Da citiramo, vidim stidi se sto je upravu bio

Svaka cast na prognozi.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Da citiramo, vidim stidi se sto je upravu bio
Iskompleksiranost je najofucanija riječ navijačkog svijeta. Ne vidim uopšte draž navijanja bez rivaliteta,provokacije itd. Navijam protiv Sarajeva uvijek i vazda,ne zanima me protivnik,koeficijent ili bilo šta. To smatram čak izvjesnim respektom prema najvećem rivalu.Miljacka je napisao/la: ↑10 nov 2020, 01:32Ja licno podrzavam svaku ekipu koja igra protiv zeljeznicara tj. nijednu ekipu ne mrzim kao zeljeznicar. I razumijem svakog ko navija za zeljeznicar i svaki put navija protiv Sarajeva, a znam ih mnogo takvih. Tako mi je jedino ispravno, naravno gledano sa sportske strane i rivaliteta, drugi par cipela je sto vi to predocite kako mi podrzavamo negatore genocida, genocidase i slicno, a veze nemate ni o kome se radi i je li bas taj neko u prokletom ratu sve sto je imao, izgubio. Ali i to je samo jos jedan dokaz vase nemoci. Kad nemas argumente jedino sto ti preostaje je da neosnovano vrijedjas, pljujes i sve ostalo sto ide uz to, a zapravo smo ispadas smijesan. Nikakvo lizanje s Borcem ili borcevcima nije u pitanju, nego jednostavno previse volim da vas vidim ovakve, jadne i bijedne i nemocne da bilo sta uradite po tom pitanju. I od srca vam zelim da vam svake godine bude gore nego prosle. Na kraju krajeva, koliko god to nama svima ovdje skupa smijesno zvucalo, ali trenutno ste nam vi najveci konkurent za 1. mjesto, tako da fakat ne razumijem cemu cudjenje i sto rece @AlfredNobel, sve te teorije zavjera.
Ma treba posteno reci velika vecina navijaca i Sarajeva i zeljeznicara tako razmislja. Kad mi neko kaze ove zadnje 2-3 sezone zrinjski nam je jedini konkurent ja se ospem. Ja uvijek navijam protiv zelje, cak i kad igraju protiv sirokog koje isto tako mrzim jer sam nahebao dole.imekorisnicko je napisao/la: ↑10 nov 2020, 08:20Iskompleksiranost je najofucanija riječ navijačkog svijeta. Ne vidim uopšte draž navijanja bez rivaliteta,provokacije itd. Navijam protiv Sarajeva uvijek i vazda,ne zanima me protivnik,koeficijent ili bilo šta. To smatram čak izvjesnim respektom prema najvećem rivalu.Miljacka je napisao/la: ↑10 nov 2020, 01:32Ja licno podrzavam svaku ekipu koja igra protiv zeljeznicara tj. nijednu ekipu ne mrzim kao zeljeznicar. I razumijem svakog ko navija za zeljeznicar i svaki put navija protiv Sarajeva, a znam ih mnogo takvih. Tako mi je jedino ispravno, naravno gledano sa sportske strane i rivaliteta, drugi par cipela je sto vi to predocite kako mi podrzavamo negatore genocida, genocidase i slicno, a veze nemate ni o kome se radi i je li bas taj neko u prokletom ratu sve sto je imao, izgubio. Ali i to je samo jos jedan dokaz vase nemoci. Kad nemas argumente jedino sto ti preostaje je da neosnovano vrijedjas, pljujes i sve ostalo sto ide uz to, a zapravo smo ispadas smijesan. Nikakvo lizanje s Borcem ili borcevcima nije u pitanju, nego jednostavno previse volim da vas vidim ovakve, jadne i bijedne i nemocne da bilo sta uradite po tom pitanju. I od srca vam zelim da vam svake godine bude gore nego prosle. Na kraju krajeva, koliko god to nama svima ovdje skupa smijesno zvucalo, ali trenutno ste nam vi najveci konkurent za 1. mjesto, tako da fakat ne razumijem cemu cudjenje i sto rece @AlfredNobel, sve te teorije zavjera.
Pa nećemo igrati zaraženi kao visvrakino1921 je napisao/la: ↑10 nov 2020, 07:32Jel ovo lazni Zenicani
Priznase javno da imaju zarazene covid-19
Pa nece Osim lajat kad ide njemu u korist, cvili kao kujica za raspored, a njemu se odgadja.
Ovako nešta?belosevic28 je napisao/la: ↑10 nov 2020, 11:06Docekat ih citatom prvog u bosnjOka, Alije Izetbegovica, nek se syebu u zivot![]()
Pitanje za admina: Mozes li napraviti pdf samo za ovu mladju djecu, i nek im bude opcenito tema za bilo sta? Mislim da ces im tako najbolje pomoci da, postupno, razviju odgovarajuce vjestine te u dogledno vrijeme pocnu pisati po forumima.
Zajebo si se opet. Ujutro pijes zutu tableticu, ti uzeo narandzastu. Fula druze. Moras se paziti. Vidis da Lose utice na tebe miksanje terapije.
Dobro je, vec smo mislili da si umro dokoljenko
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.