Amar Rahmanović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Amar Rahmanović
Količina i kombinacija tehnike, visine i testosterona koje posjeduje Rahmanović se nikad nije pojavila u reprezentaciji, jednom kad zaigra ovi što ga najviše pljuju više neće moći zamisliti sastav bez njeg.
Sad sam tebe prijavio, a u budućnosti ćemo vidjeti šta će biti s tvojim komentarima hvala lpbelosevic28 je napisao/la: ↑10 nov 2020, 12:23"Ljudi" bez identiteta, gradjani drugog reda, i lazne patriJote.
HariZa kad zavrsis s pranjem guzova, napisi neke post über tema.
- feniksptica
- Kontakt:
Otiso si iz Bosne napustio sve, izgubio bitku za bolje sutra odusto. Koji kuuurac moj sad sebi dajes za pravo kad si ispo pickica da pises nesto. TI nisi mogo se borit za nista u Bosni a redovno je sad pljujes majmune i podcjenjujes i kao znas nesto vise i pametniji si od onoga sto je u Bosni. Izabro si drugu drzavu za zivot. Uzmi tu drzavu koju si izabro za sve u zivotu. I za kulturu i za sport i sve
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Nikad mi neće biti jasno ljudi koje žive u dijaspori, koji navijaju za reprezentaciju BiH i diče se po tim zemljama gdje žive Bosnom i patriotizmom nekim, a u isto vrijeme omalovažavaju ligu BiH i rugaju se istoj, a znam takvih dosta, a zaboravljaju da je iz PL lige došao jedan Edin Džeko. Ima tu još igrača, da ne nabrajam, a čine ili su činili okosnicu reprezentacije.
Kako objasniti taj mentalni sklop!?
Sta nije jasno tu. Pa taj Dzeko je jedini bio u prvi jedanest protiv Argentine na SPu a da je dosao iz PLBiH. Tada si imao koliko toliko uspjeha. SP14, 13. na fifinoj listi itd.Stroj1946 je napisao/la: ↑10 nov 2020, 16:21Nikad mi neće biti jasno ljudi koje žive u dijaspori, koji navijaju za reprezentaciju BiH i diče se po tim zemljama gdje žive Bosnom i patriotizmom nekim, a u isto vrijeme omalovažavaju ligu BiH i rugaju se istoj, a znam takvih dosta, a zaboravljaju da je iz PL lige došao jedan Edin Džeko. Ima tu još igrača, da ne nabrajam, a čine ili su činili okosnicu reprezentacije.
Sad je okosnica repke PLBiH. Protiv S. Irske je bilo mozda tri igraca iz vana. Ostalo je PLBiH il krenulo iz PLBiH. Rezultat poznat.
Sumnjam da bi neko se rugao ligi da ista ima uspjeha. Problem je sto pojedinci te igrace dizu a oni to nisu kvalitetom zasluzili. I onda nije cudno da druga strana to ismijava. Da je kvalitetna nebi bila uz Gibraltar, Estoniju itd. Liga koja nikad nije igrala EL. Sumnjam da bi neko se rugao ligi da ista izbaci svake godine kvalitetne igrace i da iz vana kupis samo najbolje. A ne da se spominju Vrancici, Dilaveri i ostali osrednji igraci.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- feniksptica
- Kontakt:
Covjek bi reko to je bila neka top ekipa posle rata. Jednom otisli na prvenstvo ukupno za 25 godina. Velika razlika izmedju tih igraca i igraca iz PLBiH inace..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Koji kaže da sam pobjegao i mrzim svoju zemlju jer sam deloziran? Kako možeš mrziti svoje ljude objasni mi to? Ne valjaju tebe dijaspora, ne valjaju tebe Sandzaklje, Srbe i Hrvate ko tebe valjaju? Kako moze jedna osoba tolko mrziti? Za razliku od tebe, pomažem ja svom narodu iz siromaštva iako sam iz dijaspore. Ja necu nikada vas pojedini mrziti koliko vi nas mrzite...feniksptica je napisao/la: ↑10 nov 2020, 16:21Otiso si iz Bosne napustio sve, izgubio bitku za bolje sutra odusto. Koji kuuurac moj sad sebi dajes za pravo kad si ispo pickica da pises nesto. TI nisi mogo se borit za nista u Bosni a redovno je sad pljujes majmune i podcjenjujes i kao znas nesto vise i pametniji si od onoga sto je u Bosni. Izabro si drugu drzavu za zivot. Uzmi tu drzavu koju si izabro za sve u zivotu. I za kulturu i za sport i sve
- feniksptica
- Kontakt:
Ja sam bio tu. pa sam bio vani pa sam opet tu i znam sta pricam. Sutra cu mozda opet otic i necu nista rec za Bosnu. Ima ko je tu i ko treba pricat. Mogu doc i ostavit neki paru ko sto kazes malo pogurat i to je to. Ti imas problem u smislu da sebe smatras pametnijim i vise vrijednim jer si vani i smatras da je sve bolje jer je vani.
