Anel Ahmedhodžić
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Anel Ahmedhodžić
ima ovakih u BHPL kolko hoces ...

"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Ovi što kažu da ima i Anelove greške, objasnite šta je to on tačno uradio pogrešno.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Anelu zamjeram što je očito zanemario oca i sluša svog lorda Rosenberga.
Mirso je ovo nagovještavao već duži period. I zašto se nije na vrijeme javio savezu ili Bajeviću?
Izdrži Mirso legendo!
Mirso je ovo nagovještavao već duži period. I zašto se nije na vrijeme javio savezu ili Bajeviću?
Izdrži Mirso legendo!
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
-
- Kontakt:
Sto komunicira preko drustveni mreza/instagrama, a ne direktno sa savezom. Mora biti profesionalan i nestavljat se u situaciju da ga dusmani ovako satiru, a jedva mu to cekaju, i dici telefon Misimovica/saveza, nekog yebenog team menadzere i reci ovako je, to je, neda mi Malme. Cao.. Anel jos ne zna s kakvim ljudima ima posla, ali evo saznao je donekle..
Pa ako hoce kasnije baci se na insta i napisi naknadno saopstenje/poruku. To mu jedino zamjeram u ovome..
Hvala njemu sto je izabrao nas, preponosan sam na tu cinjenicu i veoma mi je drago. DaBogda odigrao 100 utakmicu za A repku, ali mora shvatiti da su lesinari svugdje oko njega. A to nije bio slucaj dok je nosio dres Svedske gdje vlada ipak profesionalizam.
E sad druga je stvar, ako su iz Malmea javili reprezentativcima tek jucer nekada da ne mogu ici, onda po meni nije njegova krivica, jer nije stigao hajmo reci, a saopstenje iz saveza je napisano dosta rano. Ali ako su im dali do znanja vec nakon sto je Christiansen se testiro pozitivnim i da je znao da mu nece dati da ide, morao je odma to javiti tokom narednog dana Misimovicu ili kome vec..
S tim receno, 90 % greske snosi uhljubi kvazi novinari i kriminalno politicka organizija zvana NFSBIH.
Zadnja izmjena: ReX, dana/u 10 nov 2020, 13:20, ukupno mijenjano 2 puta.
@igrajlopte 🐦
-
- Kontakt:
To je moderna konverzejšn u sveNskaja republik. Ako puno pisati protif ahmet hodjic, doceti nkegov babo s pistolj na pragu
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Možda ne zna broj, mail ili proceduru na koji se način treba javiti, ipak je bio tu samo jednom. Mi čak i ne znamo kad je bio krajnji rok da se jave igrači koji ne mogu doći, savez je reagovao po pisanju ovog portala a ne po Anelovom postupku.Sindikat12 je napisao/la: ↑10 nov 2020, 13:14To sto nije javio savez da nece doci, nije regularno preko Instagram storyja.
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Ništa me ne bi začudilo. Al' ja mislim da treba koga iz ovih amaterskih klubova zvat, oni će igrat srcem, a i nema troškova putovanjaDrape je napisao/la: ↑10 nov 2020, 13:19Možda ne zna broj, mail ili proceduru na koji se način treba javiti, ipak je bio tu samo jednom. Mi čak i ne znamo kad je bio krajnji rok da se jave igrači koji ne mogu doći, savez je reagovao po pisanju ovog portala a ne po Anelovom postupku.Sindikat12 je napisao/la: ↑10 nov 2020, 13:14To sto nije javio savez da nece doci, nije regularno preko Instagram storyja.

Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
https://mfitv.com/malmo-defender-anel-a ... rs-father/
Mirso želio da mali od u Chelsea ali je Rosenberg blokirao transfer.
https://www.expressen.se/kvallsposten/s ... forklarat/
Malmo rekao savezu da ne dolazi zbog povrede.

Mirso želio da mali od u Chelsea ali je Rosenberg blokirao transfer.
https://www.expressen.se/kvallsposten/s ... forklarat/
Malmo rekao savezu da ne dolazi zbog povrede.

⚜️~⚜️~⚜️
Pravo pitanje je zašto savez nema nikakvog kontakta sa igračima, čak i kad osvoji titulu pa da mu se čestita. Valjda bi trebao neko da nazove sve igrače prije poziva.
Ma jasno je da mali mulja. Babo mu jos prije nekoliko dana govorio da se nece odazvati. 

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
-
- Kontakt:
Obrisati temu inmidijetli !
- Chapman1886
- Kontakt:
Ma sta njih interesuje titula u Svedskoj, ali zato kada Hajrovic osvoji tamo neki kup Hrvatske onda je tu clanak. Samo jedan primjer momak osvojio titulu a na Klixu clanak "Ahmedhodzic uz hit Halida proslavio titulu" i snimak iz Adijevog auta.

Sportski direktor Daniel Andersson je bio u kontaktu sa bosanskim savezom i saopstio zasto Anela nece biti. Tako da, treba se stavit tacka na ovo sve. Ocigledno da je savez imao drugacija namjere sa onim saopstenjem, i sam tekst je katastrofalan i patetican. Da ne kazem placenicki/politicki.. Nije se morao pisati jer ocigledno je bilo samo vremena kada ce predstavnici Malmea saopstiti savez. Ali opet covjek se ne moze da ne upita gdje ovdje yebena komunikacija sa Misimovicem, savezom, jer moguce da nemaju neku liniju izmedju igraca i strucnog staba etc.
Anel ce biti dugo, dugo uz reprezentaciju i cekaju ga mnogi jos nastupi. Hejteri mu ga mogu samo cuclati!

Btw, ja da sam ovdje admin zabranio bi da se spominje vise njegov otac u bilo kakvim diskusijama.

@igrajlopte 🐦
-
- Kontakt:
Ja da sam admin obrisao bi ovu temu 
Obrisati nego sta, pizdun ne zasluzuje da mu se ime spominje.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Zato sto je iznio istinu da menadzer mu i on planiraju da izbjegne ovo okupljanje?
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
-
- Kontakt:
'oce dijaZpora da uvede sistem Sjeverne Koreje

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.