Poslaću ti alaciousa.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ispravka... Ajnadžić je prethodnu kampanju bazirao između ostalog na stadion,četiri godine nije qurcem mrdnuo pa pred ove izbore počeo da šupljira i šalje predugovore vidjeli smo kakve.
ElCartel11 je napisao/la: ↑10 nov 2020, 16:27Za ligu nam je potreban samo napadac kapitalac (da osvojimo ligu u miru jer evo i sad bez napadaca citavu sezonu odlično igramo u ligi ali sa napadacem bice to jos bolje i lakse).
Za Evropu trebamo malo vise. Znaci osim tog napadaca kapitalca, potreban je golman 25+ godina sa iskustvom.
Onda stoper, da kažem bolje stopercina kapitalac, da odbrana dobije novu dimenziju sa njim i Milicevicem.
Oremus je na beku ekstra dovesti jednog desnog beka kao backup, Hodzica protjerati iz zemlje.
Na lijevog beka takodje potraziti pojacanje ali ta pozicija je na zadnjem mjestu po prioriteti, jer imamo Pidru koji igra solidno i Islamovica koji je ta zamjena.
Na zimu bih prodao Kovacevica i Tatara. Dostigli su svoj vrhunac u ovoj ligi i na zimu je idealna prilika, da ih prodamo i novac usmjerimo na potrebna pojacanja. Ali nikako nesmijemo dozvoliti, da nas napusti pored njih 2 jos ko iz prve ekipe (Rahman, Milicevic...) jer bi to onda previse igraca bilo i pitanje je kako bi se uklopili i poslozili.
Pored ovih pojacanja koje sam naveo, da dodam jos normalno, da ako Tatar ode, da se dovede zamjena na njegovo mjesto.
Ne bi ga mogao registrovat do pauze, jer je bio pod ugovorom do isteka transfer roka u našoj ligi.
Nisam ni ja, također, za vraćanje igrača i to ovih s 30+, ali bih napravio iznimku i da se pitam iste sekunde poslao ponudu Komazecu da se vrati. Dobar je on igrač i sad, za našu ligu i više nego dobar centarfor. Ponuditi mu ugovor na godinu, vidjeti kako će se pokazati, pa produžiti po mogućnosti. Jedan od igrača koje pravo gotivim, a isto tako i on FKS. Ne sumnjam da bi odmah prihvatio našu ponudu kad bi je dobio.
Meni bi bio on sasvim ok izbor, ali ima strane papire pa mi i nije toliko primamljiv, ipak ako se dovodi stranac treba da bude neki igrac koji je iznad nivoa nase ligeAlfredNobel je napisao/la: ↑10 nov 2020, 18:38Nisam ni ja, također, za vraćanje igrača i to ovih s 30+, ali bih napravio iznimku i da se pitam iste sekunde poslao ponudu Komazecu da se vrati. Dobar je on igrač i sad, za našu ligu i više nego dobar centarfor. Ponuditi mu ugovor na godinu, vidjeti kako će se pokazati, pa produžiti po mogućnosti. Jedan od igrača koje pravo gotivim, a isto tako i on FKS. Ne sumnjam da bi odmah prihvatio našu ponudu kad bi je dobio.![]()
Trenutno korisnika/ca: ebi46, miguelramos, misstianopenaldo i 28 gostiju.