Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

robertkosar
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la robertkosar » 10 nov 2020, 11:55

PravaRaja je napisao/la:
10 nov 2020, 11:28
Samo neka ostane zapisano, pitari su braća sa nacionalistima iz Banjaluke i lažnim Mostarcima. Nije Željo već je Borac, nije Velež već je Zrinjski, nije BiH već je Dodik.

Obraz prodan i sve svoje izdali. Jednom Udbaš, uvijek Udbaš!
Ti bi rodjenog oca prodao samo da FK Sarajevo zijani. Mojne ti iz mitomanskg copora moralisati nekom ovdje :tralala: :guz: :guz: :guz: :guz:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

PravaRaja
Kontakt:

Post Postao/la PravaRaja » 10 nov 2020, 11:56

Hajdeee je napisao/la:
10 nov 2020, 11:44
PravaRaja je napisao/la:
Samo neka ostane zapisano, pitari su braća sa nacionalistima iz Banjaluke i lažnim Mostarcima. Nije Željo već je Borac, nije Velež već je Zrinjski, nije BiH već je Dodik.

Zajebo si se opet. Ujutro pijes zutu tableticu, ti uzeo narandzastu. Fula druze. Moras se paziti. Vidis da Lose utice na tebe miksanje terapije.

Budi mi dobar. :thumbup:

Samo za javnost, neka znaju.

Scena1

Covid protokol na koševu, 28 igrača, treneri, doktori, osoblje, svi u tom broju. Ljudi iz Sš Želje ostaju van kapija stadiona. U loži uvrede, psovke, pljuvanje, pokušaji fizičkog napada na članove našeg kluba.

Scena2

Covid protokol u Bl. 150 'članova uprave Borca. Pitar Pilav i Mismović u loži sa 'predsjednikom' Vicom, koji prvi kao kolovođa urla, psuje, vrijeđa, yebe mater svima, gađaju naše igrače i uposlenike flašama i drugim predmetima. 90 minuta tako.

Vi izgleda ne poznajete fino i gospodski. Valja na revanš.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 10 nov 2020, 12:00

Dali smo 3 gola klubu
Kojem ne smijes otkinut bod na domacem terenu a kamoli pobjedit

Vidjet cemo za sta ce biti dostatno
Pobjedivat na domacem terenu i otet u gostima nekim jadnicima po neki bod

A uvjek ima opcija prekid
:urnebes: :urnebes:

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 10 nov 2020, 12:02

PravaRaja je napisao/la:
10 nov 2020, 11:01
vlakanje je napisao/la:
10 nov 2020, 08:17
Do juce nisam znao da je utakmica trebalo da se igra u subotu al' izaslo se u susret zeljeznicaru i pomjerilo se za dva dana.

Kad tad ćemo vam vratiti za gostoprimstvo!

Recite Vici nek pozdravi tatu, pa se vidimo na Grbavici ako Bog da.
Osim se zahvalio za korektnost juce. Od prijema, na terenu, igraca, vlade jagodica... zahvalio se i za odlaganje utakmice od dva dana tako da se od vas nista vise ne ocekuje.
Nije jednom Amar pozitivno govorio o Banjaluci za razliku od drugih stadiona i doceka kakvog ima na njima.

A imate Vicu Zeljkovica na Grbavici i sad kada reprezentacija bude igrala. Bio je i protiv iraca...

Inace, kada se sjetim dine pekica i njegovog hinjaluka kada docekuje ekipu, upravu ili navijace...
Al' nebitno

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 10 nov 2020, 12:03

Jest Jest Vico najgori bio..sreca pa je pio iz plasticne kad je bacio... Vama je izgleda najgore sto je sudjenje bilo odlicno pa se na to ne mozete vadit, inace bi gorilo. Pa ste nasli neke glupost koje se desavaju i na vasoj utakmici. Eto nek vasi sjede mirno dok je utakmica i nista ne reaguju ( mozda je moguce, mozda to i rade al onda nisu vasi i nisu pravi za vas )

Scena 1 pobjedite nas mi prvaci

Scena 2 ne pobjedite nas mi prvaci.