AL nit sam ikog citiro nit sam se odnosio na jednog. Napiso sam pa nek se pronadje onaj koji treba, i pronaso se
AL nit sam ikog citiro nit sam se odnosio na jednog. Napiso sam pa nek se pronadje onaj koji treba, i pronaso se
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Harise je napisao/la: ↑10 nov 2020, 16:19Sad sam tebe prijavio, a u budućnosti ćemo vidjeti šta će biti s tvojim komentarima hvala lpbelosevic28 je napisao/la: ↑10 nov 2020, 12:23"Ljudi" bez identiteta, gradjani drugog reda, i lazne patriJote.
HariZa kad zavrsis s pranjem guzova, napisi neke post über tema.
Uzet cu advokat zbog prijetnje. Vi ste poznata kao radikalni jer imati krizu ajdentiti...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Generacija koja je otisla na sp14 i igrala baraz12 se vise nikad nece ponoviti. S tim nema veze ni dijaspora ni liga.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
-
- Kontakt:
Upravo, momak je predominantan u ligi, samo se nadam da nece padati k'o curica jer mi je bas neobicno da neko ko se moze pohrvati sa svim igracima u ligi voli da "prodaje" sudijama kontakt
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
- feniksptica
- Kontakt:
Vracaj nam igrace iz dijaspore da nas vrate na slavne staze nase..da se docepamo tog baraza majku mu njegovu
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Pa evo napiso ti je feniks. A koliko to igraca koji su iz dijaspore, je igralo u top evropskim klubovima u zadnjih 10 godina? Mozda 3,4 u vrh glave, neki su igrali u jakim ligama, ali ne u top klubovima u tim ligama, eto razlike. Vi kako predstavljate te igrace iz dijaspore, ispade da igraju u Realu, Bayernu ili Juventusu, a ne ko da su igrali ili igraju u prosjecnim klubovima u svojim ligama. Kakve su uslove imali da uspiju, realno je to malo, za razliku od igraca koji dolaze iz PL BiH.Maestro je napisao/la: ↑10 nov 2020, 16:30Sta nije jasno tu. Pa taj Dzeko je jedini bio u prvi jedanest protiv Argentine na SPu a da je dosao iz PLBiH. Tada si imao koliko toliko uspjeha. SP14, 13. na fifinoj listi itd.Stroj1946 je napisao/la: ↑10 nov 2020, 16:21Nikad mi neće biti jasno ljudi koje žive u dijaspori, koji navijaju za reprezentaciju BiH i diče se po tim zemljama gdje žive Bosnom i patriotizmom nekim, a u isto vrijeme omalovažavaju ligu BiH i rugaju se istoj, a znam takvih dosta, a zaboravljaju da je iz PL lige došao jedan Edin Džeko. Ima tu još igrača, da ne nabrajam, a čine ili su činili okosnicu reprezentacije.
Sad je okosnica repke PLBiH. Protiv S. Irske je bilo mozda tri igraca iz vana. Ostalo je PLBiH il krenulo iz PLBiH. Rezultat poznat.
Sumnjam da bi neko se rugao ligi da ista ima uspjeha. Problem je sto pojedinci te igrace dizu a oni to nisu kvalitetom zasluzili. I onda nije cudno da druga strana to ismijava. Da je kvalitetna nebi bila uz Gibraltar, Estoniju itd. Liga koja nikad nije igrala EL. Sumnjam da bi neko se rugao ligi da ista izbaci svake godine kvalitetne igrace i da iz vana kupis samo najbolje. A ne da se spominju Vrancici, Dilaveri i ostali osrednji igraci.
Aferim,ono je bila nasa zlatna generacije,jos dugo cemo cekati onakvu generaciju
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Aha ti stvarno misliš, da ja mislim da sam pametnji od tebe? Pa mi objasni zašto mislim da sam pametnije nego što mi umjesto toga donosite dokaz? Zahvalan sam na svemu što imam i nikada neću mrziti svoj narod i nikada se neću osjećati kao da sam nešto bolji ili inteligentniji od nekoga drugog. Ti si ispo skros nepismen sa svojim obrazloženjem. jer to pokazuje samo tvoje isprobane. Pa razvijaš samo više kompleksa. Za razliku od tebe, mene ne mrze samo ljudi poput vas, već i ljudi iz inostranstva, jer sam u u unutrašnjosti. Mrzit ćeš me gdje god idem, ali tvoja me mržnja čini jačim jer me Bog čini jačim dok vjerujem u njega.feniksptica je napisao/la: ↑10 nov 2020, 16:36Ja sam bio tu. pa sam bio vani pa sam opet tu i znam sta pricam. Sutra cu mozda opet otic i necu nista rec za Bosnu. Ima ko je tu i ko treba pricat. Mogu doc i ostavit neki paru ko sto kazes malo pogurat i to je to. Ti imas problem u smislu da sebe smatras pametnijim i vise vrijednim jer si vani i smatras da je sve bolje jer je vani.

