Ti bi rodjenog oca prodao samo da FK Sarajevo zijani. Mojne ti iz mitomanskg copora moralisati nekom ovdje

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ti bi rodjenog oca prodao samo da FK Sarajevo zijani. Mojne ti iz mitomanskg copora moralisati nekom ovdje
Osim se zahvalio za korektnost juce. Od prijema, na terenu, igraca, vlade jagodica... zahvalio se i za odlaganje utakmice od dva dana tako da se od vas nista vise ne ocekuje.
Moze moze, tako su i nama na proljece govorili ne moze se ne smije se desit da izgube. Otece nam. Odes slozis im 2 gola i usutis ih ( al ne primis 4 uz to). Ako znas naravnosvrakino1921 je napisao/la: ↑10 nov 2020, 12:00Dali smo 3 gola klubu
Kojem ne smijes otkinut bod na domacem terenu a kamoli pobjedit
Vidjet cemo za sta ce biti dostatno
Pobjedivat na domacem terenu i otet u gostima nekim jadnicima po neki bod
A uvjek ima opcija prekid
![]()
![]()
Ma kakav revansPravaRaja je napisao/la: ↑10 nov 2020, 11:56
Samo za javnost, neka znaju.
Scena1
Covid protokol na koševu, 28 igrača, treneri, doktori, osoblje, svi u tom broju. Ljudi iz Sš Želje ostaju van kapija stadiona. U loži uvrede, psovke, pljuvanje, pokušaji fizičkog napada na članove našeg kluba.
Scena2
Covid protokol u Bl. 150 'članova uprave Borca. Pitar Pilav i Mismović u loži sa 'predsjednikom' Vicom, koji prvi kao kolovođa urla, psuje, vrijeđa, yebe mater svima, gađaju naše igrače i uposlenike flašama i drugim predmetima. 90 minuta tako.
Vi izgleda ne poznajete fino i gospodski. Valja na revanš.
vlakanje je napisao/la: ↑10 nov 2020, 12:02Osim se zahvalio za korektnost juce. Od prijema, na terenu, igraca, vlade jagodica... zahvalio se i za odlaganje utakmice od dva dana tako da se od vas nista vise ne ocekuje.
Nije jednom Amar pozitivno govorio o Banjaluci za razliku od drugih stadiona i doceka kakvog ima na njima.
A imate Vicu Zeljkovica na Grbavici i sad kada reprezentacija bude igrala. Bio je i protiv iraca...
Inace, kada se sjetim dine pekica i njegovog hinjaluka kada docekuje ekipu, upravu ili navijace...
Al' nebitno
Samo neka nisu široki i leotar.
Znamfeniksptica je napisao/la: ↑10 nov 2020, 12:03Jest Jest Vico najgori bio..sreca pa je pio iz plasticne kad je bacio... Vama je izgleda najgore sto je sudjenje bilo odlicno pa se na to ne mozete vadit, inace bi gorilo. Pa ste nasli neke glupost koje se desavaju i na vasoj utakmici. Eto nek vasi sjede mirno dok je utakmica i nista ne reaguju ( mozda je moguce, mozda to i rade al onda nisu vasi i nisu pravi za vas )
Scena 1 pobjedite nas mi prvaci
Scena 2 ne pobjedite nas mi prvaci.
Scena 3 mozda da nas pustite da vas pobijedimo da se i to proba
Moze moze, tako su i nama na proljece govorili ne moze se ne smije se desit da izgube. Otece nam. Odes slozis im 2 gola i usutis ih ( al ne primis 4 uz to). Ako znas naravnosvrakino1921 je napisao/la: ↑10 nov 2020, 12:00Dali smo 3 gola klubu
Kojem ne smijes otkinut bod na domacem terenu a kamoli pobjedit
Vidjet cemo za sta ce biti dostatno
Pobjedivat na domacem terenu i otet u gostima nekim jadnicima po neki bod
A uvjek ima opcija prekid
![]()
![]()
Sve recenoimekorisnicko je napisao/la: ↑10 nov 2020, 08:20Iskompleksiranost je najofucanija riječ navijačkog svijeta. Ne vidim uopšte draž navijanja bez rivaliteta,provokacije itd. Navijam protiv Sarajeva uvijek i vazda,ne zanima me protivnik,koeficijent ili bilo šta. To smatram čak izvjesnim respektom prema najvećem rivalu.Miljacka je napisao/la: ↑10 nov 2020, 01:32Ja licno podrzavam svaku ekipu koja igra protiv zeljeznicara tj. nijednu ekipu ne mrzim kao zeljeznicar. I razumijem svakog ko navija za zeljeznicar i svaki put navija protiv Sarajeva, a znam ih mnogo takvih. Tako mi je jedino ispravno, naravno gledano sa sportske strane i rivaliteta, drugi par cipela je sto vi to predocite kako mi podrzavamo negatore genocida, genocidase i slicno, a veze nemate ni o kome se radi i je li bas taj neko u prokletom ratu sve sto je imao, izgubio. Ali i to je samo jos jedan dokaz vase nemoci. Kad nemas argumente jedino sto ti preostaje je da neosnovano vrijedjas, pljujes i sve ostalo sto ide uz to, a zapravo smo ispadas smijesan. Nikakvo lizanje s Borcem ili borcevcima nije u pitanju, nego jednostavno previse volim da vas vidim ovakve, jadne i bijedne i nemocne da bilo sta uradite po tom pitanju. I od srca vam zelim da vam svake godine bude gore nego prosle. Na kraju krajeva, koliko god to nama svima ovdje skupa smijesno zvucalo, ali trenutno ste nam vi najveci konkurent za 1. mjesto, tako da fakat ne razumijem cemu cudjenje i sto rece @AlfredNobel, sve te teorije zavjera.
