Ako je kurat ne moze biti losbelosevic28 je napisao/la: ↑10 nov 2020, 05:37Ima neki gore kod vas, Kurat Alibasic, treba malom dat sansu![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ako je kurat ne moze biti losbelosevic28 je napisao/la: ↑10 nov 2020, 05:37Ima neki gore kod vas, Kurat Alibasic, treba malom dat sansu![]()
Jes' ali nismo trebali ni bod izvući protiv Mladosti a kamoli Tuzlu pobijediti na startuLaznjak je napisao/la: ↑10 nov 2020, 13:09To zvuci dobro, ali bolje da imamo 4 pobjede.feniksptica je napisao/la: ↑10 nov 2020, 11:56To sto ne znamo a poraz zvuci divno sve dok se ne kaze da imamo 4 remija. Bolje 2 pobjede i 2 poraza da smo imali od tih utakmica.ronaldo99 je napisao/la: ↑10 nov 2020, 11:33Evo dvije tekme nismo pobjedili,a povecali smo prednost na tabeli,zanimljivo bas.
Znaci kriza je iza nas (dva remija) sad opet idu pobjede,a mi povecali prednost. Zamislite vi da je prije pocetka sezone neko rekao da nakon 14 kola mi necemo imati poraza svi bi to objerucke prihvatili,a sad se ovdje dodje srati o ekipi koja ne zna za poraz,odvadite malo,uzivajte u nasem samoionskom Sarajevu,idemo se sad odmoriti spremiti za iduce 3 tekme,dobiti sve 3 i onda u BL hladne glave,pa sta bude i da se izg je sasvim ok.
Salu na stranu, ali svaku remi teku smo trebali dobiti.
Sportski direktor, Emir Hadžić.JavierBosnia je napisao/la: ↑10 nov 2020, 12:50Anel Hadzic
Irfan Hadzic
Nedim Hadzic
Haris Handzic
Nek se sjebaju malo ovi u evropu kad odemo nek misle familija komplet igra
Nema više insajdera, Indijancii.AlfredNobel je napisao/la: ↑10 nov 2020, 14:06Jesu li to nečije želje oko Komazeca, obična provala ili?
Ma po nekim divljim ligama, na to sam mislio, ne znaš kakvo je stanje tamo. A i što Zip kaže, ne bi papire mogao dobit do februara. Meni je Komazec ostao u sjećanju kao ubica, trpao je sa svih pozicija, lijevom, desnom, škaricama, glavom... Al pitanje je u kakvom je stanju sad. A mi nismo u situaciji da čekamo, treba nam neko da odmah uskoči na teren.
Svaki pitar koji zivi u Centru treba za Mandica da glasa. Ali uvijek ima balijandera, neda protiv zelene mafije pa makar hljeba nemo da jede..
feniksptica je napisao/la: ↑10 nov 2020, 15:09Pa brate mi smo jedini koji bez problema damo juniorima 2 najosjetljivije pozicije..stopera i golmana al zato kad treba dat sansu spicu tad zakazemo...
3 pobjede, 2 remija = 11 bodova. Sve ispod ne valja, sve preko odlicno.... Ne vjerujem da ce nas neko dobiti u ovoj polusezoniJavierBosnia je napisao/la: ↑10 nov 2020, 15:03Sarajevo - Olimpik
Velež - Sarajevo
Sarajevo - Radnik
Borac - Sarajevo
Sarajevo - Sloboda
3 pobjede, remi i poraz = 10 bodova. Sve ispod ne valja, sve preko odlicno
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 14 gostiju.