Scena 3 mozda da nas pustite da vas pobijedimo da se i to proba
svrakino1921 je napisao/la:
10 nov 2020, 12:00
Dali smo 3 gola klubu

Moze moze, tako su i nama na proljece govorili ne moze se ne smije se desit da izgube. Otece nam. Odes slozis im 2 gola i usutis ih ( al ne primis 4 uz to). Ako znas naravno
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 10 nov 2020, 12:04

Scena 3

Maj, titula na Koševu, na Grbavicu poslali cestitku za 100 godina kluba! :bih:
Bahati, bahati Željkan!
1946

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 10 nov 2020, 12:05

PravaRaja je napisao/la:
10 nov 2020, 11:56
Hajdeee je napisao/la:
PravaRaja je napisao/la:

Zajebo si se opet. Ujutro pijes zutu tableticu, ti uzeo narandzastu. Fula druze. Moras se paziti. Vidis da Lose utice na tebe miksanje terapije.

Scena1

Covid protokol na koševu, 28 igrača, treneri, doktori, osoblje, svi u tom broju. Ljudi iz Sš Želje ostaju van kapija stadiona. U loži uvrede, psovke, pljuvanje, pokušaji fizičkog napada na članove našeg kluba.

Scena2

Covid protokol u Bl. 150 'članova uprave Borca. Pitar Pilav i Mismović u loži sa 'predsjednikom' Vicom, koji prvi kao kolovođa urla, psuje, vrijeđa, yebe mater svima, gađaju naše igrače i uposlenike flašama i drugim predmetima. 90 minuta tako.

Ma kakav revans
Ide prekid
Oni ako izvuku 4 mjesto i prekinu opet
Oni su na konju

Pa sad idu Zrinji
Ako se nastavi
Demolirat ce ih Zrinja

PravaRaja
Kontakt:

Post Postao/la PravaRaja » 10 nov 2020, 12:07

vlakanje je napisao/la:
10 nov 2020, 12:02
PravaRaja je napisao/la:
10 nov 2020, 11:01
vlakanje je napisao/la:
10 nov 2020, 08:17
Do juce nisam znao da je utakmica trebalo da se igra u subotu al' izaslo se u susret zeljeznicaru i pomjerilo se za dva dana.

Kad tad ćemo vam vratiti za gostoprimstvo!

Recite Vici nek pozdravi tatu, pa se vidimo na Grbavici ako Bog da.
Osim se zahvalio za korektnost juce. Od prijema, na terenu, igraca, vlade jagodica... zahvalio se i za odlaganje utakmice od dva dana tako da se od vas nista vise ne ocekuje.
Nije jednom Amar pozitivno govorio o Banjaluci za razliku od drugih stadiona i doceka kakvog ima na njima.

A imate Vicu Zeljkovica na Grbavici i sad kada reprezentacija bude igrala. Bio je i protiv iraca...

Inace, kada se sjetim dine pekica i njegovog hinjaluka kada docekuje ekipu, upravu ili navijace...
Al' nebitno

Bujrum Bujrum, ti, Vico, onih 150 'članova uprave' od sinoć, Pilav i ostali iz saveza, na utakmicu koju mi organizujemo. Dođite da vam vratimo gostoprimstvo. Reci Vici neka tatu povede.

Pitari isto tako.

Pa se zahvalite poslije.

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 10 nov 2020, 12:08

Zaje8an si, nema sta :thumbup:

sampras
Kontakt:

Post Postao/la sampras » 10 nov 2020, 12:10

PravaRaja je napisao/la:

Samo neka nisu široki i leotar.

Vico ljubimo ti Qrac, *ebo si ih za sva vremena... I još ih *ebeš, a ne vadiš!