Dokoljenko pati, a mi uzivamo u ovim momentima njegove kuknjave kuknjavaPravaRaja je napisao/la: ↑10 nov 2020, 11:56
Samo za javnost, neka znaju.
Scena1
Covid protokol na koševu, 28 igrača, treneri, doktori, osoblje, svi u tom broju. Ljudi iz Sš Želje ostaju van kapija stadiona. U loži uvrede, psovke, pljuvanje, pokušaji fizičkog napada na članove našeg kluba.
Scena2
Covid protokol u Bl. 150 'članova uprave Borca. Pitar Pilav i Mismović u loži sa 'predsjednikom' Vicom, koji prvi kao kolovođa urla, psuje, vrijeđa, yebe mater svima, gađaju naše igrače i uposlenike flašama i drugim predmetima. 90 minuta tako.
Vi izgleda ne poznajete fino i gospodski. Valja na revanš.
Ma idi u Qrac, zamalo da zaplačembelosevic28 je napisao/la: ↑10 nov 2020, 12:19Pozdrav Željovci. It Is I Leclerc.
Željo
Vs
-Savez
-Pitarske flundre
-Borac i Vico
-Zrinjski i Beus
-Lobotomija
-Korona
-Sudije
Rezultat do sada nije idealan ali itekako zadovoljavajući, uzimajući u obzir sve faktore. Neke utakmice smo realno podbacili i nismo bili na nivou, međutim ukupan bodovni saldo se može posmatrati kao očekivan i solidan. Niko nam niti jednog boda nije poklonio, već je krvavo izboren na terenu, uz sve probleme koje nas prate i situaciju koja je sve osim idealne, pa smo opet i dalje konkurenti za oba trofeja nakon trećine sezone. Do kraja jesenjeg dijela je najbitnije zadržati rezultatski priključak, pa na proljeće uz određene rokade izvući maximum, zajedno se boriti za najbolji rezultat.
Navijači. Prepoznajte momenat, razdvojite želje i očekivanja od realnog stanja. Nemojte da vam se nameće mišljenje drugih i dušmana, šta je to Željo, mi najbolje znamo ko smo i šta smo! Ne dopustite sebi da u trenutcima kada se klub bori, gine, kuburi na svim frontovima, budemo dodatni teret umjesto oslonac. Ja shvatam nervozu, razočarenje, analizu ali nekada bi se stvarno trebalo ugristi za jezik pa prešutiti, prije nego bacati drvlje i kamenje na klub. Kao primjer ću navesti Štilića, sin Grbavice, do juče idealiziran, danas demoniziran. Čemu to dragi Manijaci, to nismo mi! U trenutcima kada se i on sam bori sa povredama, svojom psihom, kao kapiten proživljava svaku turbulenciju zajedno sa klubom, zar da organizujemo lov na vještice umjesto podrške našem Štili, majstoru? Razmazio nas je, ne daje go svaku utakmicu a mi navikli pa nam sada kao nije dobar?
Odužih a ima još. Za kraj vi koji ste je pjevali, podsjetite se i ni jednog trenutka ne zaboravite:
Kad dođu teški dani
I kada ti loše krene
Digni pogled ka tribini
Ugledaćeš tamo mene
Dok drugi traže mane
I se.ru sa druge strane
S juga se pjesma ori
Bori se Željo bori
...
Željezničar za život cijeli!
OTVORITE SVE PLAVE SEHARE SVIJETA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.