FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Činjenica jeste da stalno potenciranje da nemamo poraza izvlači dodatne atome snage i motivacije svih naših protivnika. Mi bukvalno u svakoj utakmici moramo biti na 100% da bi pobijedili. To nekada nije Lahko, posebno što nemaš ekipu za koju možeš reći da je duplo bolja od protivnika. U svakom trenutku ima barem 3 igrača van forme o 3 povrijeđena igrača. Dodaš tome i kartonirane, nije lahko to uvijek sve iskombinovati.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- PAULUS1234
- Kontakt:
Pada forma , treba nam jako dobar spic ,jer kolko Handzic sansi mozr usrat je nemoguce
Ma ne vjerujem da bi bas pristao na pola godine, ipak i njemu su 32, ima barem jos 2-3 godine dobrog fudbala u njemu, slicno kao i u Ahmetovicu u tim godinama. Ja bih ga doveo i tek onda trazio nekoga potentnog i mladog sa kim bi dijelio minutazu i eventualno uletio u pocetni sastav.Historicar je napisao/la: ↑10 nov 2020, 12:39Dat mu ugovor do kraja sezone, a u januaru zaganjati kapitalca za prvih 11.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Oni se i hoće klat za drugo do četvrtog mjesta. Realno te tri ekipe su u 5 deka, nijanse odlučuju a na nama je da opravdamo kvalitetniju ekipu i privedemo prvenstvo kraju bez nekih drama i čekanja sudbine u zadnjim kolima.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ma kakav Komazec, za nas je igrao prije sedam godina, Bog zna u kakvoj je formi i stanju sad. Bolje Bekića dovest do zime nego rizikovat s potencijalno još jednim igračem van svake forme, koji će sigurno bit skuplji, još stranac.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Nisam ni ja za povratak starih igrača, uvijek su tu velika očekivanja i uglavnom velika razočarenja. Osim ako se prezivsš Dupovac. 

🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Potpuno se slažem.
Ne znam otkud Komazec u priči, treba nam neko da zakrpi poziciju do januara(Bekić dobra opcija), a onda se MORA ići po kapitalca, koliko god otrcano zvučalo.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- JavierBosnia
- Kontakt:
Anel Hadzic
Irfan Hadzic
Nedim Hadzic
Haris Handzic
Nek se sjebaju malo ovi u evropu kad odemo nek misle familija komplet igra
Irfan Hadzic
Nedim Hadzic
Haris Handzic
Nek se sjebaju malo ovi u evropu kad odemo nek misle familija komplet igra
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Krpić bi bio top realno
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nismo toliko kvalitetni da pobjegnemo sljedećem pratiocu 20 bodova ali mislim da je oko desetak realno, a?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kako mislia van svake forme? Nisam neki poznavalac te lige, ali sam upratio da je igrao redovno i isto tako zabijao. Da ga je.bes nije van forme

For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
To zvuci dobro, ali bolje da imamo 4 pobjede.feniksptica je napisao/la: ↑10 nov 2020, 11:56To sto ne znamo a poraz zvuci divno sve dok se ne kaze da imamo 4 remija. Bolje 2 pobjede i 2 poraza da smo imali od tih utakmica.ronaldo99 je napisao/la: ↑10 nov 2020, 11:33Evo dvije tekme nismo pobjedili,a povecali smo prednost na tabeli,zanimljivo bas.
Znaci kriza je iza nas (dva remija) sad opet idu pobjede,a mi povecali prednost. Zamislite vi da je prije pocetka sezone neko rekao da nakon 14 kola mi necemo imati poraza svi bi to objerucke prihvatili,a sad se ovdje dodje srati o ekipi koja ne zna za poraz,odvadite malo,uzivajte u nasem samoionskom Sarajevu,idemo se sad odmoriti spremiti za iduce 3 tekme,dobiti sve 3 i onda u BL hladne glave,pa sta bude i da se izg je sasvim ok.
Salu na stranu, ali svaku remi teku smo trebali dobiti.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Ma ni pod razno! Hvala mu na svemu ali ako ce dovodit spica onda u obzir dolazi samo mladji i prespektivniji igrac koji je vec sada najmanje na nivou Ahmetovica i bolji od Handzica. Sve ostalo nema nikakve logike.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
20 je puno, em što bi morali odraditi savršenu sezonu em što bi pratioci morali kiksati nonstop. 10 je realno, da, i to bi značilo miran završetak i titulu bez da sebi kidamo živce u posljednja 3-4 kola i čekamo da Krupa i Radnik otkidaju bodove Želji il Zrinjskom. Čak i 7-8 bodova je ok, donja granica.MortemHz je napisao/la: ↑10 nov 2020, 13:04Nismo toliko kvalitetni da pobjegnemo sljedećem pratiocu 20 bodova ali mislim da je oko desetak realno, a?

