FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

AlfredNobel
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la AlfredNobel » 10 nov 2020, 18:48

Ja i sad vjerujem da je on nivo više u odnosu na sve napadače u ligi. Možda griješim, možda ne, ali tog sam mišljenja.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 10 nov 2020, 19:03

slika

+ Salcin 🇧🇦🇧🇦
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Feridaga
Kontakt:

Post Postao/la Feridaga » 10 nov 2020, 19:04

Pišemo ovdje o Komazecu kao da je Ibra pa da u 36 da neki doprinos znacajniji.Ljudi moji ako cemo nekoga dovoditi dovesti mlađe igrace ovaj jeste iskusan ali kolko moze nakon ovih egzoticnih liga pokazati kod nas gdje je liga vjerovatno jača od ovih gdje je on zadnje vrijeme nastupao.Plus svaki put kada.se povezivao za povratak zavrsio je negdje.u tunguziji a puna.mu usta Sarajeva.

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 10 nov 2020, 19:05

skoroalen je napisao/la:
10 nov 2020, 18:22
Anex je napisao/la:
10 nov 2020, 18:12
Odmah sutra bi doveo Komazeca ako bi pristao na jednogodišnji ugovor,valjao bi nam u ovih 5 tekmi do pauze ,nedaj bože još jednog kiksa zbog nedostatka napadača ispalo bi duplo skuplje
Ne bi ga mogao registrovat do pauze, jer je bio pod ugovorom do isteka transfer roka u našoj ligi.
Mislio sam da je bio slobodan,jbg

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 10 nov 2020, 19:06

Fajica ovi par tekmi ?

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 10 nov 2020, 19:08

Feridaga je napisao/la:
10 nov 2020, 19:04
Pišemo ovdje o Komazecu kao da je Ibra pa da u 36 da neki doprinos znacajniji.Ljudi moji ako cemo nekoga dovoditi dovesti mlađe igrace ovaj jeste iskusan ali kolko moze nakon ovih egzoticnih liga pokazati kod nas gdje je liga vjerovatno jača od ovih gdje je on zadnje vrijeme nastupao.Plus svaki put kada.se povezivao za povratak zavrsio je negdje.u tunguziji a puna.mu usta Sarajeva.
Da smo ga imali umjesto Handzica imali bi više bodova protiv MDK i cigana a samim tim i titula bi vec sada bila na dohvat ruke ali sad je sve svakako trla baba lan...

Toljaga
Kontakt:

Post Postao/la Toljaga » 10 nov 2020, 19:16

Jel ocerano celavo majmunce? Sta se jos ceka

Toljaga
Kontakt:

Post Postao/la Toljaga » 10 nov 2020, 19:18

Napapijri je napisao/la:
10 nov 2020, 12:35
Hajde, Nikola, molim te! @Tobe, mozes li zavrsiti Komazecu da se u maticnoj knjizi rodjenih vodi za opcinu Kakanj, pa da nam ga Hadzija dovede :D :D
Dalo bi se srediti ali onda ce mu cijena skociti za 200%

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 10 nov 2020, 19:25

Nikog ne dovoditi nego se zalijetati ko sivonje. Ostalo je jos "samo" 5 kola do polusezone a mozda se odigra i manje.
Kad smo pogurali 14 kola možemo vala i ovih par, pa onda na zimu dovesti jedno jako ime u vrh napada da reseta mreze.

A Hadžiju dobro preispitati gdje mu je pamet bila kad jos ljetos nije doveo napadaca.
Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 10 nov 2020, 19:26, ukupno mijenjano 2 puta.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 10 nov 2020, 19:25

Feridaga je napisao/la:
Prva stvar, čovjek ima 32, nemoj lupati.

Druga stvar, kakve veze godine imaju s hitnim rješenjem? Nema 40 godina, već 32, nije metuzalem. Uostalom, Ahmet ima 35, pa je bio odličan do ove sezone, kad ga je stalo. Imaš i primjer Wagnera s 45..
Naravno da se trebaju gledati mlađi igrači, koji su profitabilni za dalje, ali kao što rekoh, napravio bih iznimku. Stvorilo se neko mišljenje da ako igrač napuni 30, on odmah ne može meda i treba ih sve pošutati kad dođu do te cifre godina. Tako je bilo i s Oremušom, koji ima 33, pa među pet najboljih u ekipi.

