje nam brani treći golman i debituje junior. Zašto nismo onda poveli najjači sastav kad igramo sa zaraženim? Kovačeviću se za tri dana toliko pogoršalo stanje u odnosu na derbi, pa nije mogao igrati?
Kada se praviš upućen ispričaj nam ko vam kroji tim, hadžija ili vinko? Kako vinku na treninzima yebu mrtve, ahmetović, tinki vinki, velkoski, pidrini menadžeri?
Tu sam te čekao, nisu mogli hodati. Krste nije mogao hodati, pa nije igrao. Slika od jučer sa treninga reprezentacije. Vidi ga, jedva stoji. Znači derbi mogao hodati, pa Tuzlu nije, pa reprezentaciju opet jeste. Sve u 5-6 dana.
Ogorcenost i toksicnost navijaca zeljkana prelazi u tesku patologiju. Ako znate nekog navijaca zelje koji ispoljava ovakve simptome kao ovih par na temi ovdje, pomozite im. Nekad razgovor moze puno toga rijesiti, cak i zivot spasiti.
Tim ljudima je sada sve crno, u svemu vide dusmane, sivilo, zavjeru, ne raduje ih vise nista u zivotu. Zapostavili su zene, djecu, posao, roditelje, imaju samo jednu opsesiju, a to je FK Sarajevo i dominacija istog.
Pustite koronu, ona se moze prebolovati, ove psihicke tegobe mogu unistiti zivot ovih jadnih ljudi, a sve dolazi iz nemoci i zeljkanove impotencije. Nije lako prihvatiti da vise nisi relevantan, a nekad si osvajao i nesto se pitao.
Zato, molim vas ljudi, nemojte zlostavljati navijace zeljkana! Pomozite im i ne ocekujte nista zauzvrat.
Tim ljudima je sada sve crno, u svemu vide dusmane, sivilo, zavjeru, ne raduje ih vise nista u zivotu. Zapostavili su zene, djecu, posao, roditelje, imaju samo jednu opsesiju, a to je FK Sarajevo i dominacija istog.
Pustite koronu, ona se moze prebolovati, ove psihicke tegobe mogu unistiti zivot ovih jadnih ljudi, a sve dolazi iz nemoci i zeljkanove impotencije. Nije lako prihvatiti da vise nisi relevantan, a nekad si osvajao i nesto se pitao.
Zato, molim vas ljudi, nemojte zlostavljati navijace zeljkana! Pomozite im i ne ocekujte nista zauzvrat.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Pogledajte sta je Begic, Pilav, pudlica Dzemidzic i kompanija uradila od Bilinog Polja, pocupali sav brending ostetivsi citav stadion..
STRUJU NISU PLATILI ZA NOCNE UTAKMICE A NI VODU KOJU SU KORISTILI.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
HordasOdMalena je napisao/la: ↑11 nov 2020, 13:00Druže, šta pročitam na forumu, toliko sam upućen. Ne znam šta se dešava na treninzima, ali nemali broj puta nisi baš rekao istinu, pa ti nešto i ne vjerujem, al hajd.PravaRaja je napisao/la: ↑11 nov 2020, 12:52Nisu mogli hodati zbog bolesti, ni jedan! A igrali bi sigurno.HordasOdMalena je napisao/la: ↑11 nov 2020, 12:45Objasni mi logiku da smo na derbiju sakrivali pozitivne igrače, eto, kao može nam se, a onda četiri dana poslije odemo u Tuzlu gdje nam brani treći golman i debituje junior. Zašto nismo onda poveli najjači sastav kad igramo sa zaraženim? Kovačeviću se za tri dana toliko pogoršalo stanje u odnosu na derbi, pa nije mogao igrati?
Tu sam te čekao, nisu mogli hodati. Krste nije mogao hodati, pa nije igrao. Slika od jučer sa treninga reprezentacije. Vidi ga, jedva stoji. Znači derbi mogao hodati, pa Tuzlu nije, pa reprezentaciju opet jeste. Sve u 5-6 dana.
Sam sebe yebeš u mozak. Utakmica sa Cityem bila u nedelju a postavljaš slike od juče. E svašta.
@Avenija, davno sam vam pisao, nego niste vjerovali. Oni ugovori zbog kojih vas tuže igrači koji nemaju ni po pola sata za Čelik, malo prošvrljajte ko ih je ovjeravao, pa ćete doći do nalogodavaca. Ništa se nije moglo bez amina saveza, prvo vašeg kantonalnog pa onda onog krovnog. Sa namjerom i iz koristi su vas zavalili u ponor, većinom zbog stadiona. Dok su oni milione uzimali na korištenju Bilinog Polja, isto koriste slično kao Grbavicu, džaba! Čak su vama i komunalije ostavljali i tovarili na vaš trošak.
Pitarska posla.
Kada smo već kod Pilava, u ponedeljak na utakmici borac Željo, pilav i z. misimović koji su došli navodno da prate Ziljkića, u društvu vice i 150 članova 'uprave' borca, uživaju u folkoru psovki, uvreda, gađanju raznim predmetima uposlenika i članova FK Željezničar. Šatro covid protokol, tuneli, pravila, aršini.