Dobar.
Sve to stoji bodova bi bilo vise,ali ovako si i dalje neporazena ekipa,momci imaju to samopuzdanje,a na kraju krajeva zar nije bolje kada cujes da jedino Sarajevo i Faynord jure niz da zavrse godinu bez poraza u domacem prvenstvu?feniksptica je napisao/la: ↑10 nov 2020, 11:56To sto ne znamo a poraz zvuci divno sve dok se ne kaze da imamo 4 remija. Bolje 2 pobjede i 2 poraza da smo imali od tih utakmica.ronaldo99 je napisao/la: ↑10 nov 2020, 11:33Evo dvije tekme nismo pobjedili,a povecali smo prednost na tabeli,zanimljivo bas.
Znaci kriza je iza nas (dva remija) sad opet idu pobjede,a mi povecali prednost. Zamislite vi da je prije pocetka sezone neko rekao da nakon 14 kola mi necemo imati poraza svi bi to objerucke prihvatili,a sad se ovdje dodje srati o ekipi koja ne zna za poraz,odvadite malo,uzivajte u nasem samoionskom Sarajevu,idemo se sad odmoriti spremiti za iduce 3 tekme,dobiti sve 3 i onda u BL hladne glave,pa sta bude i da se izg je sasvim ok.
Iduce 3 ako dobijemo razlila ce se jos dodatno povecati i nad zeljom i borcem tako da samo opusteno.
Vinko i dalje bez poraza u PL od kako je preuzeo Sarajevo

- PeppermintSA
- Kontakt:
Kad se govori o ta 4 remija treba se imati nekoliko činjenica na umu:
Prva dva remija su bila u periodu žestoke krize u igri na samom startu. Dakle, na početku sezone smo djelovali očajno i u tom periodu smo u 4 utakmice koje smo odigrali ispod svakog nivoa dvije pobijedili i dvije remizirali. Da je svakog od vas neko prije sezone pitao da li biste prihvatili 8 bodova od mogucih 12 tokom neminovne crne rupe svi bi ste objeručke prihvatili ponudu udarajući se nogom u guzicu.
Treći remi je ujedno bio naš jedini, zaista ozbiljni kiks i to na derbi. Kada si u formi, uvezavši 8 ligaskih pobjeda i u gotovo punom sastavu izuzev Milicevica, kada stvoriš 101 zicer u prvom poluvremenu i završiš utakmicu protiv glavnog konkuretna 1:1, to je veliki kiks. Međutim, sama činjenica da smo došli u fazu da nam je neriješen rezultat u DERBIJU toliki kiks da o njemu raspravljeno danima a da ga komšinice slave kao titulu govori koliko smo se odvojili od konkurencije.
Četvrti remi protiv Tuzle je sve osim kiksa. Odeš na noge jednom dobrom timu bez POLA ekipe, a još uvijek pod dojmom prosutih bodova u derbiju. Dakle, timu koji te demolirao u prvom susretu na tvom stadionu tokom ranijepomenute crne rupe bez golmana, bez njegove rezerve, bez standardnog stopera, bez njegove rezerve, bez kapiten, bez prvog špica, bez drugog špica. I odigraš nulu.
Prva dva remija su bila u periodu žestoke krize u igri na samom startu. Dakle, na početku sezone smo djelovali očajno i u tom periodu smo u 4 utakmice koje smo odigrali ispod svakog nivoa dvije pobijedili i dvije remizirali. Da je svakog od vas neko prije sezone pitao da li biste prihvatili 8 bodova od mogucih 12 tokom neminovne crne rupe svi bi ste objeručke prihvatili ponudu udarajući se nogom u guzicu.
Treći remi je ujedno bio naš jedini, zaista ozbiljni kiks i to na derbi. Kada si u formi, uvezavši 8 ligaskih pobjeda i u gotovo punom sastavu izuzev Milicevica, kada stvoriš 101 zicer u prvom poluvremenu i završiš utakmicu protiv glavnog konkuretna 1:1, to je veliki kiks. Međutim, sama činjenica da smo došli u fazu da nam je neriješen rezultat u DERBIJU toliki kiks da o njemu raspravljeno danima a da ga komšinice slave kao titulu govori koliko smo se odvojili od konkurencije.
Četvrti remi protiv Tuzle je sve osim kiksa. Odeš na noge jednom dobrom timu bez POLA ekipe, a još uvijek pod dojmom prosutih bodova u derbiju. Dakle, timu koji te demolirao u prvom susretu na tvom stadionu tokom ranijepomenute crne rupe bez golmana, bez njegove rezerve, bez standardnog stopera, bez njegove rezerve, bez kapiten, bez prvog špica, bez drugog špica. I odigraš nulu.
-
- Kontakt:
Nije do Vinka, nego do nikad boljeg Saraj'va i nikad gore konkurencije !
Babuki prodavali najbolje igrace, ovome samo dovode
Babuki prodavali najbolje igrace, ovome samo dovode
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Komazec mislim da ne moze biti registrovan do Februara, jer je bio pod ugovorom kad je zavrsen prelazni rok kod nas.
Napadac se nece dovoditi, tek u zimskom prelaznom roku, mozda
Napadac se nece dovoditi, tek u zimskom prelaznom roku, mozda

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.