PravaRaja
Kontakt:

Post Postao/la PravaRaja » 10 nov 2020, 12:12

vlakanje je napisao/la:
10 nov 2020, 12:08
Zaje8an si, nema sta :thumbup:
Šala mala, ne bojte se.

Nećemo se dalje natezati, da ne spamamo temu i ometamo vas i braću pitare. Što je trebalo, rečeno je.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 10 nov 2020, 12:13

feniksptica je napisao/la:
10 nov 2020, 12:03
Jest Jest Vico najgori bio..sreca pa je pio iz plasticne kad je bacio... Vama je izgleda najgore sto je sudjenje bilo odlicno pa se na to ne mozete vadit, inace bi gorilo. Pa ste nasli neke glupost koje se desavaju i na vasoj utakmici. Eto nek vasi sjede mirno dok je utakmica i nista ne reaguju ( mozda je moguce, mozda to i rade al onda nisu vasi i nisu pravi za vas )

Scena 1 pobjedite nas mi prvaci

Scena 2 ne pobjedite nas mi prvaci.

Scena 3 mozda da nas pustite da vas pobijedimo da se i to proba
svrakino1921 je napisao/la:
10 nov 2020, 12:00
Dali smo 3 gola klubu

Moze moze, tako su i nama na proljece govorili ne moze se ne smije se desit da izgube. Otece nam. Odes slozis im 2 gola i usutis ih ( al ne primis 4 uz to). Ako znas naravno
Znam
Kad ste nas u kupu poslali tamo
Da nas izbace
Pa im i mi slozili 2

3 dana poslije vas

I onda prekid prvenstva

Vidis kad hoces realno da razmisljas
Kako si fin

A sta mislis da mi postavimo u lozu nasu prvu ekipu
Na jugu napravimo setalicu koju mi hocemo

Sta bi onda bilo

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 10 nov 2020, 12:14

PravaRaja je napisao/la:

:thumbup: :clap: vazda bili i ostali. Ciganska posla.

A dodikovoj fašističkoj prćiji treba uručiti neku medalju što su izašli u susret par dana, nije ti šala. Toliko to vapi za nekim priznanjem.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 10 nov 2020, 12:19

Pozdrav Željovci. It Is I Leclerc.

Željo

Vs

-Savez
-Pitarske flundre
-Borac i Vico
-Zrinjski i Beus
-Lobotomija
-Korona
-Sudije

Rezultat do sada nije idealan ali itekako zadovoljavajući, uzimajući u obzir sve faktore. Neke utakmice smo realno podbacili i nismo bili na nivou, međutim ukupan bodovni saldo se može posmatrati kao očekivan i solidan. Niko nam niti jednog boda nije poklonio, već je krvavo izboren na terenu, uz sve probleme koje nas prate i situaciju koja je sve osim idealne, pa smo opet i dalje konkurenti za oba trofeja nakon trećine sezone. Do kraja jesenjeg dijela je najbitnije zadržati rezultatski priključak, pa na proljeće uz određene rokade izvući maximum, zajedno se boriti za najbolji rezultat.

Navijači. Prepoznajte momenat, razdvojite želje i očekivanja od realnog stanja. Nemojte da vam se nameće mišljenje drugih i dušmana, šta je to Željo, mi najbolje znamo ko smo i šta smo! Ne dopustite sebi da u trenutcima kada se klub bori, gine, kuburi na svim frontovima, budemo dodatni teret umjesto oslonac. Ja shvatam nervozu, razočarenje, analizu ali nekada bi se stvarno trebalo ugristi za jezik pa prešutiti, prije nego bacati drvlje i kamenje na klub. Kao primjer ću navesti Štilića, sin Grbavice, do juče idealiziran, danas demoniziran. Čemu to dragi Manijaci, to nismo mi! U trenutcima kada se i on sam bori sa povredama, svojom psihom, kao kapiten proživljava svaku turbulenciju zajedno sa klubom, zar da organizujemo lov na vještice umjesto podrške našem Štili, majstoru? Razmazio nas je, ne daje go svaku utakmicu a mi navikli pa nam sada kao nije dobar?