Treća stvar, nije naša liga jača ni od jedne lige u kojoj je on ikad igrao. Mogao je on još gledati ka boljim timovima i boljoj karijeri, ali izgleda da se davno zadovoljio učinjenim i onda odlazio po tim destinacijama samo da uzima bruku love.
To za raniji povratak kod nas je sve upitno, zato što ne znamo iz prve ruke. Treba bruku stvari da se poklopi da igrač dođe. Možda nije ni imao našu ponudu, možda ga nije zadovoljila, možda je imao bolju, možda stvarno nije htio nazad, ko zna.

Na kraju, može biti i da nije u nekom kondicionom stanju, ne znam traje li liga kod njih tamo, kako šta. Ali, i bez toga, sigurno da bi mogao uletiti i dobro to iznijeti do zime, a onda odraditi full pripreme s ekipom i Jeleškovićem.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 10 nov 2020, 19:27

A sto se napada Hadzija konkretno? Sto nije doveo napadaca? Pa ispade dobro sto nismo doveli onog Crnogorca. A usli smo u sezonu sa dva napadaca, sto je dovoljno za nas sistem.
Jes da bi svako volio da se doveo top napadac a Handzicu pokazala noga...ali nije se moglo sve pokriti parama. Zato je i Crnogorac otpao...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 10 nov 2020, 19:44

Moze Komazec dati ruke, to je sigurno. E sad koliko je on dugorocno rjesenje, ne znam. Ono sto znam je, da i ako mu se ponudi ugovor, nesmije biti kraci od 1,5 godine, jer dosta smo dizali formu igracima koji odu nakon pola sezone!
U novi boj ...

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 10 nov 2020, 19:47

Ja bih Komazeca odmah doveo, on je zvijer za ovu ligu da jednom nogom. Kako je lagano davao golove, a mogu misliti uz ovaj vezni red i krila. Pusti snovi samo.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 10 nov 2020, 20:04

AlfredNobel je napisao/la:
10 nov 2020, 19:25
Feridaga je napisao/la:
Prva stvar, čovjek ima 32, nemoj lupati.

Druga stvar, kakve veze godine imaju s hitnim rješenjem? Nema 40 godina, već 32, nije metuzalem. Uostalom, Ahmet ima 35, pa je bio odličan do ove sezone, kad ga je stalo. Imaš i primjer Wagnera s 45..
Naravno da se trebaju gledati mlađi igrači, koji su profitabilni za dalje, ali kao što rekoh, napravio bih iznimku. Stvorilo se neko mišljenje da ako igrač napuni 30, on odmah ne može meda i treba ih sve pošutati kad dođu do te cifre godina. Tako je bilo i s Oremušom, koji ima 33, pa među pet najboljih u ekipi.

Treća stvar, nije naša liga jača ni od jedne lige u kojoj je on ikad igrao. Mogao je on još gledati ka boljim timovima i boljoj karijeri, ali izgleda da se davno zadovoljio učinjenim i onda odlazio po tim destinacijama samo da uzima bruku love.
To za raniji povratak kod nas je sve upitno, zato što ne znamo iz prve ruke. Treba bruku stvari da se poklopi da igrač dođe. Možda nije ni imao našu ponudu, možda ga nije zadovoljila, možda je imao bolju, možda stvarno nije htio nazad, ko zna.