Zaboravio se pilav mali, zaboravio i da džogira na Vilsonovom u onom šuškavcu nsbih. Kratko mu pamćenje a bahatost i sila zamagljuju vid. Jednom spašen, vidjećemo za drugi put.
https://fkzeljeznicar.ba/saopstenje-fk- ... jeg/36928/
Zaboravio se pilav mali, zaboravio i da džogira na Vilsonovom u onom šuškavcu nsbih. Kratko mu pamćenje a bahatost i sila zamagljuju vid. Jednom spašen, vidjećemo za drugi put.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Između nedjelje i utorka je baš veliki period.

Pazi, ti smatraš da je igrao derbi pozitivan. Dakle, tada je imao blage simptome. Srijeda. U nedjelju on već nije mogao hodati, bio je haman na respiratorima, je li tako? Da bi onda u ponedjeljak (pretpostavljamo da nije došao u utorak i odmah obavio trening popodne) došao čime? Transportovali ga helikopterom, umotan i ograđen, zaražen i nikakav? Digla se država da bi došao Krste na okupljanje reprezentacije. I on dolazi pozitivan da zarazi čitavu ekipu, namjerno, pred historijsku utakmicu za prvo takmičenje ikad.
Razmisliš li prije nego što napišeš nešto ovakvo?
Bože sačuvaj.
Pa što nije igrao, reci nam?
Pa što nije igrao, reci nam?
Citam po topicu strumfova i simpatizera zelje, da su im svi krivi za njihovu situaciju, od pitara, saveza, vice, sudija..
Pitam se dokle vise i kako vas nije stid ?
Ko vam je kriv sto vas mladost i krupa slagiraju na Grbavici, sto vam mrtvi Bojac zabije 4 ..
Osim sam sebe Herojem proglasio , jer pobogu.. igrao je ritam zestok srijeda, subota..5 tekmi..vaauuuu
Kukaju za raspored a levati sami birali termin za derbi na kosevu.
8 eo punih godina se vade na kradje, savez, pitari nastimali ovo, pitari nastimali ono a u vitrini kobasica od brajlovima im brata.
Pitam se dokle vise i kako vas nije stid ?
Ko vam je kriv sto vas mladost i krupa slagiraju na Grbavici, sto vam mrtvi Bojac zabije 4 ..
Osim sam sebe Herojem proglasio , jer pobogu.. igrao je ritam zestok srijeda, subota..5 tekmi..vaauuuu
Kukaju za raspored a levati sami birali termin za derbi na kosevu.
8 eo punih godina se vade na kradje, savez, pitari nastimali ovo, pitari nastimali ono a u vitrini kobasica od brajlovima im brata.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Pa nije igrao jer je bio pozitivan ili u kontaktu sa nekim ko je pozitivan. Niko ne bježi od toga.
Problem je što ti tvrdiš da je igrao pozitivan utakmicu, što je suludo. I zašto je došao na okupljanje reprezentacije, ako je imao pozitivan test. Šta misliš? Pokušavam da ti objasnim, ako već ne shvataš. A ti na to sve pomalo šupački podbadaš. Možemo li normalno diskutovati, bez tih podyebavanja? Ti misliš jedno, ja drugo i kraj.
HordasOdMalena je napisao/la: ↑11 nov 2020, 13:57Pa nije igrao jer je bio pozitivan ili u kontaktu sa nekim ko je pozitivan. Niko ne bježi od toga.
Nije igrao jer je pozitivan. Hvala.
Inače si pozitivan na covid od četvrtka do nedelje, pa ozdraviš. Jao šta pišeš...
Admine?PravaRaja je napisao/la: ↑11 nov 2020, 13:38Kada smo već kod Pilava, u ponedeljak na utakmici borac Željo, pilav i z. misimović koji su došli navodno da prate Ziljkića, u društvu vice i 150 članova 'uprave' borca, uživaju u folkoru psovki, uvreda, gađanju raznim predmetima uposlenika i članova FK Željezničar. Šatro covid protokol, tuneli, pravila, aršini.
Gle sile hej...Smijes li mu sam prici dok trci i reci mu sve ovo?
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Pa što nije igrao kad već igramo sa zaraženim? Što znači, kad neko dobije pozitivan test izoluje se od ekipe i NE IGRA. Bože sačuvaj.PravaRaja je napisao/la: ↑11 nov 2020, 13:59HordasOdMalena je napisao/la: ↑11 nov 2020, 13:57Pa nije igrao jer je bio pozitivan ili u kontaktu sa nekim ko je pozitivan. Niko ne bježi od toga.
Nije igrao jer je pozitivan. Hvala.
Inače si pozitivan na covid od četvrtka do nedelje, pa ozdraviš. Jao šta pišeš...
Steven11 je napisao/la: ↑11 nov 2020, 13:59Admine?PravaRaja je napisao/la: ↑11 nov 2020, 13:38Kada smo već kod Pilava, u ponedeljak na utakmici borac Željo, pilav i z. misimović koji su došli navodno da prate Ziljkića, u društvu vice i 150 članova 'uprave' borca, uživaju u folkoru psovki, uvreda, gađanju raznim predmetima uposlenika i članova FK Željezničar. Šatro covid protokol, tuneli, pravila, aršini.
Gle sile hej...Smijes li mu sam prici dok trci i reci mu sve ovo?
Admine, kme kme, ovaj nas razvaljuje, reaguj.
Kakva nemoć. Mrtavi hladni pred svima pokazuju da su *******.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.