Odužih a ima još. Za kraj vi koji ste je pjevali, podsjetite se i ni jednog trenutka ne zaboravite:

Kad dođu teški dani
I kada ti loše krene
Digni pogled ka tribini
Ugledaćeš tamo mene

Dok drugi traže mane
I se.ru sa druge strane
S juga se pjesma ori
Bori se Željo bori

...

Željezničar za život cijeli!

OTVORITE SVE PLAVE SEHARE SVIJETA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

PravaRaja
Kontakt:

Post Postao/la PravaRaja » 10 nov 2020, 12:19

let3 je napisao/la:
10 nov 2020, 12:14
PravaRaja je napisao/la:

:thumbup: :clap: vazda bili i ostali. Ciganska posla.

A dodikovoj fašističkoj prćiji treba uručiti neku medalju što su izašli u susret par dana, nije ti šala. Toliko to vapi za nekim priznanjem.

Prvi i treći go primamo nakon sudijskih grešaka. Direktno je svojim odlukama uticao na rezultat.

Ovim ne opravdavam naše greške, samo naglašavam na koji je način jučerašnji domaćin ubilježio sve pobjede u Bl.

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 10 nov 2020, 12:23

imekorisnicko je napisao/la:
10 nov 2020, 08:20
Miljacka je napisao/la:
10 nov 2020, 01:32
Ja licno podrzavam svaku ekipu koja igra protiv zeljeznicara tj. nijednu ekipu ne mrzim kao zeljeznicar. I razumijem svakog ko navija za zeljeznicar i svaki put navija protiv Sarajeva, a znam ih mnogo takvih. Tako mi je jedino ispravno, naravno gledano sa sportske strane i rivaliteta, drugi par cipela je sto vi to predocite kako mi podrzavamo negatore genocida, genocidase i slicno, a veze nemate ni o kome se radi i je li bas taj neko u prokletom ratu sve sto je imao, izgubio. Ali i to je samo jos jedan dokaz vase nemoci. Kad nemas argumente jedino sto ti preostaje je da neosnovano vrijedjas, pljujes i sve ostalo sto ide uz to, a zapravo smo ispadas smijesan. Nikakvo lizanje s Borcem ili borcevcima nije u pitanju, nego jednostavno previse volim da vas vidim ovakve, jadne i bijedne i nemocne da bilo sta uradite po tom pitanju. I od srca vam zelim da vam svake godine bude gore nego prosle. Na kraju krajeva, koliko god to nama svima ovdje skupa smijesno zvucalo, ali trenutno ste nam vi najveci konkurent za 1. mjesto, tako da fakat ne razumijem cemu cudjenje i sto rece @AlfredNobel, sve te teorije zavjera.
Iskompleksiranost je najofucanija riječ navijačkog svijeta. Ne vidim uopšte draž navijanja bez rivaliteta,provokacije itd. Navijam protiv Sarajeva uvijek i vazda,ne zanima me protivnik,koeficijent ili bilo šta. To smatram čak izvjesnim respektom prema najvećem rivalu.
Sve receno :thumbup: Mozda se @godrina i @PravaRaja naljute zbog ovog tvog posta, jer evo kazu da se lizemo sa nacionalistima iz Banja Luke i laznim mostarcima, aludirajuci na Zrinjski Mostar, a mi samo uzivamo u porazu naseg najveceg rivala i konkurenta za titulu. A @PravaRaja lutka zaboravio da su na vasoj skupstini izgovorene 4 magicne rijeci:
BOLJE ZRINJSKI, NEGO CIGANI
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 10 nov 2020, 12:25

PravaRaja je napisao/la:
10 nov 2020, 11:56
Hajdeee je napisao/la:
PravaRaja je napisao/la:

Scena1

Scena2

Dokoljenko pati, a mi uzivamo u ovim momentima njegove kuknjave kuknjava :rol:

Sve jaca vasa kuknjava nama je veca radost i veca sprdancija na vas racun :rol: :rol:
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 10 nov 2020, 13:32, ukupno mijenjano 1 put.

sampras
Kontakt:

Post Postao/la sampras » 10 nov 2020, 12:28

belosevic28 je napisao/la:
10 nov 2020, 12:19
Pozdrav Željovci. It Is I Leclerc.