Na kraju, može biti i da nije u nekom kondicionom stanju, ne znam traje li liga kod njih tamo, kako šta. Ali, i bez toga, sigurno da bi mogao uletiti i dobro to iznijeti do zime, a onda odraditi full pripreme s ekipom i Jeleškovićem.
I da ja jos dodam, misljenja sam da stvarno ima zelju vratiti se nazad. Ako se neko sjeca, a jednom sma vec to pisao na forumu pa su neki i potvrdili, da je prije 2-3 godine kada je bio na odmoru dosao na jednu utakmicu Sarajeva, negdje smo u gostima igrali dal Bijeljina, ne sjecam se, lik dosao stajao iza neke mreze iz gola i slavio pogodak Sarajeva. Mislim da bi on bio ekstra rjesenje za nas sad kad smo u manjku napadaca.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

hamsik
Kontakt:

Post Postao/la hamsik » 10 nov 2020, 20:04

Ljudi nama treba neko mladji i kvalitetan ako ćemo starohane dovoditi onda promjeniti naziv u dom penizonera!! Vi hoćete Ligu evrope a da vam lik od 32 igra u napadau haloo. Pa onda Krpić hahaha... Onda bi bilo ko za Harisa i Ahmeta lośe odigra ee truba isto ko za Sušića.Poštujem Vas ali...
FKS

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 10 nov 2020, 20:05

AlfredNobel je napisao/la:
10 nov 2020, 18:48
Ja i sad vjerujem da je on nivo više u odnosu na sve napadače u ligi. Možda griješim, možda ne, ali tog sam mišljenja.
Normalno da je nivo vise. Covjek ima 32 godine, a ovdje se pise kao da je pred starosnom penzijom. Ahmetovic nam je najvise doprinosio u 33-34 godini, a Komazec nije nista manji profesionalac od njega. Uz sve to, nije ni narocito sklon sitnim povredama.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 10 nov 2020, 20:09

hamsik je napisao/la:
10 nov 2020, 20:04
Ljudi nama treba neko mladji i kvalitetan ako ćemo starohane dovoditi onda promjeniti naziv u dom penizonera!! Vi hoćete Ligu evrope a da vam lik od 32 igra u napadau haloo. Pa onda Krpić hahaha... Onda bi bilo ko za Harisa i Ahmeta lośe odigra ee truba isto ko za Sušića.Poštujem Vas ali...
Pa daj iz akademije, koji ce nam kuraac ak nikoga necemo promovisat u prvi tim.. vidis da nema neke Bog zna kvalitete zato sam za dolazak Komazeca. Ja bi najavise volio da dodje Hadzic Nedim, ali cim to ime spomenes pola forumasa skoci pritisak... Ev prosvjetli me koga cemo?
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 10 nov 2020, 20:10

ElCartel11 je napisao/la:
10 nov 2020, 18:06
Zasto bi doveli slabijeg golmana? Dajem primjer da ode Kovacevic za 500k€ (a sanse su da ode za vise realno). Dovedes jednog golmana kao Delac sto je bio. Eto nek bude i kapitalac mi mu ponudimo godisnju platu 100k€ sto znaci, da smo opet u plusu.

Zar nije bolje imati Kovacevica 2-3 godine i ustedjeti 200-300 k€ i prodati ga ond za 500 k€., a za 2-3 godine stasat ce neko recimo Dizdarevic ili Sahinovic, a ta dvojica imaju 18 i 10 utakmica u U15-U19 BiH. Treba nam pospremanje do 30.06. 2021 g.,a trebalo bi krenuti od zimskog prelaznog roka.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Feridaga
Kontakt:

Post Postao/la Feridaga » 10 nov 2020, 20:11

Niko nije rekao da nebi volio da dodje Komazec da izgura do kraja sezone ,nikako kao neko rijesenje za ubuduće.

hamsik
Kontakt:

Post Postao/la hamsik » 10 nov 2020, 20:13

Zagor je napisao/la:
10 nov 2020, 20:09
hamsik je napisao/la:
10 nov 2020, 20:04
Pa daj iz akademije, koji ce nam kuraac ak nikoga necemo promovisat u prvi tim.. vidis da nema neke Bog zna kvalitete zato sam za dolazak Komazeca. Ja bi najavise volio da dodje Hadzic Nedim, ali cim to ime spomenes pola forumasa skoci pritisak... Ev prosvjetli me koga cemo?
Možeš dovesti iz naše lige npr malog Suareza ili nekog afrikanca ali nemoj "starohane" mi trebamo biti dinamo znači dovoditi prosjek 23-25 god i prodavati.Razumijem vas ali mi nismo Real da skupljamo stare igrače...
FKS

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.