Dovesti igrača na polusezoni na posudbu do kraja sezone uz mogućnost otkupa ugovora ? Ne znam šta ti tu nije jasno...SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑10 nov 2020, 23:06Šta misliš, dovesti igrača na ugovor od mjesec i po? Ili ako mu daš na duže, opet ti na zimu treba pravi prvi špic. I šta onda? Plaćati nekog ko ne igra nikako? Nije ovo fantasy ni menager. Na zimu će se dovesti prvi špic, na ljeto debeli nabit nogom, i onda dovesti još jedan špic. Svaka druga opcija je glupost svemirskih razmjera.ajdohordas je napisao/la: ↑10 nov 2020, 22:51Mi napadača ne možemo čekati. Nama treba neko da dodje i da počne odmah igrati. Jer mi napadača nemamo, Handze je za termina, realno.
Na prvu, pada mi napamet Bekić Amer koji je naš i ne bi koštao puno. Ili na zimu ganjati neku posudbu do kraja sezone, ne znam šta i kako.
Ali mi plačemo za napadačem.
Išao sam na to da nam treba neka ubica u napadu a da će izbor biti dosta manji nego u ljetnom prijelaznom roku.
Osim ako Hadzija ne iskopa negdje nekog pa nas i Bog pogleda da ubodemo sa tim novim igračem.
Nit će sjediti na klupi nit ce se dzaba plaćati, ovisno od toga ko će se dovesti, ako bude posudba može se vratit u matični klub, ako bude valjao može ostat na posudbi možemo ga i otlupit. Čisto sumnjam da možemo tu bit na gubitku. A na klupi sjedit neće sigurno jer nama trebaju dva napadača.
Samo je fazon to što će sad na zimu izbor biti dosta manji nego ljeti..