Željo

Vs

-Savez
-Pitarske flundre
-Borac i Vico
-Zrinjski i Beus
-Lobotomija
-Korona
-Sudije

Rezultat do sada nije idealan ali itekako zadovoljavajući, uzimajući u obzir sve faktore. Neke utakmice smo realno podbacili i nismo bili na nivou, međutim ukupan bodovni saldo se može posmatrati kao očekivan i solidan. Niko nam niti jednog boda nije poklonio, već je krvavo izboren na terenu, uz sve probleme koje nas prate i situaciju koja je sve osim idealne, pa smo opet i dalje konkurenti za oba trofeja nakon trećine sezone. Do kraja jesenjeg dijela je najbitnije zadržati rezultatski priključak, pa na proljeće uz određene rokade izvući maximum, zajedno se boriti za najbolji rezultat.

Navijači. Prepoznajte momenat, razdvojite želje i očekivanja od realnog stanja. Nemojte da vam se nameće mišljenje drugih i dušmana, šta je to Željo, mi najbolje znamo ko smo i šta smo! Ne dopustite sebi da u trenutcima kada se klub bori, gine, kuburi na svim frontovima, budemo dodatni teret umjesto oslonac. Ja shvatam nervozu, razočarenje, analizu ali nekada bi se stvarno trebalo ugristi za jezik pa prešutiti, prije nego bacati drvlje i kamenje na klub. Kao primjer ću navesti Štilića, sin Grbavice, do juče idealiziran, danas demoniziran. Čemu to dragi Manijaci, to nismo mi! U trenutcima kada se i on sam bori sa povredama, svojom psihom, kao kapiten proživljava svaku turbulenciju zajedno sa klubom, zar da organizujemo lov na vještice umjesto podrške našem Štili, majstoru? Razmazio nas je, ne daje go svaku utakmicu a mi navikli pa nam sada kao nije dobar?

Odužih a ima još. Za kraj vi koji ste je pjevali, podsjetite se i ni jednog trenutka ne zaboravite:

Kad dođu teški dani
I kada ti loše krene
Digni pogled ka tribini
Ugledaćeš tamo mene

Dok drugi traže mane
I se.ru sa druge strane
S juga se pjesma ori
Bori se Željo bori

...

Željezničar za život cijeli!

OTVORITE SVE PLAVE SEHARE SVIJETA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Ma idi u Qrac, zamalo da zaplačem :rol: :rol: :rol: :rol:

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 10 nov 2020, 12:34

Ja sam dosao do ovog dijela o krvavo izborenim bodovima, i suzu pusti. Tuzna sudbina doprvaka...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 10 nov 2020, 12:38

I vi ste gol na Kosevu dali poslije auta koji je bio aut za nas. Nije sviram penal kada je Krste sutao na gol jednog vaseg udarila u ruku, pa u stativu.

U Tuzli dosudjen nepostojeci ofsajd gdje je bila mat pozicija.

Itd itd.
Gdje si vidio kukanje kod nas zbog toga?

Sudijske greske se desavaju. Ni Derbi, ni Tuzla a Boga mi ni Banja Luka pored svih gresaka, ili 'gresaka' nisu bila tendeciozna sudijska namjera.

Ali dobro, ugodnije je zivjeti u mitovima i teorijama da su svi protiv vas.

I prvi put cujem za fizicki obracun u lozi Koseva na derbiju. Sto se priie niste oglasavali o tome, nego sada odjednom se na silu povlaci paralela sa BL. Smijesno.
- FKS -

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.