Ma već gledam da će i ovo oko godina postati jedan dobar kliše i floskula. Ne kontam nikako ove ljude, kao da 50 ima, pa ne može potrčati, a ne 32, mlađi od Oremuša godinu. Krste isto ima 32, pa evo vidimo da može koristiti i to fino. Recimo, Milan vrati Ibrahimovića koji ima, pazi sad, 39. Čovjek i dalje ubija, što to onda ne bi mogao Komazec u ovoj žabokrečini od lige!?Napapijri je napisao/la: ↑10 nov 2020, 20:05Normalno da je nivo vise. Covjek ima 32 godine, a ovdje se pise kao da je pred starosnom penzijom. Ahmetovic nam je najvise doprinosio u 33-34 godini, a Komazec nije nista manji profesionalac od njega. Uz sve to, nije ni narocito sklon sitnim povredama.AlfredNobel je napisao/la: ↑10 nov 2020, 18:48Ja i sad vjerujem da je on nivo više u odnosu na sve napadače u ligi. Možda griješim, možda ne, ali tog sam mišljenja.
Izgleda da ću i ovo džaba objašnjavati, ali hajde, možda neko otvori. Okej mi je da neko nije za Komazeca naprimjer, kao što sam ja, ali se ne mora srrati vazda oko godina. Onda, sve istjerati ko ima 30+ ili 29, gurnuti djecu, pa mirna duša. Ne vjerujem kakve gluposti.
Evo samo nek mi neko navede jednog, dvojicu, trojicu, nebitno, koji su bolji od Komazeca?