Rahmanović je takođe dijasporac i recite mu da je slabaš jer je pobjegao iz Bosnefeniksptica je napisao/la: ↑10 nov 2020, 16:45Vracaj nam igrace iz dijaspore da nas vrate na slavne staze nase..da se docepamo tog baraza majku mu njegovu

- feniksptica
- Kontakt:
Nikad nijedan nije od njih pljuno po ovoj ligi nikad. Tu je razlika izmedju njih i tebe. Nit te mrzim nit te znam nit me zaboli da trosim vise vrijeme na tebe..al samo znaj branim svoju ligu koju pratim i koju volim i to je to, sva prica se tu zavrsava. Haris ili Hans svejedno je ko je napada, napada je..Ni ja ne vrijedam ligu drzave u kojoj si
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Harise je napisao/la: ↑10 nov 2020, 16:52Aha ti stvarno misliš, da ja mislim da sam pametnji od tebe? Pa mi objasni zašto mislim da sam pametnije nego što mi umjesto toga donosite dokaz? Zahvalan sam na svemu što imam i nikada neću mrziti svoj narod i nikada se neću osjećati kao da sam nešto bolji ili inteligentniji od nekoga drugog. Ti si ispo skros nepismen sa svojim obrazloženjem. jer to pokazuje samo tvoje isprobane. Pa razvijaš samo više kompleksa. Za razliku od tebe, mene ne mrze samo ljudi poput vas, već i ljudi iz inostranstva, jer sam u u unutrašnjosti. Mrzit ćeš me gdje god idem, ali tvoja me mržnja čini jačim jer me Bog čini jačim dok vjerujem u njega.feniksptica je napisao/la: ↑10 nov 2020, 16:36Ja sam bio tu. pa sam bio vani pa sam opet tu i znam sta pricam. Sutra cu mozda opet otic i necu nista rec za Bosnu. Ima ko je tu i ko treba pricat. Mogu doc i ostavit neki paru ko sto kazes malo pogurat i to je to. Ti imas problem u smislu da sebe smatras pametnijim i vise vrijednim jer si vani i smatras da je sve bolje jer je vani.
AL nit sam ikog citiro nit sam se odnosio na jednog. Napiso sam pa nek se pronadje onaj koji treba, i pronaso se![]()
Ovde si mu bas spustio hahahahahahahahahahahahahahahahaha
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Ti nisi ozbilnja osoba za raspravu! Prvo vrijeđaš svi ljudi iz dijaspore i sada se osjećaš bolje samo zato što si osto u BiH. Drugo Ibišević je nas doveo na Svjetski Prvenstvo, vrijeđaj ga jer je pobjegao, Vrijeđaj Spahića, Mujdža, Misimovića, Salihovića, Pjanića i svi Legende iz naše drzave sto su kukavice jer su izbegli od rata. Oni su na kraju vama pojedinica više dali nego što ste ce te ikada neki lopove iz naše drzave dobiti! Treca stvar vrijeđaj Njemacku, Svicarsku, Ausrijsku ligu idt. Boli me briga nije to moja drzava niti moja liga. Jendog dana cu se vratit u svoju drzavu uz razliku prema tebe necu mrziti svoj narod!feniksptica je napisao/la: ↑10 nov 2020, 17:02Nikad nijedan nije od njih pljuno po ovoj ligi nikad. Tu je razlika izmedju njih i tebe. Nit te mrzim nit te znam nit me zaboli da trosim vise vrijeme na tebe..al samo znaj branim svoju ligu koju pratim i koju volim i to je to, sva prica se tu zavrsava. Haris ili Hans svejedno je ko je napada, napada je..Ni ja ne vrijedam ligu drzave u kojoj si
Tacno me nekad stid bude sto sam u dijaspori zbog ovakvih.
Normalan covjek koji je napravio bilo sto u dijaspori nema vremena da provodi 24/7 na forumu. Uglavnom su to djecurlija koja ne zna sta ce od sebe pa dodze ovdje da lijeci svoje frustracije.
Momku treba dati podrsku ako je vec najbolji u maticnoj zemlji jer je trenutna konkurencija kriticna.

Normalan covjek koji je napravio bilo sto u dijaspori nema vremena da provodi 24/7 na forumu. Uglavnom su to djecurlija koja ne zna sta ce od sebe pa dodze ovdje da lijeci svoje frustracije.
Momku treba dati podrsku ako je vec najbolji u maticnoj zemlji jer je trenutna konkurencija kriticna.