Stvarno su mi iritantni placljivci na svakoj temi koji se po 10+ puta u toku jednog dana ponavljaju i cmizdre kao male bebice...kako vam ne dosadi?! Idite zabavite se necim korisnim.
Meni je reprezentacija UVIJEK bila na prvom mjestu ali moram priznati i da sam simpatizer Sarajeva...ono, volim pogledati, pogotovo kad u Europi igraju..ali da cu plakati, histerisati ili ne daj Boze psovati zbog poraza - nikad...nije vrijedno toga, postoji nesto mnogo bitnije u zivotu za sto treba vezati svoje srce...itd..
...pa evo da i tako ovdje nastupim, kao navijac reprezentacije i simpatizer Sarajeva:
Kriviti PLBiH za strmoglav pad reprezentacije je krajnje neutemeljeno, nebulozno i bezobrazno. Pomislio bi covjek da je od SP2014 u svakoj utakmici reprezentacije igralo po 5,6 premijerligasa a cinjenica je da nije igrao niti 1...niti 1...do Sarica koji opet nista kriv nije bio niti najlosiji na terenu.
Jedini koji se u zadnje vrijeme silom prilika isforsirao jeste Cipetic i to je promasaj za onako bitnu utakmicu...i opet nije kriva PLBiH nego onaj ko ga je isforsirao u tako bitnoj utakmici.
...
Sto se tice Rahmanovica, davno sam pisao da je on mozda jedini igrac iz nase Premijer lige koji je u posljednih 10 godina zaista zasluzio poziv. Cak smatram da u nekim opcijama moze biti od koristi, pogotovo sto nemamo druge 10-ke izuzev Hajradinovica...ne bih da se ponavljam zasto tako mislim. Ako moze Milosevic recimo, moze i Rahmanović.
Rahmanovic je zasluzeno dobio poziv...ima priliku da pokaze moze li biti od koristi ili je ipak beskoristan - na njemu je.
A ovi vatreni navijaci koji forsiraju igrace iz PLBiH...pa naravno da pretjeruju i da su nerealni...1 medju 23 je vise nego ok...eventualno dva u nekim ludim i izvanrednim okolnostima. PLBiH polahko napreduje ali jos uvijek nedovoljno da bi bitnije uticala na kvalitet A-reprezentacije i to je cinjenica s kojom se cim prije trebaju pomiriti.
Mislim bezveze mi je ta prica s obije strane "dijaspora vs. PLBiH" i stvarno je zamorno za citati. Mrsko mi bilo sta vise i napisati iako sam imao namjeru...svakako ce se pogresno protumačiti. Pa eto, bolje da ostanem nedorecen.

Ako igdje nema razumijevanja, onda je to ovdje na Forumu.